CASIA&ttb Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 szukam noclegu w tulln lub okolicy gdzie nie zostawię majątku i z psem nie będzie problemu żeby przenocować,ktoś się wybiera 3-4 październik na wystawy może i ma coś na oku? Będę wdzięczna za pomoc :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 podnosze !!!!!!!! wystawa za miesiąc niecały a my dalej nie mamy gdzie spać :shake::crazyeye: Quote
CASIA&ttb Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='CASIA&ttb']podnosze !!!!!!!! wystawa za miesiąc niecały a my dalej nie mamy gdzie spać :shake::crazyeye:[/quote] dalej nie załatwiłam nic,ktoś w ogóle wybiera na klub austri?? Quote
simbik Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='CASIA&ttb']dalej nie załatwiłam nic,ktoś w ogóle wybiera na klub austri??[/QUOTE] Ja już nocleg załatwiłam tylko po stronie czeskiej :lol:. Jeżeli by Cię takie rozwiązanie interesowało daj znać podam namiary. Quote
CASIA&ttb Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='simbik']Ja już nocleg załatwiłam tylko po stronie czeskiej :lol:. Jeżeli by Cię takie rozwiązanie interesowało daj znać podam namiary.[/quote] pewnie że interesują mnie namiary :loveu: PS ile km oddalone jest spanie od wystaw ? Quote
simbik Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='CASIA&ttb']pewnie że interesują mnie namiary :loveu: PS ile km oddalone jest spanie od wystaw ?[/QUOTE] Ja śpię tu [url=http://www.penzionumikulase.cz/index.php?page=penzion&lng=po]Penzion i Mikuláše bratrů Pátých - Cyklopenzion[/url] a ile km od Tulln dokładnie to jest :hmmmm:...około 60 chyba będzie. Blisko nie jest ale chciałam spać w Czechach a bliżej tam już nic innego nie znajdę :lol:. Quote
CASIA&ttb Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 [quote name='simbik']Ja śpię tu [URL="http://www.penzionumikulase.cz/index.php?page=penzion&lng=po"]Penzion i Mikuláše bratrů Pátých - Cyklopenzion[/URL] a ile km od Tulln dokładnie to jest :hmmmm:...około 60 chyba będzie. Blisko nie jest ale chciałam spać w Czechach a bliżej tam już nic innego nie znajdę :lol:.[/quote] Dzięki piękne,zarezerwowałam pokój i poczekam na odpowiedź czy mają coś wolnego ;) Quote
CASIA&ttb Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 no to po problemie,czyli mamy gdzie spać i czym dojechać-choć potwierdzenia na niedziele nie dostałam... :( Quote
Recommended Posts