lukredo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Dziś w Sieradzu znaleziono suczkę Beagle. Porzucona została przy cmentarzu i tam błąkała się od rana. Przygarnęła ją pani Jola, suczka teraz śpi, jest bardzo wycieńczona. Osoby przy cmentarzu mówiły, że sunia chyba była potrącona przez samochód. P.Jola ją dokładnie obejrzała, zewnętrznych obrażeń nie widać u suni. Potrzebny jest dom dla suczki.Pani nie może jej zatrzymać. Dziś jeszcze czeka może ktoś jej szuka. Zostawiła swój numer telefonu u ludzi przy cmentarzu. W sprawie suni proszę dzwonić do p. Joli: 603 645 519 To zdjecia z ogłoszenia suni. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2047705_znaleziono_sunie_beagla_sieradz_szukam.htm Quote
jolar30 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witam nasza znajdka ma domek z ogrodem , właśnie dziś jedziemy ją zawieść , idzie w dobre ręce do mojej kuzynki :):):) Quote
lukredo Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Strasznie sie cieszę,szczęśliwe zakończenie !!! Pozdrawiam serdecznie kuzynkę i duzo szczęścia razem z sunią Lucyna Quote
Tomo 2 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Lukredo dzięki za pomoc Jolar super wieśći . Jesteśmy w ciągłym kontakcie. Quote
jolar30 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witam sunie zanim mieliśmy ją zawieść do domku tymczasowego , pojechałam jeszcze sprawdzić czy tam gdzie ją znalazłam nie wypytuje nikt o psa , i w tej samej chwili podjechała kobieta której bigielka uciekła z podwórka po rozmowie i opisie psa kobieta z mężem pojechała do mnie do domu i okazało się że to ich suczka na ich widok sunia aż skakała z radości chociaż bała się mojego męża , to na widok swojego pana intesywnie merdała ogonkiem , obiecali że będzie miała informacje na obroży , ale że już na pewno nie ucieknie dziękuje wszystkim za pomoc Quote
lukredo Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Nic tak nie cieszy jak powrót maluszka do włascicieli !!!Mam nadzieję,że teraz ją będą lepiej pilnowali,dziękuję wszystkim za pomoc w odnalezieniu wlascicieli,,oby tak zawsze szczęsliwie sie kończyło !!! Quote
Recommended Posts