Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Oj już się tak nie chwal. :eviltong:

Rozmawiajcie sobie do woli, ja się zajmę Oleczkiem na żywo. :loveu:[/quote]

Ja Ci pomogę:loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']hehe :evil_lol: Olek pewnie już nie może doczekac się Sylwestra :diabloti::diabloti::diabloti::lol:[/quote]

Gdyby się mną miało zająć 2 facetów też bym nie mogła się doczekać:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Gdyby się mną miało zająć 2 facetów też bym nie mogła się doczekać:diabloti:[/quote]

dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to będzie niezapomniany Sylwester dla Olka :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Gdyby się mną miało zająć 2 facetów też bym nie mogła się doczekać[/quote]

mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :loveu:

Olek,czyżbyś nie miał ambicji na starsze? :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Mam własnie ambicje na starsze ,ale łażą za mną tylko 16tki:diabloti:[/QUOTE]
Toć teraz będziesz miał same starsze od Ciebie :evil_lol:

Posted

Olek na wszelki wypadek weź sobie niebieskie pigułki, bo zapewniam Cie,że Ania i Asia bez tego wykończą Cie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']:diabloti:Się zobaczy:razz:[/quote]
:mdrmed:

[quote name='olekg89']Asia postara się załatwić coś lepszego:loveu::cool3:[/quote]
Niebieskie pigułki to już przeżytek. :cool1:
Znalazłam takie coś: :razz: :diabloti:
[URL="http://www.allegro.pl/item509116206_vialafil_mega_potencja_super_tanio_okazja.html"]VIALAFIL MEGA POTENCJA SUPER TANIO OKAZJA (509116206) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Ostatnim razem Asiu nie narzekałaś :diabloti:[/quote]
Oj, powodów do narzekań nie było :loveu:, ale teraz Ania chce się dołączyć i nie wiem czy sił witalnych Ci styknie. :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Oj, powodów do narzekań nie było :loveu:, ale teraz Ania chce się dołączyć i nie wiem czy sił witalnych Ci styknie. :eviltong: :diabloti:[/quote]

no jak ja się dołączę to możesz Olek nie podołać:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...