fizia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Lidan']Czy te szczeniaki mają osobny wątek? Nie wiem czy o to chodziło, ale zrobilam im zbiorcze allegro: allegro szczeniaków Cudnie - dzięki serdeczne - allegro super, tylko napisałaś, że mają około 10 miesięcy, a mają ok. 10 tygodni :) może dałoby się to zmienić Szczeniaki mają swój watek - zaraz wkleję Quote
truskawa144 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 wiosna napisał(a): A prawdę mówiąc to myślałam, że Prymulka szybko domek znajdzie, z tym jej białym na pyszczku - cudowna jest! ;) Ale jest duża i prawdopodobnie wyrośnie na średniaka a większość osób pytających o psy chce jak na złość coś malutkiego. Quote
Lidan Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 fizia napisał(a):Cudnie - dzięki serdeczne - allegro super, tylko napisałaś, że mają około 10 miesięcy, a mają ok. 10 tygodni :) może dałoby się to zmienić Szczeniaki mają swój watek - zaraz wkleję Dzięki za zauważenie tej istotnej różnicy. Już poprawiłam. Quote
fizia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dzięki serdeczne!! A szczeniorki mają tutaj wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniaczki-ze-schroniska-prosza-o-milosc-85751/?highlight= Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Kiki w domu, superowo :loveu::loveu::loveu: Quote
clo Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 panstwo od kiki dzownili i sa nia zachwyceni!:multi: Quote
Recommended Posts