ilovedog Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jestem w 2 klasie gimnazjum i chciałbym iść do 1 w polsce liceum o profilu kynologicznym w lubaniu woj.dolnoślaskie... Na szczęscie mieszkam blisko lubania(bolesławiec) A ktoś z was idzie ?? A moze wiecie coś o tych studiach więcej niz ja ??:) Quote
leepa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ma ktos mozliwość skasowania mojej historii życiowej? bo jestem już na studiach ;) choleraaaa..... Quote
psiulka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='ilovedog']Jestem w 2 klasie gimnazjum i chciałbym iść do 1 w polsce [B]liceum[/B] o profilu kynologicznym w lubaniu woj.dolnoślaskie... Na szczęscie mieszkam blisko lubania(bolesławiec) A ktoś z was idzie ?? A moze wiecie coś o tych[B] studiach[/B] więcej niz ja ??:)[/quote] To w końcu chodzi o liceum czy o studia? Jeśli o liceum, to bardzo ciekawy profil, ja bym chętnie taki wybrała, gdyby i u nas taki był. Teraz wybrałam biol-chem-fiz w jednym z lepszych liceów w mieście i [U]być może[/U] później wybiorę się na weterynarię. ;) Okaże się. Edit: Jednak chodzi o liceum, tutaj jest podobny temat: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f1213/pierwsza-w-pl-klasa-licealna-o-profilu-kynologicznym-w-lubaniu-129786/]klik[/url] Quote
Recommended Posts