Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z panią Krysią (opiekunką Per) i ona wolałaby, żeby Per znalazła domek w Warszawie. Po prostu chciałaby mieć możliwość sprawdzenia od czasu do czasu, co się dzieje z sunią. Poczekajmy więc do końca wakacji, może adopcje ruszą i będzie większe zainteresowanie suczynką. :) :) :)

Posted

Ale jeśli opiekunka nie chce jej wydawać poza Warszawę, to co można zrobić? Rozmawiałam z nią i raczej zdania nie zmieni. :( To mocno starsza osoba i trudno ją będzie przekonać. Za tydzień czy dwa spróbuję znowu porozmawiać na ten temat. Może się uda.

Posted

[quote name='kociabanda']Ale jeśli opiekunka nie chce jej wydawać poza Warszawę, to co można zrobić? Rozmawiałam z nią i raczej zdania nie zmieni. :( To mocno starsza osoba i trudno ją będzie przekonać. Za tydzień czy dwa spróbuję znowu porozmawiać na ten temat. Może się uda.[/quote]

To trzeba w ogłoszeniach zaznaczyć ze dom TYLKO w Warszawie poszukiwany :roll: Do mnie się ludzie zgłaszają jak ogłaszam psiaki, lepiej od razu jasność, po co tracić czas, lepiej zaproponować innego pieska w potrzebie, niestety ich nie brakuje

• 2 weeks later...