Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kassy']Ja tez sie zastanawiam gdzie stare bywalczynie:cool3: [/quote]
Stare bywalczynie nie nadążają za nowymi :lol: Ale dajecie czadu kobiety :lol: Jeszcze tylko łądne zdjęcia by się przydały :cool3:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też chcę dzisiaj:lol:

Dziewczyny jak przyuczyć pieska do noszenia kokardek??
Shamirek spał, to zebralam mu wszystkie włoski nad oczami i zrobilam kiteczke, zalożyłam śliczna różowa kokardke...hehehe rózowa:eviltong: ;) ....a ten po 1 sekundzie już skoczył obudzony i tak szalał, ze myślałam, ze sobie głowę razem z kokardka oderwie, szurał głowa po dywanie i robił cuda żeby pozbyc się ozdoby, ktorą pani tak misternie zamontowała......:placz: :placz: :placz: .....a wygladał tak slicznie

Posted

ooo ile czytania :lol: aż miło zajrzec tu do Was :)
Przedewszystkim [B]Kassy [/B], [B]VikaZ, Malta-GD [COLOR=Blue]WITAM:hand: [/COLOR][/B][COLOR=Blue][COLOR=Black]ale nas tu juz dużo, jeszce troche i trzeba będzie osobny dział dla maltanów zrobic ;) :lol:[/COLOR][/COLOR]

Ja tak tylko na momencik ;)
To moze nie bede sie rozpisywac tylko tak w skrócie...
[B]
VikaZ [/B]ale masz super maluszka... przesłodki jest jak tak sobie niewinnie leży:evil_lol: :loveu:

[B]Malta-GD [/B]niestety również nie widze nigdzie zdjęcia Twojej Maltuni:(

[B]Kassy [/B]dzięki za fotki obciętych maltanków, Miki już lata ostrzyżony i szcześliwy:) powiem Wam że to naprawdę widac ze w krótkiej fryzurce jest mu duzo bardziej wygodnie:smile:, normalnie po obcięciu zabawom niebyło konca:lol: latał po domu jak oszalały:Dog_run:,
a co do Twojego maltanka to co tu duzo mówić... kochany:grins: szczególnie na tej ostatniej fotce gdzie biegnie "z podniesionymi uszkami" jest zabójczy:lol:,
...mam nadzieję ze szybko powróci do zdrowia po zabiegu...:( i wszystko będzie OK trzymam kciuki za maluszka :)

[B]AnnaM [/B]podpisuję sie pod postem Cocerki apropo ocząt Judy :grins::iloveyou:

[B]georgina [/B]Shamirek na tym drugim zdjęciu jest normalnie niesamowity:lol: z jednej strony wyglada na takiego kochanego, spokojnego:angel:a z drugiej strony to spojrzenie...:diabloti: widac ze niezłe z niego ziółko:evil_lol:, a tak pozatym to śliczny...:calus:

[B]Cocerek [/B]trzyman również kciuki za nowego domownika:kciuki: , i oby braciszek odziedziczył urode po siostrzyczce :)

[quote name='Cockerek'][B]Himka!![/B] Na jednym portalu jest ogłoszenie o sprzedaży szczeniaków i wyobraź sobie jest tam zdjęcie Mikiego z twojego avatarka!!! [/quote] Co Ty!Nieżartuj:angryy:gdzie to ogłoszenie... bo jakbym napisała komuś takiemu maila to by mu sie odechciało używac tzn. "kraść" cudze foty:lmaa::angryy:

A jeśli chodzi o to ogłoszenie z tym telefonem to poprostu rece opadaja:lookarou:normalnie brak mi słów...

Pozdrawiam Was dziewczyny i buzaki dla Waszych piechów:*

Posted

[quote name='Himka']ooo ile czytania :lol: aż miło zajrzec tu do Was :)
Przedewszystkim [B]Kassy [/B], [B]VikaZ, Malta-GD [COLOR=Blue]WITAM:hand: [/COLOR][/B][COLOR=Blue][COLOR=Black]ale nas tu juz dużo, jeszce troche i trzeba będzie osobny dział dla maltanów zrobic ;) :lol:[/COLOR][/COLOR]

Ja tak tylko na momencik ;)
To moze nie bede sie rozpisywac tylko tak w skrócie...
[B]
VikaZ [/B]ale masz super maluszka... przesłodki jest jak tak sobie niewinnie leży:evil_lol: :loveu:

