Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na szczescie dalo wytrzymac! ;)
Chociaz wszystkie, no oprocz Tajfuna to do kałuży sie tylko pchały ; D
A jak teraz na wakacje bedzie???
Moge z Kasia przyjsc w poniedzialek? Jak tak to o której?

Posted

milka10 napisał(a):
Na szczescie dalo wytrzymac! ;)
Chociaz wszystkie, no oprocz Tajfuna to do kałuży sie tylko pchały ; D
A jak teraz na wakacje bedzie???
Moge z Kasia przyjsc w poniedzialek? Jak tak to o której?

Mozecie przychodzic okolo 10-tej .Czekam

Posted

Ale mnie dzisiaj psiaki wymęczyły! ; D Wybiegane są na pewno ; >

Ale niestety musze powiedzieć, ze przez 2 tygodnie nie mogę przyjść do schroniska...
Dzisiaj wieczorem sie dowiedzialam, ze jutro w nocy jadę na 2 tyg na wakacje z rodzicami.
Za to przyjade wypoczęta, wiec będę miala siłę, zeby pobiegać z Naszymi psiakami!!! ;)
W Polsce 18 lipca dopiero bede ; >

Posted

Jestem po kilku dniach nieobecności :)
Lala w sobotę pojechała do domku, ludzie naprawdę bardzo mili :)
Wczoraj Pani wysłała meila, przeklejam kawałek :

"[FONT=arial]LALA sprawuje sie wzorowo, jest grzeczna, spokojna, przyzwyczaja sie po malu do nowej okolicy. Od razu jak przyjechla w sobote do nowego domu zaakceptowala swoje nowe legowisko i tam sobie grzecznie lezy.[/FONT][FONT=arial]Bardzo lubi inne pieski poprostu szalenstwo jak tylko je widzi, wszystkim jest bardzo zaiteresowana i nawet odkurzacza sie nie boi :) .Jest kochana!"

Pani podała również numer telefonu, więc jak co to mogę wysłać na PW :)

I uwaga, dostałam ZDJĘCIA :)!

Z Panią na spacerku :)

I z kosteczką :)

Jak się trochę ogarnę z tym przeprowadzkowym rozpierdzielem to wezmę się za dalsze ogłaszanie psiaków :)[/FONT]

Posted

Wierzę, że niczego jej tam nie zabraknie :)
Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć, bo jak się na takie patrzy to ogromna radość, że psiakowi się tak poszczęściło :)

Posted

O jejku! ;D Na prawde trafiła na wspaniałych włascicieli!!! ; )
Widać jaka jest zadowolona i sliczna na dodatek!!
No to szczescia jej zyczyc juz nie trzeba, bo z nowym Panstwem na pewno bedzie szczesliwa!! ;) ;)

Posted

[quote name='Kasiass']Milka, o tym samym pomyślałam, zresztą widać, że szczęśliwa :)
Podnoszę cały Azyl :)[/QUOTE]Kasiu to bylo widac ze ludzie wspaniali i b.odpowiedzialni .Lalka tam szczesliwa .Pozdrowienia dla panstwa Lalki.

Posted

Ja tak z wakacji...ale staram sie patrzec co sie dzieje ;)
I wczoraj dostałam maila od Katarzyny Rumik:

Witam serdecznie,

chciała zapytać czy w Państwa Schronisku czeka na adopcje jeszcze ten psiak:http://www.morusek.pl/ogloszenie/111963/Bielik-mocno-kochajacy-bialy-pieszczoch/?

Czy jest on wstanie zgodzić się z innymi psami? Pytam ponieważ mamy już w domu jedno szczęście w postaci pieska Morisa, którego adoptowaliśmy w tamtym roku w TOZ Wrocław, i chcielibyśmy wiedzieć czy ma on bardzo dominujący charakter, czy jest w stanie zaakceptować innego czworonoga?

Będę wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam,
Kasia

Myślę, ze Bielik nadaje sie do innych psiaków, ale wolę spytać, zeby potem nie było nieporozumień. Tak wiec czekam na odpowiedz i wtedy odpisze Pani. ;)

Posted

Milka, spróbuj podrzucić Pani jakiegoś innego hehe :)

Wybaczcie, że nie zaglądałam ostatnio, nie myślcie sobie , że Was opuściłam ; O
Nie wiem co się działo, ale przez 3 dni nie mogłam wejść na dogomanię, dopiero teraz się udało...;/
Mam już internet na swoim komputerze, więc od jutra ruszę znowu z ogłoszeniami ;)
Najpierw dorobię tym psiakom, które miały zamawiany tekst, a potem wezmę się za te, które jeszcze nic nie mają :)

Posted

Bardzo sie ciesze, ze Bielik poszedł do domku.. taki kochaniutki i tylko by sie przytulal..! ;)
No tak.. ; ) Zawsze warto sprobowac ;)
Jak pani cos odpisze to dam znac! ; )
A jak sie psiaki miewaja podczas mojej nieobecnosci??? ;)
Jakies jeszcze powedrowały do domku..?

Posted

Podnoszę cały Azyl :)
I się tak (nie)skromnie pochwalę, że jestem już oficjalnie przyjęta na weterynarię na UP we Wrocławiu :)
Także za 6 lat może będzie ze mnie weterynarz hehe :)

Posted

[quote name='Kasiass']Podnoszę cały Azyl :)
I się tak (nie)skromnie pochwalę, że jestem już oficjalnie przyjęta na weterynarię na UP we Wrocławiu :)
Także za 6 lat może będzie ze mnie weterynarz hehe :)[/QUOTE]
Kasiu wiec wszystkiego najlepszego od Nas a Ja wierzylam ze dostaniesz sie bo masz serce do zwierzat i bardzo je kochasz.My tez Ciebie kochamy ,za to ze Nam pomagasz.Buziaki.