agnieszka32 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kurczę no :shake: Wchodzę, czytam że słodziak ma szansę na domek, już się cieszę, a tu .... lipa :roll: Szkoda :-(:-( Quote
ab-agnieszka Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Roko jutro bedzie mial spacerek :multi: Cudak jeden jest niesamowity. Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Z dzisiejszego spacerku nici ale za to jutro Roko bedzie mial gosci. Quote
Alicja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Z dzisiejszego spacerku nici ale za to jutro Roko bedzie mial gosci. zaciskać :razz::razz:czy to goście spacerkowi :kciuki: Quote
ab-agnieszka Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 To tacy goscie ktorzy maja ju go zabrac do domku :lol: Ale zobaczymy jak to bedzie. Quote
Alicja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='ab-agnieszka']To tacy goscie ktorzy maja ju go zabrac do domku :lol: Ale zobaczymy jak to bedzie.no to no to ja już zaciskam :kciuki: Quote
ab-agnieszka Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Roko pojechal do nowego domu!!!! Quote
Alicja Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Roko pojechal do nowego domu!!!! :multi: :kciuki: za zachowanie w domeczku Quote
ab-agnieszka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 a to wiadomosc od pani Bozeny. Witam ... Rocuś ma się dobrze ... Jest bardzo grzeczny i posłuszny . Dzisiaj nawet zaczoł dawac łapke prosząc o jedzenie :) Wykonuje wszystkie podstawowe komendy z miłą chęcią :) śpi ze mna w łożku jest bardzo żywy i pelen energi zabawy jak narazie nie ma dosyc :) jest zadowolony a to najważniejsze :) a ja jeszcze bardziej niz on :) bd pani na bieżąco wysyłać jego fotki :) pozdrawiam Quote
agaga21 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 roko pije colę:evil_lol: super, fajnie że psiakowi się udało :multi: Quote
Alicja Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 :loveu::loveu::loveu:http://img39.imageshack.us/img39/5959/obraz051p.jpg Aga....adresówka ;) Quote
karolina1 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 On jest prześliczny!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Jak dobrze, że fotki będą na bieżąco!! :razz: Quote
ab-agnieszka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 taka wiadomosc dostalam wczoraj od pani Bozeny. DZIEN DOBRY.CIESZE SIE BARDZO ZE MAM ROCKO.TO WSPANIALY PIES.JEST TAK KOCHANY ZE MLO SIE WRACA PO PRACY DO DOMU.BARDZO SZYBKO SIE ZADOMOWIL .PILNUJE DOMU.JEST MOIM KOCHANYM SYNKIEM.NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK KTOS MOGL GO ZOSTAWIC.TO BARDZO MADRY PSIAK .POPROSTU NIE MOZNA GO OPISAC SLOWAMI.DZIEKUJE ZE POZWOLILAS MI GO ZABRAC DO DOMU.JESTEM CI BARDZO WDZIECZNA POZDRAWIAM. Quote
agnieszka32 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 ab-agnieszka napisał(a):taka wiadomosc dostalam wczoraj od pani Bozeny. DZIEN DOBRY.CIESZE SIE BARDZO ZE MAM ROCKO.TO WSPANIALY PIES.JEST TAK KOCHANY ZE MLO SIE WRACA PO PRACY DO DOMU.BARDZO SZYBKO SIE ZADOMOWIL .PILNUJE DOMU.JEST MOIM KOCHANYM SYNKIEM.NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK KTOS MOGL GO ZOSTAWIC.TO BARDZO MADRY PSIAK .POPROSTU NIE MOZNA GO OPISAC SLOWAMI.DZIEKUJE ZE POZWOLILAS MI GO ZABRAC DO DOMU.JESTEM CI BARDZO WDZIECZNA POZDRAWIAM. Psiak trafił do wspaniałego domu :loveu: Aż się popłakałam :oops: Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 jaK dobrze czytać takie wiadomości!!!:loveu: dogo znów mi się muli:placz: Quote
fioneczka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 i ja też beczę ... takie wiadomości powalają na kolana Quote
Recommended Posts