Morgan:-) Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 BIGI Ten ładny pies w typie beagla trafił do jednego ze schronisk na śląsku w połowie lipca 2009. Ma około 2 lata, i jest energicznym, ruchliwym psem o łagodnym charakterze. Pięknie pozuje do zdjęć i jest grzeczny. Piesek nie powinien mieszkać na zewnątrz, idelany dla niego jest dom lub mieszkanie. Warunkiem adopcji Bigiego jest jego kastracja, nie wydajemy psów na rozród. Kontakt w sprawie adopcji: Kasia tel. 0 785 04 04 04 ; e-mail: [email protected] Quote
Korciaczki Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Piękny psiaczek :loveu: ma prześliczną rudą plamkę nad noskiem. Widać, że raczej jest energiczny. Taki psiak nie powinien długo szukać, ba- będą po niego kolejki... Quote
Morgan:-) Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Bigi w górę - coby ta kolejka szybciej cię wypatrzyła :D Quote
Korciaczki Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 O tak, o tak, o tak... :p Biggi szukaj domku! Quote
Ss Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 tutaj jest chetny na beagle... moze warto zadzwonic witam, przygarne beagla. szczeniaka (samca) max. 6 miesięznego. mieszkam w domu z podwórkiem niedaleko lasu. zapewnie mu dużo miłości. kontakt przez pw kom. 514392018 Quote
Morgan:-) Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Ss dziękuję. Z pewnością Dea zadzwoni i wypyta. Nie wiem czy psiak przypadkiem jeszcze nie na kwarantannie. Jak tutaj Dea zajrzy to z pewnością sie wypowie na ten temat.;) Quote
Morgan:-) Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 W jakim dziale ja teraz znajdę wykaz stron adopcyjnych psów rasowych, bo mnie od tego szukania zaniedługo *&^*^*^ złapie :angryy:. Albo ślepa jestem, ale zniknęły :( Quote
Recommended Posts