O1us_89 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Witam!!! Mam pieska w typie DC, a raczej psisko:) Ma 10 mies. jest przelagodny, uwielbia zabawe w zapasy i towarzystwo innych psiakow?:) Nie dawno razem z Bandziorem przeprowadzilismy sie i moj Bandyta, starcil wszytskich swoich "starych" kumpli i kumpelki... Bylby ktos chetny na spacerek ze swoim DC? Jeszcze nigdy nie bawilismy sie z przedstawicielem tej samej rasy:( ciekawa jestem jak Bandzior by sie dogadal, ale znajac jego (kocha wszystko co sie rusza 0 jakiejkolwiek agresji), to byloby super:D Mieszkamy w Warszawie na Słodowcu, czekamy na jakies propozycje:):):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buell Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Witam serdecznie - jak ktoś chętny na spacerek w Gdańsku czy też okolicach z moją sunią DC to proszę na PW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts