Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.'][URL]http://i37.tinypic.com/28tdhmu.jpg[/URL]
Uwielbiam jak psy tak przekrzywiają główkę :) :loveu:[/QUOTE]

Oj ja też to uwielbiam-robią wtedy takie słodkie minki:)
Cześć Fredziki:)

• 2 weeks later...
Posted

Cześć dziewczyny, nie zaginęłam, jestem tylko czasu brak, małe zawirowania w domku,
Synus poszukuje pracy a ja to przezywam:roll:.
W następnym tygodniu postaram sie wszystko nadrobić:oops:poodwiedzac Wasze galerie, a narazie dzieki ze nie zapomniałyście o nas i wybaczcie;)

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć dziewczyny, nie zaginęłam, jestem tylko czasu brak, małe zawirowania w domku,
Synus poszukuje pracy a ja to przezywam:roll:.
W następnym tygodniu postaram sie wszystko nadrobić:oops:poodwiedzac Wasze galerie, a narazie dzieki ze nie zapomniałyście o nas i wybaczcie;)[/QUOTE]
Marzka odnaleziona :multi::multi::multi:

Posted

Cześc dziewczyny, długo nas nie było, sorry że nie moge Was jeszcze poodwiedzać, ale pamietam o Was i cieszę sie ze Wy o nas tez nie zapominacie:lol:.
Fredzia miała ciążę urojoną, była zupełnie odmieniona, smutna, senna, ciągle traktowała nas jak swoje dzieci- koszmar, ale dostała GALASTOP i jest ok, znowu sie bawi, szaleje, jest super:lol:

Posted

Cześć Dziewczyny :)
My też "przerabiałyśmy" ciąże urojoną :(
Viky miała już 2 razy. Na szczęście wystarczyło pochować zabawki i zmusić ją do długich spacerów co nie było łatwe bo ta druga przypadła akurat na czas lipcowych upałów.

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześc dziewczyny, długo nas nie było, sorry że nie moge Was jeszcze poodwiedzać, ale pamietam o Was i cieszę sie ze Wy o nas tez nie zapominacie:lol:.
Fredzia miała ciążę urojoną, była zupełnie odmieniona, smutna, senna, ciągle traktowała nas jak swoje dzieci- koszmar, ale dostała GALASTOP i jest ok, znowu sie bawi, szaleje, jest super:lol:[/QUOTE]
Hej Marzenka :)
To nie za fajnie było ,ale dobrze ,że już ok;)