Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']........ kolejny czwartek :([/QUOTE]
tak asiu, pamietamy...
misio zawsze będzie naszym najbardziej ukochanym psiakiem.

wczoraj nad grobem misia posadziliśmy krzak magnolii, bo stwierdziliśmy, że zanim to drzewo urośnie to miną całe lata. jak urośnie to będzie drzewo i krzak obok siebie a ten wczorajszy krzak jesli się przyjmie to juz w tym roku zakwitnie, bo kupiliśmy taki z pąkami.

dziś mieliśmy piękne popołudnie...odwiedziła nas ania z poznania:loveu::loveu::loveu: na kawkę i by porozpieszczać etnusię:mad::mad:jabłecznikiem i babką podawanymi prosto ze stołu:mad:
etnusia pokazała się cioci z jak najlepszej strony-czyli zachowywała sie normalnie ;)
oczywiscie nie obyło się bez uglucenia ani spodni:evil_lol:

Posted

Przedpoludnie było super!
Etnusia jest szczęśliwa, jak sobie przypomnę ją taką biedną w kojcu, a teraz........... na trawniczku, zadowolona, uśmiechnięta, z patolkiem. Zmieniła też trochę image, z krakowskiej czarnej na wioskową, szaro-burą, z czarnego została tylko pręga na grzbiecie :evil_lol:

Posted

[quote name='ania z poznania']Przedpoludnie było super!
Etnusia jest szczęśliwa, jak sobie przypomnę ją taką biedną w kojcu, a teraz........... na trawniczku, zadowolona, uśmiechnięta, z patolkiem. Zmieniła też trochę image, z krakowskiej czarnej na wioskową, szaro-burą, z czarnego została tylko pręga na grzbiecie :evil_lol:[/QUOTE]
no dobra, przyznam się....bo my ją farbujemy:oops::oops::evil_lol::evil_lol:

Posted

Etnusia grzecznie jadła to co jej ciocia Ania ze stołu podała, ale sama nie weszła na stół i sobie nie wzięła ... a ja już chyba nic na stole zostawić nie mogę :mad: ... TZ pojechał wczoraj do szpitala, ja do pracy, Adek do szkoły a panienka Monka została z babcią ... najpierw biegała i nas szukała a później sobie weszła na stół w naszym pokoju i babcia złapała ją jak stała łapami na moim laptusiu i wyglądała przez okienko :roll: pewnie gdyby stała babeczka lub jabłecznik to by sobie sama wzięła :mad: ... niby grooobas z niej ale sprytna cholernica

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]U Białeczki też Gonia nie umie zmienić , chyba moda trzeba poprosić o pomoc ....[/B][/COLOR][/QUOTE]
alicja, ja nie mam z tym problemu...problem tkwi we mnie.

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]:glaszcze: ....To poczekaj jeszcze [/B][/COLOR][/QUOTE]
poczekam i nie obchodzi mnie, że tytuł może straszyć. jest w nim zawarta cała prawda i tyle...moje słońce zgasło.
cholera!:(

Posted

Ale dziewczyny miałyście cudowny dzień - ciasteczko z kawusią na tarasie w słoneczku... marzenie :cool3:
Szkoda, że mieszkam tak daleko od Was - zdezerterowałabym z pracy, aby się do Was przyłączyć :diabloti:
Poświęciłabym się nawet i uruchomiła piekarnik, by upiec jakieś ciacho :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agnieszka32']
Poświęciłabym się nawet i uruchomiła piekarnik, by upiec jakieś ciacho :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Agnieszko, nie żebym złosliwa była :evil_lol:, ale czy coś przeoczyłyśmy, od kiedy Ty umiesz piec :diabloti:??????

Posted

[quote name='ania z poznania']Agnieszko, nie żebym złosliwa była :evil_lol:, ale czy coś przeoczyłyśmy, od kiedy Ty umiesz piec :diabloti:??????[/QUOTE]

Piec umiem :eviltong: (nawet :evil_lol:), tylko leniwa jestem :diabloti: - ale dla Was jestem gotowa na każde poświęcenie :mdrmed:
Za to gotować.... tylko kurczaka z ryżem dla Piczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dziś mój mąż oglądał to przedziurawione koło od samochodu. niestety okazało się, że jest przegryzione...etna przy nim skoczyła do koła i znowu ugryzła! oczywiscie zaraz zostawiła jak ją pan skrzyczał ale nie ma już wątpliwości czyja to sprawka.

Posted

[quote name='chita']łoo matko:crazyeye::evil_lol: poza tartakiem mozecie otwierac wulkanizacje:evil_lol:[/QUOTE]
pewnie etna bardzo by była zadowolona ;)
karol powiedział, że mam sie z nią przejść po ogrodzie, pokazać jej WSZYSTKO palcem i powiedzieć jej że "tego nie wolno!"[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='agaga21']
karol powiedział, że mam sie z nią przejść po ogrodzie, pokazać jej WSZYSTKO palcem i powiedzieć jej że "tego nie wolno!":evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to Was dlugi spacer czeka:diabloti: tfu znaczy inwentaryzacja:eviltong:

Posted

[quote name='agaga21']jak na razie pokazałam jej wszystkie koła od samochodu ;)[/QUOTE]

a samochody sasiadow tez pokazalas:cool3: czy mowilas ze TO WOLNO:diabloti:

Posted

jesli wjadą na nasz podjazd to jasne, że wolno:diabloti:

właściwie to moja grzeczniutka etnusia wie już, że [B]NIE WOLNO[/B] zjadać:
-KÓŁ SAMOCHODOWYCH
-PIASKOWNICY
-WIADERKA KAMILA ani innych jego zabawek
-IGLAKÓW I MAŁYCH DRZEWEK
-KONEWKI
-PLASTIKOWYCH DONICZEK
-WĘŻA OGRODOWEGO-w tym przypadku uprzedziłam ją zanim go zjadła:evil_lol:

o innych rzeczach chyba jeszcze nie wspominałam....
ona grzeczna jest. jak jej się powie, że nie wolno i palcem pogrozi, to więcej już tej rzeczy nie rusza.:loveu: