Jump to content
Dogomania

Nie toleruje dzieci...szukam domu-Milo Airedale Terrier-zostaje u siebie !

Recommended Posts

Posted

[quote name='migdalena']Przyglądam się erdelkowi od samego początku i też nie pojmuję,dlaczego tak długo czeka?To przecież najpiękniejsze psy pod słońcem.Kto raz zobaczy takiego psiaka,musi pozostać pod jego wrażeniem...
Tak było w moim przypadku,od czasu Gordona.:-(
Wierzę,że ktoś go wypatrzy,tak musi się stać!!![/quote]
Tez w to wierze:roll:

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam aerdela przez 15 lat,jak mówią moje dzieci -dorastały przy nim.Kiedy zaczął dorastać starał się wymusić swoją pozycję dorośli-aierdel-dzieci,kosztowało mnie dużo pracy żeby go utemperować-szkoła posłuszeństwa ,nigdy nie wchodził nigdzie przed dziećmi,nie dostawał pierwszy jedzenia,do samochodu -ostatni itd....Ale nie myślcie że kiedykolwiek odpuścił,zawsze próbował czy nie uda mu się zmienić swojej pozycji,mimo to był najukochańszym psiakiem na ziemi-to rasa która mnie zauroczyła,ale trzeba umieć z nią postępować.To pies jednego właściciela ,dlatego musi wziąść go ktoś odpowiedzialny,kto kocha tę rasę ,kto będzie wiedział jak postępować z takim uparciuszkiem.Życzę mu tego z całego serca :-(

Posted

[quote name='samoglow']Mialam mu zrobic allegro, ale czekalam na decyzje. Co z psiakiem sie dzieje? Wlascicielka jest zdecydowana go oddac?[/quote]
Pani bedzie dzisiaj do mnie dzwoniła,napisze wieczorkiem jak sprawy stoja:roll:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][B]Pomóżmy w spłacie długu :oops:[/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=Red][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-ponad-400zl-dlugu-chorej-na-bialaczke-sarenki-na-psy-fpr-zwp-do-20-09-a-146283/#post12953070"]Na ponad 400zł długu chorej na białaczkę Sarenki oraz na psy *FPR-ZwP* - do 20.09[/URL][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[B][COLOR=Red][SIZE=4]Kochani wszystko sie wyjasniło, Milo ma wspaniałych włascicieli,walczyli o niego i wygrali. Piesek zaprzyjaznił sie z dzieckiem.
Milo zostaje w swoim domku:multi:
[/SIZE][/COLOR][/B]