[B]Malta-GD [/B]niestety również nie widze nigdzie zdjęcia Twojej Maltuni:(

[B]Kassy [/B]dzięki za fotki obciętych maltanków, Miki już lata ostrzyżony i szcześliwy:) powiem Wam że to naprawdę widac ze w krótkiej fryzurce jest mu duzo bardziej wygodnie:smile:, normalnie po obcięciu zabawom niebyło konca:lol: latał po domu jak oszalały:Dog_run:,
a co do Twojego maltanka to co tu duzo mówić... kochany:grins: szczególnie na tej ostatniej fotce gdzie biegnie "z podniesionymi uszkami" jest zabójczy:lol:,
...mam nadzieję ze szybko powróci do zdrowia po zabiegu...:( i wszystko będzie OK trzymam kciuki za maluszka :)

[B]AnnaM [/B]podpisuję sie pod postem Cocerki apropo ocząt Judy :grins::iloveyou:

[B]georgina [/B]Shamirek na tym drugim zdjęciu jest normalnie niesamowity:lol: z jednej strony wyglada na takiego kochanego, spokojnego:angel:a z drugiej strony to spojrzenie...:diabloti: widac ze niezłe z niego ziółko:evil_lol:, a tak pozatym to śliczny...

[B]Cocerek [/B]trzyman również kciuki za nowego domownika:kciuki: , i oby braciszek odziedziczył urode po siostrzyczce :)

Co Ty!Nieżartuj:angryy:gdzie to ogłoszenie... bo jakbym napisała komuś takiemu maila to by mu sie odechciało używac tzn. "kraść" cudze foty:lmaa::angryy:

A jeśli chodzi o to ogłoszenie z tym telefonem to poprostu rece opadaja:lookarou:normalnie brak mi słów...

Pozdrawiam Was dziewczyny i buzaki dla Waszych piechów:*[/quote]
nie widzisz, bo nie ma, agatka jest ciamajdą i nie potrafi wkleić, ale juz daje na imageshacka i zaraz bd, wiec poczekaj chwilkę:)

Posted

[quote name='georgina']Ja też chcę dzisiaj:lol:

Dziewczyny jak przyuczyć pieska do noszenia kokardek??
Shamirek spał, to zebralam mu wszystkie włoski nad oczami i zrobilam kiteczke, zalożyłam śliczna różowa kokardke...hehehe rózowa:eviltong: ;) ....a ten po 1 sekundzie już skoczył obudzony i tak szalał, ze myślałam, ze sobie głowę razem z kokardka oderwie, szurał głowa po dywanie i robił cuda żeby pozbyc się ozdoby, ktorą pani tak misternie zamontowała......:placz: :placz: :placz: .....a wygladał tak slicznie[/quote]
geo... ja jak judce na poczatku zakladalam gumke (robiłam kucyka) to ona go próbowała sciągnąć... wiec ja każdym razem kiedy robilam tego kocyka próbowalam od razu zwrócić jej uwage na coś innego... bawilam sie z nią itd.. poskutkowalo... teraz nie interesuje ją kucyk.. ale kokardek nie próbowalam... mysle ze jak bedzie jej "przeszkadzała" to zrobie tak samo... odwróce jej uwage :razz:

Posted

[B]Himka [/B]a gdzie fotka obcietego Mikiego:cool3: ?Ja tez bede mlodego w przyszlosci obcinac,a chodzisz z nim do fryzjera czy sama w domu strzyzesz?A co do oczek to narazie zakrapiam kropelki z antybiotykiem i juz widze poprawe,staram sie byc dobrej mysli;)
[B]Cokerek [/B]czy twoj spanielek przypadkiem nie mial robionego tego zabiegu?Bo wydawalo mi sie ze gdzies mi przemknela na forum Twoja wypowiedz na ten temat?Chyba ze sie myle:roll:

A co do ogloszen to znalazlam wczoraj takie o sprzedazy 8 miesiecznego maltanczyka lub wymiane na yorka,ludzie serc nie maja...:angryy:

Posted

[quote name='AnnaM']geo... ja jak judce na poczatku zakladalam gumke (robiłam kucyka) to ona go próbowała sciągnąć... wiec ja każdym razem kiedy robilam tego kocyka próbowalam od razu zwrócić jej uwage na coś innego... bawilam sie z nią itd.. poskutkowalo... teraz nie interesuje ją kucyk.. ale kokardek nie próbowalam... mysle ze jak bedzie jej "przeszkadzała" to zrobie tak samo... odwróce jej uwage :razz:[/quote]

Aniu, a myslisz, ze co ja robiłam?:placz: :roll: ......zatańczyłam nawet przed nim :lol: , ale to nic nie pomoglo, zainteresował się dopiero jak juz nic nie miał na glowie......ale bede próbowala, nie dam mu spokoju. Dzis jeszcze założe mu na spacerku, moze na dworze się nie zorientuje:evil_lol:

