Elitesse Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 przetestowalam "miesne kawalki" o smaku kurczaka i o smaku wolowiny psom baaardzo smakowalo i co wazne ich kupy nie byly megawielkie jak po puszkach innych firm jesli na wystawach dorwe stoisko Husse to zrobie psiakom zapasik tych puszek :p Quote
Impresja&Simarilion Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 przeczytałam etykietę i jak dla mnie jest trochę za mało mięsa. Wolimy Belcando :P Quote
Magda & Zicko Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nam tez smakowała ta puszka :) znaczy się psu :D koty też ukradły co im się udało z psiej miski :) Quote
Magda1234 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 My też jesteśmy zadowoleni z mięsnych puszek moja dziewczyna jeszcze przez dlugi czas oblizywała miske ;)) Quote
Boogie Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ja tez raz sprówałem i kupiłem Husse Pate Adult (pasztet z wołowiną, ananasem i żeń-szeniem). Boże jak to pachniało, aż sam miałem ochote zjeść :D Ale zostałem mimo wszystko przy suchej na razie, zobaczymy może kiedyś będę mieszał puche z suchą ;) Quote
Chantell Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 a u nas puszka husse potrafiła leżeć 4 dni nietknięta ;/ Quote
Recommended Posts