Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nasze yoreczki to jak błyskawice:roll:

Fredzia jest bardzo pogodna, wesoła, skora do zabawy, ale grzeczna.
Nie brudzi w domku, chyba że na gazetkę w łazience- dopiero zaczyna chodzić na spacerki, ale już na pierwszych załatwia potrzeby na dworzu.:evil_lol:
Lubi się bawić swoimi zabaweczkami( sznureczki, kaczuszka):eviltong:
Jest wogule super, zresztą jak wszystkie nasze kochane psinki.:razz:
Tak gada zakochana pani

Posted

[quote name='karkakarka']Witamy wieczornie :)

[URL]http://img22.imageshack.us/img22/6280/dsc02179h.jpg[/URL]
mi też wychodzą najlepiej z tej strony :evil_lol:[/quote]
Ja też często łapię tylko kawałek ogona, Miśkę ciężko jest uwiecznić na fotce :mad:

Posted

Witamy,jaki słodki maluszek z niej:loveu:Jak śpi to jest do zjedzenia.Dziękujemy za odwiedziny i życzenia.Na pewno będziemy do Was zaglądać.

Posted

[quote name='Jofka']Witamy,jaki słodki maluszek z niej:loveu:Jak śpi to jest do zjedzenia.Dziękujemy za odwiedziny i życzenia.Na pewno będziemy do Was zaglądać.[/quote]
To super cieszymy się i zapraszamy:multi:

Posted

Cześć wszystkim yorkomaniakom, ja od rana buszuje:razz:. Nie mogę spać, jutro obrona trzeba się uczyć:placz::placz:
Trzymajcie kciuki:crazyeye::roll::shake::placz:

Posted

[quote name='Nati28']Bede 3mac mocno kciuki i Coco napewno tez! ;):kciuki:[/quote]
To super, przyda się każdy kciuk:evil_lol::evil_lol:, bo stresik sięga zenitu:shake:

Posted

[quote name='eve86']Mocno mocno trzymam kciuki :thumbs:bedzie dobrze :multi:[/quote]
Dziękuję, jutro dam znać jak mi poszło. Ale najważniejsze ze to już ostatni egzamin, bo w moim wieku z dzieckiem u boku to starczy tej edukcji:cool3::roll:

Posted

[quote name='karkakarka']Ja też trzymam kciuki... napewno się obronisz :)[/quote]

Dzieki jutro się odezwę, od jutra wolność, więcej czasu na zabawę z Fredzią:evil_lol::cool3:

Posted

Oooooooooo widzę, że nowe zdjęcia:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ona jest śliczna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
I śmieszne zdjęcia:lol!::happy1:
A tak w ogóle to co tam u was słychać:):):):)
Już dawno tu nie byłam:P

Posted

[quote name='tofikyork']Oooooooooo widzę, że nowe zdjęcia:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Ona jest śliczna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
I śmieszne zdjęcia:lol!::happy1:
A tak w ogóle to co tam u was słychać:):):):)
Już dawno tu nie byłam:P[/quote]

U nas ok jesteśmy zdrowe,:p Fredzia chodzi na pierwsze spacerki, zdjęcia będą około niedzieli,:cool1: jutro mamy obronę więc proszę trzymać kciuczki:roll: i zapraszamy do nas częściej:multi::loveu:
Atak wogule Fredzia juz się bardzo zmieniła, nie poznacie jej:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']U nas ok jesteśmy zdrowe,:p Fredzia chodzi na pierwsze spacerki, zdjęcia będą około niedzieli,:cool1: jutro mamy obronę więc proszę trzymać kciuczki:roll: i zapraszamy do nas częściej:multi::loveu:
Atak wogule Fredzia juz się bardzo zmieniła, nie poznacie jej:shake::evil_lol:[/quote]

Supeer:multi: Trzymamy mocno kciuki:p Czekamy z niecierpliwością na następne fotki:loveu::loveu: Ja właśnie dodaję nowe Więc za niedługo zapraszamy do nas:mdrmed:
I na pewno będziemy wpadać częściej :razz: