Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka ,gdybym miał balkon też bym na nim spał! A śpisz nago?Na tym balkonie?:) hyhy
Albo postawił tam psom bude i miałyby kojec hihih
Goldenka nie ma fot!Niechce mi sie focić.

Posted

[quote name='olekg18']Ost.odcinek pogody na miłosć się skończył i się popłakałem ,bo tak smutno sie skończył ,a ja tak przezywam jak się mój kochany serial kończy.I wogole doła podłapałem i jest mi smutno:([/quote]

Oluś oglądasz OTH?! :crazyeye: :loveu:

Posted

[quote name='olekg18']Jak Leci to wszyscy muszą być cicho psy zamknięte w pokoju nic nie może mnie rozpraszać:) hehehe[/quote]

To tak jak u mnie... :evil_lol: :loveu: Kocham ten serial. :loveu: Pamiętaj! dzisiaj 14:20 :lol:

Posted

Zgram sobie wszystkie odcinki na płyte i bede oglądał hihihi.
A rok temu oglądałaś "Życie na fali"? Też było fajne do OTH nie ma co się porównywać.

Posted

[quote name='olekg18']Peyton... :evil_lol: :loveu:[/quote]

No to już wiem czemu z takim zapałem oglądasz. :evil_lol: :eviltong:

Hmmm chyba kilka odcinków oglądałam, ale nie pamiętam nawet o co tam chodziło. Wole OTH. :loveu: i CSI: kryminalne zagadki Miami/ NY. :loveu:

Posted

[quote name='wiq']a mode na sukces tez ogladacie?:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nieeeeeeeeeeee :eviltong: przynajmniej ja, nie wiem jak Oluś :evil_lol:

Posted

Zawsze na początku jakiś cytat .Ten film jest taki taki no jedyny w swoim rodzaju .
Wogóle wczoraj ten Dżejk wrócił ,jak peyton kupowała dragi od tego gnoja .Ciekawe czy bedą razem no nie?

Posted

Nie wiem czy będą razem, ale wiem że w 3 lub 4 seri Peyton bedzie z Lucasem. :lol:
A juz plotki chodzą że w 5 serii Haley ma umrzeć :2gunfire:

Posted

A haley wyjedzie z tym Krisem?Bo wczoraj polazła na dworzec.Kretynka, przecież Natan się zmienił i wogóle.A ona go zostawi dla jakiegoś grajka:/
Naprawde Lukas bedzie z Peyton super uwielbiam oboje :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...