Jofka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='FREDZIU']W tm wieku skończyliśmy szczepienia i kwarntannę, :roll:wet mówił, że mam chodzić ewentualnie tam gdzie inne psy nie chodzą:shake: a my nie mamy ogrodu:placz::placz:.Bałam się że coś złapie:roll:. Jeszcze zostało szczep p/wściekliźnie ale wet mówił że jak skończy pół roku:razz:, bo ta:shake:k bezpiecznie[/quote] Też przechodziłam kwarantanne z Tolem,ale nie aż tak długo,ale w sumie to dobrze,że ją chronisz. Śliczna jest:loveu: Quote
eve86 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Pierwszy spacerek gratulacje :multi::multi::multi: Panienka wreszcie się doczekała :loveu: Quote
FREDZIU Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Jofka']Też przechodziłam kwarantanne z Tolem,ale nie aż tak długo,ale w sumie to dobrze,że ją chronisz. Śliczna jest:loveu:[/quote] Ja yoreczka nigdy nie miałam robiłam co mi kazali, ona była taka krucha,:roll: tylko na nią dmuchałam:roll::multi: Quote
FREDZIU Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='eve86']Pierwszy spacerek gratulacje :multi::multi::multi: Panienka wreszcie się doczekała :loveu:[/quote] Panienka jak panienka ale pańcia:evil_lol::evil_lol:nie mogłam się doczekać:eviltong: Quote
FREDZIU Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Nati28']Pierwszy spacer suuuper :multi::p[/quote] My też się cieszymy:evil_lol::evil_lol: Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='FREDZIU']http://img199.imageshack.us/img199/3060/dsc02513r.jpg[/quote] Oo, pierwszy spacerek :D No to pewnie niemała radocha była :) Mała jest urocza, ucałowanka dla niej! :) :loveu: :loveu: Quote
FREDZIU Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Arabeska^^']Oo, pierwszy spacerek :D No to pewnie niemała radocha była :) Mała jest urocza, ucałowanka dla niej! :) :loveu: :loveu:[/quote] Radocha ogromna wszystko ją dziwiło, :crazyeye:słuchała kżdego odgłosu, :-oskakała jak szalona, ale w razie czego zaraz uciekała do mnie mały tchórzyk:evil_lol::evil_lol: Quote
Jofka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Teraz co raz wiecej spacerkow niech uczy sie życia!!!:multi::multi: Quote
FREDZIU Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='Jofka']Teraz co raz wiecej spacerkow niech uczy sie życia!!!:multi::multi:[/quote] tak tak, poznaje innych ludzi, dzieci, inne pieski, zachowuje się kulturalnie:cool3::cool3:ale :cool3: nie przepada za rowerkami:angryy:więc warczy tak śmiesznie,chce być groźna:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [B][COLOR=DarkGreen]Nie wiem czy już wspominałam, ale proszę wstawiaj więcej zdjęć w poście. Masz limit 5 fotek, więc z niego korzystaj, a nie wstawiaj post pod postem;) I teraz do wszystkich (wybacz, że w Twojej galerii) - najważniejsze zasady pisania w galeriach: 1. Max. fotki 640x640, 2. Max. 5 fotek w poście, 3. Cytowane zdjęcia zamieniamy na linki!! Dziękuję za uwagę :diabloti:[/COLOR][/B] [COLOR=Black]BTW Jak mała zareagowała na pierwszy spacerek?:razz:[/COLOR] Quote
karkakarka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Tolka też miała kwarantanne, ale nam się wcześniej skończyła :lol: A przeciw wściekliźnie też już jesteśmy zaszczepione... tzn Tolka :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Dzięki, pstaram się dostosować ale nie wiem jak to zrobić aby było więcej zdjęć w poście, już próbowałam ale mi nie wyszło:placz:. Pomóżcie:shake: Quote
FREDZIU Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='karkakarka']Tolka też miała kwarantanne, ale nam się wcześniej skończyła :lol: A przeciw wściekliźnie też już jesteśmy zaszczepione... tzn Tolka :evil_lol:[/quote] Super już możecie chodzic do lasu:evil_lol::evil_lol: Quote
Jofka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Gdy wstawiasz zdjęcie później naciśnij enter i znowu wstaw zdjęcie:)Aby zrobic przerwę między nimi.Nie wiem może w tym tkwi problem:) Quote
Arabeska^^ Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A dlaczego nie chce Ci się więcej fotek wkleić w jednym poście? Wklejasz linki do jednego posta, potem zapisujesz i co wtedy? Nie wyświetlają się te zdjęcia czy jak?? Co do wypowiedzi Jofki - nie wiem czy w tym tkwi problem, bo ja tak czasem umieszczam posty (bez przerwy) i normalnie się wstawiają.. ;). Ale kto wie może i o to chodzi.. Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/5489/dsc02472.jpg[/IMG]:placz: [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7441/dsc02433g.jpg[/IMG] Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Arabeska^^']A dlaczego nie chce Ci się więcej fotek wkleić w jednym poście? Wklejasz linki do jednego posta, potem zapisujesz i co wtedy? Nie wyświetlają się te zdjęcia czy jak?? Co do wypowiedzi Jofki - nie wiem czy w tym tkwi problem, bo ja tak czasem umieszczam posty (bez przerwy) i normalnie się wstawiają.. ;). Ale kto wie może i o to chodzi..[/quote] wklejam link, do góry w to okienko, następnie robię ok, dopiero mogę wstawić drugi link i jak ponownie robię ok, zdjęcia zabieraja dużo miejsca i obraz się rozszerza:shake::razz: Quote
Nati28 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Nie wiem dlaczego sa obok, ale Fredzia slodka :loveu: Quote
eve86 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Fredzia już sie wybarwia na główce... :multi: Sliczna kruszynka :lol: Quote
Magda Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='FREDZIU']wklejam link, do góry w to okienko, następnie robię ok, dopiero mogę wstawić drugi link i jak ponownie robię ok, zdjęcia zabieraja dużo miejsca i obraz się rozszerza:shake::razz:[/quote] I wszystko robisz bardzo dobrze, ale jak wkleisz pierwsze zdjęcie naciśnij dwa razy Enter. Wtedy zrobisz odstęp między zdjęciami i nie będą obok siebie ;) Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/4903/dsc02503atz.jpg[/IMG] Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2985/dsc02502p.jpg[/IMG] [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7397/dsc02501n.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts