Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w 2 klasie gimnazjum i chciałbym iść do 1 w polsce liceum o profilu kynologicznym w lubaniu woj.dolnoślaskie... Na szczęscie mieszkam blisko lubania(bolesławiec) A ktoś z was idzie ?? A moze wiecie coś o tych studiach więcej niz ja ??:)

Posted

[quote name='ilovedog']Jestem w 2 klasie gimnazjum i chciałbym iść do 1 w polsce [B]liceum[/B] o profilu kynologicznym w lubaniu woj.dolnoślaskie... Na szczęscie mieszkam blisko lubania(bolesławiec) A ktoś z was idzie ?? A moze wiecie coś o tych[B] studiach[/B] więcej niz ja ??:)[/quote]

To w końcu chodzi o liceum czy o studia? Jeśli o liceum, to bardzo ciekawy profil, ja bym chętnie taki wybrała, gdyby i u nas taki był. Teraz wybrałam biol-chem-fiz w jednym z lepszych liceów w mieście i [U]być może[/U] później wybiorę się na weterynarię. ;) Okaże się.

Edit:

Jednak chodzi o liceum, tutaj jest podobny temat: [url=http://www.dogomania.pl/forum/f1213/pierwsza-w-pl-klasa-licealna-o-profilu-kynologicznym-w-lubaniu-129786/]klik[/url]