FREDZIU Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 życzymy udanych wakacji i dużo słoneczka:multi::multi: i czekamy na mnóstwo fotek:cool3::cool3::loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Urocza sesja, życzę miłych i słonecznych wakacji ! :) I ucałowanka dla Tofika :loveu: :) Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 tofikyork napisał(a):Mam pytanko:) Czy wasze psiaki też szczekają na szybę jak zobaczą w niej swoje odbicie..??:eviltong: Bo mój tofik ma tak każdego wieczora:mad: To mój jest chyba ślepy, bo siebie nie widzi, nawet jak go pokazuje palcem :evil_lol: Telewizji też nie ogląda. Quote
karkakarka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 tofikyork napisał(a):No to my się przyszliśmy pożegnać:cool1: Wyjeżdżamy na wczasy:multi::multi: Do zobaczenia za 2 tygodnie:hand::hand: Miłego wczasowania :hand::hand: Quote
Nati28 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Milego wypoczynku :cool1: Ucalowania dla Tofika :loveu: Quote
Arabeska^^ Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Magda napisał(a):To mój jest chyba ślepy, bo siebie nie widzi, nawet jak go pokazuje palcem :evil_lol: Telewizji też nie ogląda. A moja nie szczeka tylko swoje odbicie liże :lol: Czy to lustro czy to okno.. :lol: Quote
FREDZIU Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :lol:Pozdrawiamy i komunikujemy ze włamania nie było:evil_lol::evil_lol: a my wyjeżdżamy w niedzielę:lol: Quote
Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 My też witamy :) I jak tam wakacje?? Kiedy jakieś nowe fotki? :mad: Quote
tofikyork Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Wróciliśmy:multi: Niestety zdjęć nie będzie bo nie miałam aparatu nad morzem:-( Wczasy się udały ale podróż trwała rekordowo długo bo aż 16 godz.( w normalnych warunkach trwa ok. 9 godz.) a to wszystko przez te "korki stulecia" praktycznie od Zielonej Góra aż do Świnoujścia był jeden wielki korek:shake::stormy-sad: szok normalnie..:mad: ale Toffik na szczęście fajnie zniósł podróż bo prawie cały czas spał tylko nad morzem bał się fal ale jak siedzieliśmy za parawanem to było ok i tylko kopał dziury w piasku:eviltong: jak zwykle bardzo szczekał na dzieci ale po kilku dniach się już do tego przyzwyczaił i już nie szczekał:multi: A i jeszcze pewnego słonecznego dnia siedzieliśmy sobie za parawanem i na plaży grali w siatkówkę nagle piłka z całej siły uderzyła Toffika:pissed::-x i bardzo piszczał ale nic wielkiego się nie stało tylko teraz się boi piłek:shake:. Podsumowując wczasy bardzo nam się udały Ps: Dzięki Fredziu za podlanie kwiatków i otworzenie okien :bigcool::laugh2_2: Aha no i jeszcze zapomniałam dodać, że na plaże szło się przez park narodowy i nie wolno było chodzić z psami więc musiałam go chować w torbie:eviltong: ale jemu się to nawet podobało:mdrmed: Tylko taka mała głowa wystawał z torby jak szliśmy:eviltong: Quote
Nati28 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy po powrocie, szkoda ze zdjec nie bedzie :-( Quote
dysia-u Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :loveu: witamy sie w oniedziałek i życzymy miłego tygodnia :loveu: Quote
tofikyork Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Nati28 napisał(a):Witamy po powrocie, szkoda ze zdjec nie bedzie :-( Witamy również ;) No niestety zdjęcia mam tylko na komórce:( dysia-u napisał(a)::loveu: witamy sie w oniedziałek i życzymy miłego tygodnia :loveu: również witamy i też życzymy przyjemnego tygodnia:) Quote
karkakarka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witam :) Fajnie że wczasy się udały :D A szkoda że fotek nie będzie :( Pozdrawiamy :) Quote
Balbina. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy wczasowiczów:ylsuper::hand::mdrmed: Quote
Princess_York Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witamy, szkoda z tych fotek . No ale dobrze że wakacje się udały ;). Quote
tofikyork Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 No niestety nie ma fotek ale mogę się wstawić inne fotki toffika:p Tylko muszę je pierwsze zrobić:eviltong: Będzie sesja^^ Quote
tofikyork Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 A więc tak tutaj Toffik z ciocią Moniką^^: http://img41.imageshack.us/img41/9937/dsci7149.jpg Stare zdjęcie ale nie mogę znaleźć aparatu więc je dodałam :lol: Jak znajdę aparat i zrobię kilka zdjęć nowych to na pewno dodam:p Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 fajne słoneczne zdjęcie w deszczowy dzień :lol::lol: Quote
tofikyork Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dysia-u napisał(a):fajne słoneczne zdjęcie w deszczowy dzień :lol::lol: A to stare zdjęcie:lol: Tak na poprawę nastroju:) Bo jest taki brzydki dzień że siedzimy cały dzień w domku a tak już byśmy z Toffikiem hasali po ogrodzie:( Quote
tofikyork Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Ale mam dobrą wiadomość może uda mi się znaleźć kabel od telefonu do komputera i może będą fotki znad morza:multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cześć wam!:multi: Przyszłyśmy podziwiać Tofika a tu nowych fotek nie ma:-( No ale z tego co widziałam na pierwszych stronach to śliczny jest:loveu::loveu::loveu: Szukaj tego kabelka i pokazuj nam te foty:p Quote
Recommended Posts