Radek Posted July 1 Posted July 1 Dnia 1.07.2026 o 10:37, agat21 napisał: Chłód chłodem, ale jeszcze trochę deszczu w pakiecie proszę Nawet ciut więcej tego deszczu żeby nam trochę świat schłodziło. Quote
Nadziejka Posted July 1 Author Posted July 1 Z Nadziejkowa modlimy pomagamy i kibicujemy im z całego serca Moja ukochana Bubu nie znosi nawet siostrzyczki swojej maleńkiej sunieczki która u moich skarbeńków u moich dzieci , sa tez i kociki , ale ja matka .. pragne bardzo by Burzunia miała braciszka stamtąd ...może sie uda cud może sie uda kiedyś 1 Quote
agat21 Posted July 1 Posted July 1 Dnia 1.07.2026 o 11:49, Nadziejka napisał: upada świat upada i juz nie podniesie .... Dzielne ponad wszystko dzielne dziewczyny i chłopaki też ratują z piekła turcji polecam do czytania pomagania watek ratujemy psy z piekła ... teraz juz sa oficjalnie Stowarzyszeniem jest i tam w tym piekle mnóstwo ludzi prawdziwych czujących którzy ryzykuję swoje życie i swoich najblizszych -pomagając jak tylko potrafią Próbowałam ostatnio na grupie mojej klasy z liceum poruszyć temat piekła psów w Turcji, bo sporo ludzi tam niestety jeździ. Niestety, nikt się nie przejął, zero odzewu Większość "ludzi" myśli wyłącznie o sobie i swoich korzyściach, resztę istot mając w pogardzie. "Człowiek - to brzmi dumnie" ? Według mnie nie. Quote
Nadziejka Posted July 1 Author Posted July 1 Drodzy na szczęście coraz więcej ludzi sercem wie i coraz więcej pomaga jak tylko potrafi Modlitwa wszelka cały czas za istoty na ziemi naszej a człek potworem tylko człek , nie żaden zwierz nawet mityczny.... Walcz Agatko rozsyłaj gdzie tylko możesz każdeńki głos ważny niezmiernie Dnia 1.07.2026 o 12:19, agat21 napisał: Próbowałam ostatnio na grupie mojej klasy z liceum poruszyć temat piekła psów w Turcji, bo sporo ludzi tam niestety jeździ. Niestety, nikt się nie przejął, zero odzewu Większość "ludzi" myśli wyłącznie o sobie i swoich korzyściach, resztę istot mając w pogardzie. "Człowiek - to brzmi dumnie" ? Według mnie nie. Musimy trwać przy tych wszystkich myślą czynem modlitwą Trwajmy bądżmy Agatko melduję że popakowałam już wszystkie fanty dla Was trzech dla Ciebie w środku wielki worek żółty i tam Twoje zakupy plus niespodziewanki jak trochę upał minie to wyślę i podam namiary Bardzo dziękuję Quote
Radek Posted July 1 Posted July 1 Dnia 1.07.2026 o 12:19, agat21 napisał: "Człowiek - to brzmi dumnie" ? Według mnie nie. Staliśmy się jako ludzie za bardzo zapatrzeni w siebie. Skoncentrowani na dobrach materialnych. Quote
Nadziejka Posted July 1 Author Posted July 1 Wędrujemy z nadzieja caluni czas i wszystko w duszy naszej pozostaje Dziś teraz wielka ulga bo pada leje i trochę wieje nareszcie nareszcie Quote
agat21 Posted July 1 Posted July 1 Dnia 1.07.2026 o 18:13, Nadziejka napisał: Wędrujemy z nadzieja caluni czas i wszystko w duszy naszej pozostaje Dziś teraz wielka ulga bo pada leje i trochę wieje nareszcie nareszcie Pchnij trochę tego deszczu i wiatru tu do nas Quote
Nadziejka Posted July 1 Author Posted July 1 Dnia 1.07.2026 o 18:54, agat21 napisał: Pchnij trochę tego deszczu i wiatru tu do nas jakem czarownica postaram postaram ajuści zaraz w te pendy nasyłam wiaterku i deszczu 2021 Quote
Nadziejka Posted July 2 Author Posted July 2 Spokojnej nocy i u nas dalej lekko deszczykowo i spacerkowo nawet teraz byłyśmy upajałysmy sie powietrzem Quote
agat21 Posted July 2 Posted July 2 Dnia 1.07.2026 o 19:53, Nadziejka napisał: jakem czarownica postaram postaram ajuści zaraz w te pendy nasyłam wiaterku i deszczu 2021 Dzięki! Udało Ci się wspaniale! Dwie godziny porządnego uczciwego deszczu! 2 Quote
Nadziejka Posted July 2 Author Posted July 2 Dobereczek haha ..no udało sie jam czarownica bez ptica A my od raneczka samiuckiego hulamy po dworku z zabaweckami juhu! nareszcie moja cudna nieziemska Bubu zadowolona roześmiana Oddychamy oddychamy z ulgą Agatko spisuje adresik i lece niebawem ku poczcie coby paczola słać Dobrego spokojnego dzionka wszystkim 1 Quote
Nadziejka Posted July 2 Author Posted July 2 Dnia 2.07.2026 o 12:51, Radek napisał: Południe za nami, a pogoda dalej pozwala żyć 1 Quote
Nadziejka Posted July 2 Author Posted July 2 Dnia 29.06.2026 o 23:58, agat21 napisał: Nr 4 proszę w opcji kt Dnia 29.06.2026 o 12:27, Aldrumka napisał: poproszę nr 13 i nr 14 po 8 zł Agatko księga Kinga wysłana ,,NIE WYMIĘKAJ,, masz wszytkie rzeczy w duzych workach żółtych , w środku w pudełku wielka paczucha wyszła prawie 4 kg Aldrumko fanty wysłane są w czarnym worku i opisane : NUM 13 ozdoba Świąt. renifer materiałowy 30 cm za 8 zl NUM 14 ksiązka ,,NAMALUJ MI SŁOŃCE,, za 8 zl podaje num paczka ekonomiczna PP 00 3 5900773 3 84610628 6 koszt paczki 20 zl Quote
Recommended Posts