Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gameta']parę stron wcześniej ktoś podawał link pod którym podobno są takie strony wyszczególnione[/quote]

Szukałam tej listy wczoraj, ale chyba ktoś zedytował post, bo nic nie znalazłam. Szukam teraz w necie innych, mam listę, ale jakieś takie średnie te adresy: albo kilkugodzinne, albo skomplikowane z kodami i hasłami, albo maile zwrotne nie dochodzą...:roll:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pomagamy']Forum Insomnia.pl też przyłączyło się do tej akcji:))
[URL="http://www.insomnia.pl/Pomagamy_schronisku-t619076.html"]Pomagamy schronisku - HYDEPARK[/URL][/quote]

Dziękujemy Wam za pomoc! :calus: :loveu::loveu::loveu:

I prosimy o jeszcze :)

Posted

[SIZE=4][COLOR=Blue]Zostało [B]990[/B] głosów do [B]9 miejsca[/B]![/COLOR][/SIZE][SIZE=4]

Przypominam, że jak ktoś ma zmienne IP, to może głosować z [URL="http://10minutemail.com/"]10 Minute Mail[/URL]:cool3: na okrągło, bez odczekiwania 10 minut. [/SIZE]

Posted

[quote name='madcat1981']no-mail.pl
pookmail.com
10minutemail.com
mailinator.com
temporaryinbox.com
spambox.us
mailexpire.com
mytrashmail.com
noclickemail.com
mintemail.com
blockfilter.com
guerrillamail.com[/quote]

Kilka z nich sprawdziłam-nie przychodzą maile zwrotne, albo są np. kilkugodzinne. Ale próbujmy znaleźć jakiś dobry ;)

[COLOR=Red][B]ZOSTAłO 900 GłOSóW DO 9 MIEJSCA![/B][/COLOR]

Posted

Ja też głosuję. Szkoda że z yopmail już się nie da, bo tak by było o wiele szybciej. Teraz głosuję z 10mm (10 minute mail), a w międzyczasie korzystam z linków na moich stałych e-mailach :shake:

Posted

[quote name='Agappe']zostało 800 głosów do 9 miejsca[/quote]

Na razie mamy bardzo dobre tempo: [COLOR=black][B][COLOR=Black]ponad 100 głosów/godz[/COLOR]. :razz:
[/B]ale musimy je utrzymać, jeśli chcemy wejść na 9.miejsce:p
[/COLOR]

Posted

tempo chyba poprawiliśmy troche - nie minęło 30 min, a 27 głosów do kolejnej setki brakuje..

powiedzcie mi czy tylko 1 miejsce się liczy w tym konkurcie?? czy wiecej? :roll:

nie mam czasu za bardzo na szukanie teraz w regulaminach (nauka + głosowanie ;p)

Posted

Marinka, :cool2:

[quote name='Agappe']
powiedzcie mi czy tylko 1 miejsce się liczy w tym konkurcie?? czy wiecej? :roll:
[/quote]

3 pierwsze miejsca dostają po 10 tys., a 50 tys. dostaje osoba wybrana przez jury, czyli ciągle mamy szanse.;)

A ciągle głosujemy, bo im wyżej w rankingu jesteśmy, tym więcej osób dostrzeże nasz apel i może wzruszy ich psi los.
Niektórzy po prostu nie zdają sobie sprawy jak wygląda życie przeciętnego psa w polskim schronie, albo np. na łańcuchu czy w patologicznych rodzinach.
Dzięki temu blogowi może ich 'oświeci' i zaczną aktywnie pomagać.
Mam taką nadzieję przynajmniej :)

A tymczasem [COLOR=Blue][COLOR=Black]tylko[/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Blue] 700 głosów do 9. miejsca![/COLOR]:multi:[/B]