Frogg Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [B][SIZE=2]CIBAU ACTIVE FORMULA dla dorosłych psów aktywnych i inne z CIBAU. Karmiliście, co uważacie? [/SIZE][/B] Quote
Bura Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Frogg'][B][SIZE=2]CIBAU ACTIVE FORMULA dla dorosłych psów aktywnych i inne z CIBAU.[/SIZE][/B] [B][SIZE=2]Karmiliście, co uważacie?[/SIZE][/B] [/quote] Nie karmiłam, ale koleżanka wychowała na Cibau śliczne berneńczyki, więc u nich się sprawdziła. Karma nienajgorsza, tylko to BHT czy BHA jako konserwant... Ale Royal też toto ma, więc trudno powiedzieć. Quote
CASIA&ttb Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 karmiłam przez 2miesiące CIBAU ale psy zaczęły pić takie ilości wody że odpuściłam... za dużo sodu za mało wilgotne jak dla mnie Quote
GATUSO Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Jakość zbliżona do karmy Brit Premium (zwykłego),natomiast cena dużo większa.Potwierdzam,ze psy piją b.dużo wody po karmie Cibau. Dodatkowo widziałem materiał,jak otwierają fabrykę na Ukrainie,co niczego dobrego nie wróży:shake: Quote
Frogg Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Bardzo dziękuję za informację. Psinki są teraz na Bozicie i jestem z niej bardzo zadowolona. Quote
dzasta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Myślę że na pewno nawet do pięt Bozicie nie dorasta pomimo że producent pisze że karma zawiera dużo mięsa. Mój staffik był karmiony od 3 tygodnia życia tą karmą ale szybko ją zmieniliśmy bo pochłaniał tyle wody że szok i matowiał z dnia na dzień :shake: Quote
GATUSO Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nie warto zmieniać z karmy Bozita na Cibau,to 2 inne bajki.To tak jak porównać Volvo z Fiatem i to małym Quote
Recommended Posts