Nesjanna Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Cockerek']A ja jeszcze u niego nie byłam. Fajnie ocenia?[/quote] moim zdaniem Opara jest najlepiej oceniającym sędziom na naszych ringach - jest miły, kulturalny, wyrozumiały i zna się na rzeczy :multi: o ile pamiętam w Opolu sędziował młodego prezentera
AnnaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Cockerek'] A Judy ma nową śliczną stronę i piękny banerek :loveu:[/quote] :oops: (jeszcze coś nie działa... ale zaraz poprawie...)
AnnaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 chyba sa jakieś problemy na serwerze mojej domeny (bee.pl)... kurdeee...:roll: PS... teraz powinno być ok... (narazie...)
lonka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Nesjanka']moim zdaniem Opara jest najlepiej oceniającym sędziom na naszych ringach - jest miły, kulturalny, wyrozumiały i zna się na rzeczy :multi: o ile pamiętam w Opolu sędziował młodego prezentera[/quote]W tym roku nie:shake: P.Opara sedziował w Ustroniu.
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Martynko, powiem krotko [B][SIZE=5]NELCIA[/SIZE][/B] jest [B][SIZE=5]The BEST[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img123.imageshack.us/img123/1628/kolazrostock1rq7.jpg[/IMG][/URL] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
AnnaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 prawdaaaa?... a jaka Martynie szykuje sie druga slicznotka....:loveu:
sarabella Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Prześliczna stronka Aniu ,myślę że co niektóre sunie (szczeniaczki) już tyłeczkami trzęsą:loveu: przed konkurencją:evil_lol: Judka śliczna panna z niej rośnie iiiiiiiii czy te oczy??? chyba nie....
cuciola Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [B]AnnaM [/B]dawno tu do was nie zagladalam a Judy juz tak pieknie wyrosla! no tak moj potworek tez juz 5 miesiecy ma! pozostalym maltankomaniakom zycze podium na Swiatowej Wystawie w POznaniu!!!
AnnaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='sarabella']myślę że co niektóre sunie (szczeniaczki) już tyłeczkami trzęsą:loveu: przed konkurencją:evil_lol: [/quote] :oops: ciesze sie ze strona sie podoba... Martyna... :Rose:
Cockerek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ania, no co ty ;) Daguś, dziękuję ci kochana. każde takie słowa baaardzo mnie cieszą. Mizianki dla Oskarka :buzi:
agara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dzi.ękujemy:):) Judka faktycznie z dnia na dzień piękniejsza:):) Nie wiedziałam, ze ona jest z czech:D
AnnaM Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [quote name='Malta-GD'] Nie wiedziałam, ze ona jest z czech:D[/quote] no jest, jest... chyba nawet na forum to pisałam... (ktoś tu nie uważnie czytał :cool3:)
kama98 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witam! To jest mój pierwszy post na tym forum :) Właśnie zamówiłam pieska rasy maltańczyk :) Bardzo sie cieszę i jestem podekscytowana, mam jednak też wiele obaw i wątpliwości..... Piesek jest bez rodowodu, wiem jaki jest wasz stosunek do piesków nie rodowodowych, ja też miałam watpliwości.... Ale kupuje Pieska od Pani która ma suczke i pieska, a szczeniaczki pochodza z ich miotu. Zdięcia rodziców widziałm, Pani mnie również zapewniła, że maluchy to czyste maltańczyki. Matka jes z chodowli z czech a ojciec po rodowodowych rodzicach... Ach.... mam wiele watpliwości, bo wolałabym pieska rodowodowego... ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Za pieska zapłaciłam 1000zł, czy to wygórowana cena za pieska tej rasy bez rodowodu? Dziewczyny powiedzcie mi jak najwięcej o pieskach tej rasy... będe wdzieczna za wszelkie wskazówki i informacje Pozdrawiam serdecznie, Kamila
