Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boguszyce Małe są miejscem, w którym rozgrywa się dramat ponad 700 psów. Psy sa nieleczone, przebywają w dużych sforach.

Jednym z nich jest Dżibi - niewielki, kudłaty, spokojny piesek. Dżibi nie wdaje się w żadne konflikty, jest cichutki i BARDZO spragniony kontaktu z człowiekiem. Dżibi szuka wspaniałego domku. Jest wykastrowany.

Piesek został ostatnio obcięty. Tutaj przed obcięciem:

http://lh6.ggpht.com/_sqtTPSOLY7M/SjVVinFm3sI/AAAAAAAACuA/cJhsr9cs3N4/s800/IMG_1768.JPG

I po - zobaczcie jaka słodka mordka :loveu:

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczny ,milutki pies.-ten Dżibi :) Cioteczki ze Sląska pewnie już sprawdzają przyszly domek -dla innego Boguszka. Byle tylko taki pies nie trafil do familokow ,gdzie bedzie siedzial godzinami na piaszczystym podwórku wsród gwarnych piwoszy -zamiast chodzić na spacerki na trawkę ....bo na tych podworkach familokow raczej tylko kamienie i piach ..:shake: no i różne typy mieszkanców ,często konfliktowych piwoszy i nie tylko piwoszy ..:shake: - Blagam - napiszcie uczciwie : jaki to dom ,srodowisko i ludzie w domu i otoczeniu ,by pies mial tam spokojne zycie -bez zagrożeń ...Zeby mial tam choć dobrych ludzi i nieco trawnika blisko na spacerki - zamiast dreptać po chodnikach kolo blokow i linii tramwajowej np.

Posted

Na pewno dziewczyny nie oddadzą psa jak tylko będą miały jakiekolwiek wątpliwości,choćby najmniejsze. Spisywana jest tez umowa adopcyjna.

Posted

CoolCaty, poprosiłam Himenę o zrobienie ogłoszeń, bo ja się nie wyrabiam i jutro wyjeżdżam. Widziałam już w sieci ogłoszenia Dżibiego, na pewno nam wklei na wątku linki :loveu:

Posted

Miałam dwa zapytania o Dżibiego. Jedno od pani, któa ma trzyletnie dziecko a drugie od innej pani, ale zamilkła, kiedy napisałam ile lat ma piesek. Nie mogę zagwarantować odpowiedniego zachowania Dżibiego w stosunku do dziecka, bo nie znam go na tyle.
Ech Dżibisiu - szukamy dalej.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Miałam dwa zapytania o Dżibiego. Jedno od pani, któa ma trzyletnie dziecko a drugie od innej pani, ale zamilkła, kiedy napisałam ile lat ma piesek. Nie mogę zagwarantować odpowiedniego zachowania Dżibiego w stosunku do dziecka, bo nie znam go na tyle.
Ech Dżibisiu - szukamy dalej.

Dobrze że jest jakieś zainteresowanie śliczniutkim :loveu: Czekamy na właściwy domek