Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FREDZIU']W tm wieku skończyliśmy szczepienia i kwarntannę, :roll:wet mówił, że mam chodzić ewentualnie tam gdzie inne psy nie chodzą:shake: a my nie mamy ogrodu:placz::placz:.Bałam się że coś złapie:roll:. Jeszcze zostało szczep p/wściekliźnie ale
wet mówił że jak skończy pół roku:razz:, bo ta:shake:k bezpiecznie[/quote]
Też przechodziłam kwarantanne z Tolem,ale nie aż tak długo,ale w sumie to dobrze,że ją chronisz.
Śliczna jest:loveu:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jofka']Też przechodziłam kwarantanne z Tolem,ale nie aż tak długo,ale w sumie to dobrze,że ją chronisz.
Śliczna jest:loveu:[/quote]
Ja yoreczka nigdy nie miałam robiłam co mi kazali, ona była taka krucha,:roll: tylko na nią dmuchałam:roll::multi:

Posted

[quote name='eve86']Pierwszy spacerek gratulacje :multi::multi::multi: Panienka wreszcie się doczekała :loveu:[/quote]
Panienka jak panienka ale pańcia:evil_lol::evil_lol:nie mogłam się doczekać:eviltong:

Posted

[quote name='FREDZIU']http://img199.imageshack.us/img199/3060/dsc02513r.jpg[/quote]

Oo, pierwszy spacerek :D
No to pewnie niemała radocha była :)
Mała jest urocza, ucałowanka dla niej! :) :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Arabeska^^']Oo, pierwszy spacerek :D
No to pewnie niemała radocha była :)
Mała jest urocza, ucałowanka dla niej! :) :loveu: :loveu:[/quote]
Radocha ogromna wszystko ją dziwiło, :crazyeye:słuchała kżdego odgłosu, :-oskakała jak szalona, ale w razie czego zaraz uciekała do mnie mały tchórzyk:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Jofka']Teraz co raz wiecej spacerkow niech uczy sie życia!!!:multi::multi:[/quote]
tak tak, poznaje innych ludzi, dzieci, inne pieski, zachowuje się kulturalnie:cool3::cool3:ale :cool3: nie przepada za rowerkami:angryy:więc warczy tak śmiesznie,chce być groźna:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[B][COLOR=DarkGreen]Nie wiem czy już wspominałam, ale proszę wstawiaj więcej zdjęć w poście. Masz limit 5 fotek, więc z niego korzystaj, a nie wstawiaj post pod postem;)

I teraz do wszystkich (wybacz, że w Twojej galerii) - najważniejsze zasady pisania w galeriach:
1. Max. fotki 640x640,
2. Max. 5 fotek w poście,
3. Cytowane zdjęcia zamieniamy na linki!!

Dziękuję za uwagę :diabloti:[/COLOR][/B]

[COLOR=Black]BTW Jak mała zareagowała na pierwszy spacerek?:razz:[/COLOR]

Posted

Dzięki, pstaram się dostosować ale nie wiem jak to zrobić aby było więcej zdjęć w poście, już próbowałam ale mi nie wyszło:placz:. Pomóżcie:shake:

Posted

[quote name='karkakarka']Tolka też miała kwarantanne, ale nam się wcześniej skończyła :lol: A przeciw wściekliźnie też już jesteśmy zaszczepione... tzn Tolka :evil_lol:[/quote]
Super już możecie chodzic do lasu:evil_lol::evil_lol:

Posted

A dlaczego nie chce Ci się więcej fotek wkleić w jednym poście?
Wklejasz linki do jednego posta, potem zapisujesz i co wtedy? Nie wyświetlają się te zdjęcia czy jak??

Co do wypowiedzi Jofki - nie wiem czy w tym tkwi problem, bo ja tak czasem umieszczam posty (bez przerwy) i normalnie się wstawiają.. ;). Ale kto wie może i o to chodzi..

Posted

[quote name='Arabeska^^']A dlaczego nie chce Ci się więcej fotek wkleić w jednym poście?
Wklejasz linki do jednego posta, potem zapisujesz i co wtedy? Nie wyświetlają się te zdjęcia czy jak??

Co do wypowiedzi Jofki - nie wiem czy w tym tkwi problem, bo ja tak czasem umieszczam posty (bez przerwy) i normalnie się wstawiają.. ;). Ale kto wie może i o to chodzi..[/quote]
wklejam link, do góry w to okienko, następnie robię ok, dopiero mogę wstawić drugi link i jak ponownie robię ok, zdjęcia zabieraja dużo miejsca i obraz się rozszerza:shake::razz:

Posted

[quote name='FREDZIU']wklejam link, do góry w to okienko, następnie robię ok, dopiero mogę wstawić drugi link i jak ponownie robię ok, zdjęcia zabieraja dużo miejsca i obraz się rozszerza:shake::razz:[/quote]

I wszystko robisz bardzo dobrze, ale jak wkleisz pierwsze zdjęcie naciśnij dwa razy Enter. Wtedy zrobisz odstęp między zdjęciami i nie będą obok siebie ;)