invictus hilaritas Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 a nie lepiej poczekac?? czasami roznica ceny za pieska z rodowodem jest niewielka.. warto przemyslec.. 1000 zl to stanowczo zaduzo ;)
sarabella Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Witaj Kamilo na forum!!:lol: przeczytaj sobie wszystkie strony to będziesz wiedziała czy popełniasz błąd:crazyeye: Nie mam nic przeciwko pieskom bez rodowodu,chociaż sama bym takiego nie kupiła,jeżeli jest faktycznie czystej rasy, to.......właściwie nie wiem czy drogo ,no napewno z papierami kosztuje dwa i pół raza więcej. Życzę Tobie żeby chował się dobrze i przede wszystkim nie chorował:shake: [FONT=Arial Black][SIZE=4]Niech wyrośnie na MALTAŃCZYKA!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE][/FONT]
AnnaM Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kama,... dokładnie... przeczytaj sobie ten cały wątek (nie mówie tego złośliwie, sama czasem czytam go od poczatku), ucz sie na cudzych błedach... ja wiem, maltanczyk z rodowodem jest o wiele droższy... ale wiesz co z niego wyrośnie... Ja sama miałam takie dylematy, bo chciałam psa już... wiec szyukałamwszędzie... chciałam też psa bez rodowodu... całe szcześcier byli ludzie którzy chociaż to był mój wybór i moja decyzja, i nie powiedzieli by nic złego, ale dawali mi rady, i nie namawiali, ale tak doradzali, co było by lepsze pozostawiając ciągle mi ostateczną decyzje... no i na szczeście był mój mężo... który swoją rozwagą oddalał mnie od kupna nierodowodowego pieska... noo i była cudowna osoba, dzięki której mam moją Judeczke, dzieki jej życzliwości, mimo ze mnie nie znała... a pomogła mi... odpowiadała na mase, pewnie banalnych, pytań... Warto czekać... warto... możesz powiedzieć, ale ja nie chce wystawiać wiec po co mi rodowód... ja też nie chciałam na poczatku... ale po 1- chciałam mieć maltanczyka... z rodowodem... a po 2- nie chciałam zamykać sobie drogi do wystaw gdybym zmieniła zdanie... Rzeczywiście koszt takiego rodowodowego p[sa jest o wiele wiekszy, ale jest wiele sposobó na pokrucie kosztów.. nie wiem w jakim jesteś wieku, nie wiem czy to rodzice beda ci psa sponsorować czy kupujesz go sama... ale przecież pies to nie wszystko... posłanko zabawki też nie... dochodzi jedzenie, weterynarz, kosmetyki dla psa... oj... to kosztuje... Dobra... po co ja to wszystko gadam... przeczytaj sobie cały "nasz" wątek a bedziesz wiedziała o wiele wiecej ;) pozdrawiam i witaj na forum :) aaa... przypomniało mi sie... czy ty tak wszystkim wierzysz na słowo?? chodzi mi o zapewniena tej pani ze pieski ze zdiecia beda rodzicami twojego przszłego psa... oj... wiele osób sie nacieło w ten sposób... a czemu niby na np. allegro są zdiecia pieknych psów (pościąghane z innych stron)? zeby przyciągnąć potencjalnego klienta... :( jezuuu jak sie rozpisałam...
agara Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Tak, pani Aniu, ale napisała Pani mądrzę! a wracając do pokrywania kosztów... a jeżeli piesek bedzie chory <NIE żYCZE, TFU, TFU, TO PRZYKłąD> to najpierw pani straci pieniądze, a potem zdrowie będzie się pani martwić... no, ale sama pani zdecydyje. MOże też być dobrze, i tego pani z całego serca życzę!:) Witamy na foorum
AnnaM Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [quote name='Malta-GD']Tak, pani Aniu, ale napisała Pani mądrzę! [/quote] uuu... :razz: dziekuje :)
AnnaM Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 jak sie 3ma? :razz: bardzo dobrze... własnie spi mi na kolanach... zaraz na dworek trzeba wyjsc... :cool1:
Recommended Posts