Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, łatwo nie jest. Ale czego się dla psów nie robi?:loveu: Na 1 miejsce szanse są zerowe, ale warto może spróbować - pokażmy, że dogo jest silne i umie sobie pomagać:evil_lol:
Kurna, wszystko mi drętwieje i czuję się jak wyrośnięty rodzynek :shake:

Posted

[quote name='C&B']No, łatwo nie jest. Ale czego się dla psów nie robi?:loveu: [B]Na 1 miejsce szanse są zerowe[/B], ale warto może spróbować - pokażmy, że dogo jest silne i umie sobie pomagać:evil_lol:
Kurna, wszystko mi drętwieje i czuję się jak wyrośnięty rodzynek :shake:[/quote]
cóz.. gdyby tak WSZYSCY uzytkownicy glosowali chociaz raz dziennie wygrana mielibysmy w kieszeni!

Posted

[quote name='Pusiakowa']cóz.. gdyby tak WSZYSCY uzytkownicy glosowali chociaz raz dziennie wygrana mielibysmy w kieszeni![/quote]

Otóż to.:p
Ja jeszcze tylko zagłosuję ostatni raz z 'dziesiątki' i też już spadam. Od 11 rano wiszę przy kompie i głosuję, także pora spać. Jutro ciąg dalszy.
A YOPmail wciąż nie działa:shake:
Chęci byly, technika zawiodła...
Dobranoc!

Posted

[quote name='Puma1984']o co chodzi z ta dziesiatka???[/quote]

Dziesiątka to strona z 10 minutowym adresem mailowym:
[URL]http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html[/URL]

Posted

Bry!;)

E, nie jest tak źle, mamy ponad 8100, ten tysiąc 'z groszami' jakoś powinniśmy wyrobić. Oczywiście jeśli będzie nas odpowiednio dużo.:eviltong:

Skoro yop nadal nie działa, to musimy znaleźć jeszcze co najmniej 1 inny 10minutowy, wtedy można głosować na przemian i nie tracić czasu.:p

Posted

parę stron wcześniej ktoś podawał link pod którym podobno są takie strony wyszczególnione, ale nie kliknęłam :oops: i nie poszukam teraz bo zaraz uciekam na kilka godzin....