Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to wiadomosc od pani Bozeny.

Witam ...
Rocuś ma się dobrze ... Jest bardzo grzeczny i posłuszny . Dzisiaj nawet zaczoł dawac łapke prosząc o jedzenie :) Wykonuje wszystkie podstawowe komendy z miłą chęcią :) śpi ze mna w łożku jest bardzo żywy i pelen energi zabawy jak narazie nie ma dosyc :) jest zadowolony a to najważniejsze :) a ja jeszcze bardziej niz on :)
bd pani na bieżąco wysyłać jego fotki :)

pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

taka wiadomosc dostalam wczoraj od pani Bozeny.

DZIEN DOBRY.CIESZE SIE BARDZO ZE MAM ROCKO.TO WSPANIALY PIES.JEST TAK KOCHANY ZE MLO SIE WRACA PO PRACY DO DOMU.BARDZO SZYBKO SIE ZADOMOWIL .PILNUJE DOMU.JEST MOIM KOCHANYM SYNKIEM.NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK KTOS MOGL GO ZOSTAWIC.TO BARDZO MADRY PSIAK .POPROSTU NIE MOZNA GO OPISAC SLOWAMI.DZIEKUJE ZE POZWOLILAS MI GO ZABRAC DO DOMU.JESTEM CI BARDZO WDZIECZNA POZDRAWIAM.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
taka wiadomosc dostalam wczoraj od pani Bozeny.

DZIEN DOBRY.CIESZE SIE BARDZO ZE MAM ROCKO.TO WSPANIALY PIES.JEST TAK KOCHANY ZE MLO SIE WRACA PO PRACY DO DOMU.BARDZO SZYBKO SIE ZADOMOWIL .PILNUJE DOMU.JEST MOIM KOCHANYM SYNKIEM.NIE WYOBRAZAM SOBIE JAK KTOS MOGL GO ZOSTAWIC.TO BARDZO MADRY PSIAK .POPROSTU NIE MOZNA GO OPISAC SLOWAMI.DZIEKUJE ZE POZWOLILAS MI GO ZABRAC DO DOMU.JESTEM CI BARDZO WDZIECZNA POZDRAWIAM.

Psiak trafił do wspaniałego domu :loveu:
Aż się popłakałam :oops: