in_a Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Pragnę poinnformować, że w dniu 01.05.2005 roku odbędzie się XIX Ogólnopolska Wystawa Owczarków Niemieckich Długowłosych Wystawa odbędzie się w Szczyrku pod Estradą Skalite. Organizatorem wystawy jest Śląskie Biuro Terenowe ZWIĄZKU OWCZARKA NIEMIECKIEGO DLUGOWŁOSEGO W POLSCE. W programie przewidziane są pokazy tresury psów Policyjnych, GOPR oraz Naszego Związku, oraz liczne atrakcje i niespodzianki . Ponadto odbędzie się zbiórka pieniężna na potrzeby Schroniska dla Zwierząt w Bielsku-Białej połączona z licytacją pieska z tejże placówki. Zainteresowanych serdecznie zapraszam :) Quote
cockermanka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Będziemy,będziemy :D i liczymy,że będzie tak świetnie jak w ubiegłym roku :D Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 A czy ON-y długowłose (które mi się podobają) są wystawiane tak jak krótkowłose na naszych wystawach? Quote
in_a Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Adda, przyjedz to zobaczysz 8) Nie wiem co miałaś na myśli pytając czy tak samo,ale napewno dużo ciszej i bez "tratowania" publiczności. Oczywiście owczarek niemiecki długowłosy takze jest oceniany w ruchu, tak jak krótkowłosy, ale u nas obywa się bez tego całego cyrku, który widuję na innych wystawach.Poprostu jest normalnie :) Quote
cockermanka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='adda']A czy ON-y długowłose (które mi się podobają) są wystawiane tak jak krótkowłose na naszych wystawach?[/quote] Byłam,widziałam :D DON-ki są wystawiane bez podwójnego handlingu. Ringi są baaardzo obszerne,więc wystawcy muszą się sporo nabiegać :D Nie ma takiego jazgotu jak przy ringu ON-ków. Quote
cockermanka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Było oczywiście SUPER! Pogoda dopisała,wystawcy też,były różne pokazy,przy okazji można było zjeść coś dobrego,pojeździć na koniach...po prostu świetna majówka :D Quote
Recommended Posts