Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej, Yoko ogląda Brzydulę na moich kolanach i wie że po filmie zawsze idziemy na spacerek pobawić się z psią przyjaciółką, wiec jak tylko usłyszy końcową muzykę, zrywa się i już gotowa czeka na spacer:)
[URL]http://img11.imageshack.us/img11/8915/dsc03880x.jpg[/URL]
Takie nieuczesane są najsłodsze:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Hej hej, Yoko ogląda Brzydulę na moich kolanach i wie że po filmie zawsze idziemy na spacerek pobawić się z psią przyjaciółką, wiec jak tylko usłyszy końcową muzykę, zrywa się i już gotowa czeka na spacer:)

Ale Yokula mądralińska, czyli Fredzia ma koleżankę do oglądasnia Brzyduli:evil_lol:

Posted

Witamy wszystkie yorkomaniaczki, dzis piąteczek, bardzo bym się cieszyła, żeby nie moja główka, której ból mi doskwiera od czasu choroby:shake:.
Ale nie dajemy się:diabloti:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy wszystkie yorkomaniaczki, dzis piąteczek, bardzo bym się cieszyła, żeby nie moja główka, której ból mi doskwiera od czasu choroby:shake:.
Ale nie dajemy się:diabloti:[/QUOTE]

Zyczymy duzo zdrowka :loveu:

Posted

[quote name='FREDZIU']Witamy wszystkie yorkomaniaczki, dzis piąteczek, bardzo bym się cieszyła, żeby nie moja główka, której ból mi doskwiera od czasu choroby:shake:.
Ale nie dajemy się:diabloti:[/QUOTE]

Witam serdecznie :multi:

Oj,o bólu głowy to ja wiem dużo i współczuje Ci bo to jest straszne :placz:

Posted

[quote name='syla929']O! widze, ze nie tylko ja, nie moge spac;)
A w sumie to i dobrze:) dziewczyny, wstawac:P nie marnowac dnia:eviltong:[/QUOTE]

Ja tez juz dawno nie spie :cool3: