Sebriel Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 już go nie ma, w sensie: uśpiony? Czy ktoś go jednak wziął? Bardzo, bardzo przepraszam, to ja rzuciłam tutaj ten wątek, ja powinnam się zająć, ale ostatnio.. czasu nie miałam, jestem również DT dla kotów, zaczęły chorować, a że ostatnio były przypadki pp to panikowałam i jeździłam po wetach :-( Quote
kamilqax95x Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sebriel napisał(a):już go nie ma, w sensie: uśpiony? Czy ktoś go jednak wziął? niestety uśpiony .... :-( był agresywny chciał ugryźć pracownika ..nie jedno krotnie rzucał się do innych ... podobno pogryzł kogoś .... tak jak prawie każdy spaniel co trafił do schroniska jest agresywny... chyba nawet nie było takiego co by kogoś nie pogryzł czy nie był agresywny ... jest jeszcze jeden spaniel suczka... i na obserwacji ... Sebriel napisał(a): Bardzo, bardzo przepraszam, to ja rzuciłam tutaj ten wątek, ja powinnam się zająć, ale ostatnio.. czasu nie miałam, jestem również DT dla kotów, zaczęły chorować, a że ostatnio były przypadki pp to panikowałam i jeździłam po wetach :-( nic się nie stało:thumbs: ja się dowiedziałam kilka informacji w co nie włożyłam dużo wysiółku więc nie ma się co przejmować :eviltong: Quote
Sebriel Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Spaniele nie mają monopolu na agresywność... :-( Ta suńka to która ze strony? bo nie mogę znaleźć... Przejmuje się, bo dla mnie to osobista porażka- mogłam mu pomóc, a tak, nawaliłam... Po prostu nie potrafię się nie przejmować. Takie cudo i uśpione :placz::placz: Quote
kamilqax95x Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Sebriel napisał(a): Ta suńka to która ze strony? bo nie mogę znaleźć... jej nie znajdziesz bo jest na obserwacji... jak właściciele się zrzekną praw to wtedy będzie na stronie albo ją.... to zależy od właścicieli bo to ich "własność" ... ale jest przecudna z wyglądu :loveu::loveu: ma chyba 1.5 roku a wygląda jak szczeniak ... jest na kwarantannie w K-4 , w K-5 lub w K-6 nie wiem dokładnie ale na pewno w którymś z tych wymienionych .... Quote
Ss Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 To tego psiaka nie ma a jest tylko suczka na obserwacji? Quote
Sebriel Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Ja niestety nic nie wiem :shake::shake: Tu trzeba pytac Kimilque, ale podejrzewam, że sunię uśpili, bo nie pojawiła się w dziale "do adopcji" na stronie schroniska, nie widziałam też jej w żadnym boksie :-(:-( Szkoda jej :shake: Teraz jak w schronie będzie "agresywny" spaniel trzeba działać szybko i go stamtąd jak najszybciej zabierać Quote
Redpit Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 co poniektórych wetów i kierowników tez powinni pousypiać :mad: biegaj szczęśliwy ... i czekaj na .... :-( (*) Quote
Recommended Posts