A tak w ogole to Shamir ma od 2 dni ADHD;) , rady sobie z nim nie daje......a taki był grzeczny:p
Moja córcia wyjechala z dziadkami nad morze.......czy to jest przyczyna, ze on tak wariuje, z tęsknoty? Dziś w nocy od 2 do 3 nie spal tylko szalal, szczekal, drapał od drzwiami, piszczał. Tylko czekalam, aż mój niezrownowazony sasiad z gory zadzwoni po policję:mad:

Posted

[B]georgina[/B] moze sproboj najpierw ze spineczka,mysle ze bedzie ja mniej czul niz gumeczke,zreszta ja tak gadam a moj max 10 minut ze spinka pochodzil:cool3: poprostu trzeba byc upartym i nie dawac za wygrana:mad:

Posted

[quote name='georgina']Prawidłowo powinno zejśc do 8 tygodnia, choc podobno do 6 miesiąca to też w normie.
[B]Nesjanko[/B], a jak ja mam mu masować?:p tzn. dokładnie w którym miejscu?:eviltong:

[B]Anna-[/B] Judka ma cudowne ślepka:loveu:[/quote]
Jeśli jajko nie zeszło do 8 tygodnia to trzeba wybrać się z facetem do weta który mu bedzie dawał specjalne hormonalne zastrzyki, a Ty w domu musisz mu masować brzuszek. Chodzi o to, że najczęsciej jajko nie schodzi z powodu za krótkich wędzidełek... bierzesz pieska na ręce, kładziesz do góry brzuszkiem , palcami środkowym i wskazującym przesuwasz wzdłuż prącia w kierunku jajek tak aby miedzy palcami znalazło się prącie, kilka razy dzienni po parę sekund w czasie zabawy. Dotyczy tych piesków które mają jajko, które po prostu nie zeszło jeszcze na swoje miejsce. Z wyczuciem! Miłego masowania! :diabloti:

Posted

[quote name='Kassy'][B]AnnaM[/B] moze sproboj najpierw ze spineczka,mysle ze bedzie ja mniej czul niz gumeczke,zreszta ja tak gadam a moj max 10 minut ze spinka pochodzil:cool3: poprostu trzeba byc upartym i nie dawac za wygrana:mad:[/quote]
:roll: ale to nie my mamy ten problem Kassy...

Posted

NNikka, ale ładny opis masażu :evil_lol:
Ja ze spinką i gumka też się nabiegałam zanim Nel ją zaakceptowała. Tak naprawdę sama zakumała wreszcie, że gumka jest fajna bo kłaki nie przeszkadzają :p
Himka, koniecznie foty Mikula poprosimy :multi: Ogłoszenie gdzie było juz nie pamiętam, jak znajdę to wstawię tutaj.
Malta, nie odpisałam bo jeszcze nie widziałam ;)

A Nelcia idzie za chwilę kąpu kąpu :evil_lol:

Posted

[quote name='Cockerek']NNikka, ale ładny opis masażu :evil_lol:
Ja ze spinką i gumka też się nabiegałam zanim Nel ją zaakceptowała. Tak naprawdę sama zakumała wreszcie, że gumka jest fajna bo kłaki nie przeszkadzają :p
Himka, koniecznie foty Mikula poprosimy :multi: Ogłoszenie gdzie było juz nie pamiętam, jak znajdę to wstawię tutaj.
Malta, nie odpisałam bo jeszcze nie widziałam ;)

A Nelcia idzie za chwilę kąpu kąpu :evil_lol:[/quote]
a co? jutro wystawa:D?
no to odpisz, jak już zobaczysz, proosooosze!:)

Posted

[B]Himka[/B], znalazłam, to chyba pieski z papierami bo kosztują 2 i pół kafla

[URL="http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1023385.asp"]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1023385.asp[/URL]

Posted

[quote name='Cockerek'][B]Himka[/B], znalazłam, to chyba pieski z papierami bo kosztują 2 i pół kafla

[URL="http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1023385.asp"]http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1023385.asp[/URL][/quote]

eh, hamstwo!:angryy:

Posted

Naprawde świństwo:angryy: ...tak sobie cudzą fotkę przywłaszczyć:mad: ....jakby to na mnie trafiło:mad: :mad: :mad:
-----------------------

A w temacie Shamirka....SUKCES:loveu: :cool3: .....byłam z małym na obiadku na ogródkach i byl w kokardce, ma ją do teraz, po prostu luźniej założyłam i nie czuję;) ...dodam tylko, że kokardka jest zielona, a nie chcial różowej:evil_lol: , czuje facet, ze go chcialam ośmieszyć:evil_lol: , Ale i tak wszyscy pytaja czy to dziewczynka:p

---------

A jajko bede masować, dzieki wszystkim za porady, oby mu ie za bardzo to masowanie nie spodobało:crazyeye: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...