Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz ty sobie tak nie schlebiaj, sam go nie zrobiles tylko dostales gotowego z odzysku :diabloti:

Moj RR sie obrazil smiertelnie :angryy:
Idziemy zaraz do lasu to moze mu jakies jeden maly miesien urosnie, zebys sie juz nie mial czego czepiac :razz:

Kicia Maja vel Hopka ostatnio zostala [B]Helmutkiem[/B] :loveu: jest kotem wannowym, tak dlugo siedzi pod wanna i drze dzioba, az sie ja postawi na wannie i wtedy jest zadowolona :lol:
Mruczy tak glosno ze ja slychac z drugiego pokoju i jak sie rozmruczy, to az sie zachlystuje :lol:
A jak powiem "chodz" to podlatuje, podnosi sie na lapkach, przednie wyciaga w gore i czeka az sie ja podniesie :loveu: nie wiem jak to zrobiles ale udala ci sie :cool3: kochana jest :loveu:

Posted

Pierwsza fota zdecydowanie najlepsza, ale na tej:
[url]http://img299.imageshack.us/img299/9527/autostrada5qi5.jpg[/url] też ładnie Kaja wyszła, pełna gotowość:cool3:

Posted

Ma-ja kochanie mi sie wszystko udaje:) Bo jestem IDEALNY:)Pod kazdym względem
Madziu -w Media markt som po 699zł:D Chyba ,że kazdy media ma inne ceny?Ale nie bo to siec to muszą miec ten sam asortyment:)

Posted

[quote name='olekg18']Ma-ja kochanie mi sie wszystko udaje:) Bo jestem IDEALNY:)Pod kazdym względem
Madziu -w Media markt som po 699zł:D Chyba ,że kazdy media ma inne ceny?Ale nie bo to siec to muszą miec ten sam asortyment:)[/quote]
To super:multi::multi: Tylko kiedy będę miała czas się tam wybrać:roll:
Dzięki Oleczku:loveu:

Posted

Evaxon-widziałem słoneczko:*
Madziu-słoneczko:* nie ma za co :) Zawsze pomagam swoim kochanką:)
Gonitwa-słoneczko:* bieda tam u was bieda:)

Posted

[quote name='olekg18']Evaxon-widziałem słoneczko:*
Madziu-słoneczko:* nie ma za co :) Zawsze pomagam swoim kochanką:)[/quote]
:obrazic: czemu mowisz do niej tak samo jak do mnie ??:razz:

Posted

[quote name='olekg18']Bo po jednych pieniendzach jesteście:)[/quote]
ze co ?? ze niby podobne z Madzia jestesmy :roll::roll::roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...