Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIGI

Ten ładny pies w typie beagla trafił do jednego ze schronisk na śląsku w połowie lipca 2009. Ma około 2 lata, i jest energicznym, ruchliwym psem o łagodnym charakterze. Pięknie pozuje do zdjęć i jest grzeczny. Piesek nie powinien mieszkać na zewnątrz, idelany dla niego jest dom lub mieszkanie. Warunkiem adopcji Bigiego jest jego kastracja, nie wydajemy psów na rozród.

Kontakt w sprawie adopcji: Kasia tel. 0 785 04 04 04 ; e-mail: [email protected]

Posted

tutaj jest chetny na beagle...

moze warto zadzwonic
witam, przygarne beagla. szczeniaka (samca) max. 6 miesięznego. mieszkam w domu z podwórkiem niedaleko lasu. zapewnie mu dużo miłości. kontakt przez pw kom. 514392018

Posted

Ss dziękuję. Z pewnością Dea zadzwoni i wypyta. Nie wiem czy psiak przypadkiem jeszcze nie na kwarantannie. Jak tutaj Dea zajrzy to z pewnością sie wypowie na ten temat.;)

Posted

W jakim dziale ja teraz znajdę wykaz stron adopcyjnych psów rasowych, bo mnie od tego szukania zaniedługo *&^*^*^ złapie :angryy:. Albo ślepa jestem, ale zniknęły :(