Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koszalin w tym roku okazał się dla naszych afganów niezwykle Łaskawy :)))

sedzia M.KOZBER
Po ringowym bieganiu wynik był następujacy :

[B]Calamus TWISTER PRINCE[/B] - [B][COLOR=red]Najlepszy Pies w Rasie[/COLOR][/B] , [B][COLOR=red]BOB[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]Calamus SHOW ME HEAVEN[/COLOR] - Najlepsza Suka w rasie [/COLOR][/B]
a ich mamusia :)))TORUSIA

[B]Twoja Trzpiotka Kama Lama - [COLOR=red]Najlepszy Weteran[/COLOR][/B]

[COLOR=black]na finałach wyniki moich finalistów przeszły moje najśmielsze oczekiwania :))) - lepiej być nie mogło :)))[/COLOR]

Zaczeła [B]IRA[/B] kóra startowała w konkursie Najlepszy CHAMPOION odddz. KOSZALIN

Sędzina poprosiła na Ring po wstępnym bieganiu i macaniu przeszliśmy do finału - jeszcze raz pokaz w ruchu i statyce i wyniki
[B]Int. Multi Ch CALAMUS SHOW ME HEAVEN[/B] - [SIZE=3][COLOR=red][B]BIS[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red]Grand Prix Koszalin 09[/COLOR]

Szbko zmiana afghana bo zaraz po Irce wywołano weteranów - uff zdązyliśmy -wbiegła TORA - znowu pokaz w ruchu i statyce - wstępna sekekca bo weteranów było dużo - sędzina podeszła i pokazała że afgan zostaje w rozgryce finałowej - to jeszcze raz ruch i ststyka i jest wynik

[B]Int. Multi CH Twoja Trzpiotaka KAMA LAMA[/B] - [COLOR=red][SIZE=3][B]BIS [/B][/SIZE]veteran[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=black]bardzo zadowoleni czekamy na oststniego afgana z naszego TIMU z biletem wstępu na ring główny - Wchodzi 10 grupa[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=black] [/COLOR][/COLOR]
Ocenia M. KOZBER

po chwili sa już wyniki
[B]CH.Calamus TWISTER PRINCE[/B] - wygrywa [B][COLOR=red][SIZE=3]BOG[/SIZE] 1[/COLOR][/B]
[COLOR=black]szybko ustawiam do fotki i lece do ringu przygotowawczego bo zaraz zaczyna się BIS [/COLOR]

to był fantastyczny dzięń pokaz 10 zwycięzców grup i spikar wyczytuje
Trzecim najpiekniejszym psem wystawy w Koszalinie jest [B]CHART AFGAŃKI :)[/B]

[B]Ch. Calamus TWISTER PRINC - [COLOR=red][SIZE=3]BIS[/SIZE] III[/COLOR][/B]
[COLOR=black]reasumując nasz cały dzień[/COLOR]

[B]Calamus TWISTER PRINCE[/B] - [COLOR=red]Najlepszy Pies w Rasie[/COLOR], [COLOR=red]BOB, BOG,[B] [SIZE=3]BIS III[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]Calamus SHOW ME HEAVEN[/COLOR] -[/B] Najlepsza Suka w rasie , [B][SIZE=3]BIS[/SIZE][/B] GP Koszalina[/COLOR]

[B]Twoja Trzpiotka Kama Lama -[/B] [COLOR=red]Najlepszy Weteran,[SIZE=3][B]BIS[/B] [/SIZE]wet.[/COLOR]

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Red]:loveu::loveu::loveu:REWELACJA!!!:loveu::loveu::loveu:
OGROMNE GRATULACJE!!!:laola::laola:

[/COLOR][/SIZE][LEFT][SIZE=5][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Sebek i Maoś[/COLOR] :evil_lol:[COLOR=Black];)(zdjecie z innej podstr;))
P.S.Aguś MAOŚ jest 'mój" ;p
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [/LEFT]
[/CENTER]
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/6413/dsc0050vb.jpg[/IMG]

Posted

Mao uwielbia ten kombinezon :diabloti:

AGA , FLORKA - MAO jest mój , nie dam , nie oddam, ale nic straconego za jakieś 3,5 tygodnia MAO się powieli .
Gdy mu powiedziałam że zostanie ojcem - hmmm - zachował się :)))) standardowo --- popatrzył na mnie bardzo wymownie to było spojrzenie typu : dawj szybko smakusa bo lecę poszczekać pod płotem.

Posted

właśnie robię zapowiedz na swojej stronie :) i będzie można zobaczyć obrazkowy rodowód

wybranką jest :

[B][COLOR=indigo]CH.PL DE JA VU Zikkurat[/COLOR][/B]
córka
[B]CH.PL,Zw.Klubu, Zw Polski, Mł.CH.Pl, Mł.ZW.Europy Śr. i Wsch. , Mł Zw.Pl , BIS [COLOR=indigo]Gar De Mari ATTACHE[/COLOR][/B]
i
[B]BIS jr, CH.Pl , Mł Ch.Pl [COLOR=indigo]BLAZE of GLORY Zikkurat [/COLOR][/B]

[COLOR=#4b0082]a w/w dama wygląda Tak [/COLOR]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/171/0318507c88402559.jpg[/IMG]

zapawiada się bardzo ciekawie :) dużo klasowych afganów znajdzie się w tym rodowodzie a kolory mogą być .... odlotowe ... już się nie mogę doczekać .

Posted

zrobiłam coś takiego :) reszta na mojej stronie [URL="http://www.afghan-calamus.zn.pl"]www.afghan-calamus.zn.pl[/URL]

[IMG]http://1.1.1.4/bmi/www.afghan-calamus.zn.pl/Nowy%20folder/storm%20dzieci/TWISTER/mao%20i%20deja/Bez%20nazwy%201%20kopia.jpg[/IMG]