Jump to content
Dogomania

REX - SZNUREK I STARY GARNEK NA WYPRAWKĘ :( Ma swoje miejsce na ziemi :) Sprawuj się

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

izulkabu napisał(a):
Witamy Kasię na wątku zapomnianego Rexa :loveu::loveu::loveu:

Już nie będzie taki zapomniany-będziemy zaglądać do chłopaka:loveu:

Rexsiku,z Twoim charakterkiem nie łatwo będzie znaleźć domek:roll:

Posted

Kasia77 napisał(a):
Już nie będzie taki zapomniany-będziemy zaglądać do chłopaka:loveu:

Rexsiku,z Twoim charakterkiem nie łatwo będzie znaleźć domek:roll:

:lol:
On byłby świetnym stróżem posesji. Gdyby tylko ktoś dał mu szansę.
Marzenia: Rex mieszka w domu, lub kojcu z ogrzewaną budą i cały dzień biega sobie po podwórku... Pan go głaszcze, daje jeść... kocha takim jaki jest... tym bardziej, że to pies szkolony :)

• Upvote 1
Posted

izulkabu napisał(a):
:lol:
On byłby świetnym stróżem posesji. Gdyby tylko ktoś dał mu szansę.
Marzenia: Rex mieszka w domu, lub kojcu z ogrzewaną budą i cały dzień biega sobie po podwórku... Pan go głaszcze, daje jeść... kocha takim jaki jest... tym bardziej, że to pies szkolony :)

pomarzyć można... pomarzę i ja...

• Upvote 1
Posted

izulkabu napisał(a):
Ze względu na przesunięty termin kastracji chłopaka, przesunął się też czas wyjazdu w nowe miejsce. Będę bardzo mocno trzymać kciuki żeby się udało.

REXsiu,i my trzymamy mooocno kciuki....

Posted

Od piątku Rex pomaga doglądać ogromnego terenu :) Swojego nowego opiekuna wylizał dokładnie swoim jęzorem :) Pan jest nim zachwycony. Mam nadzieję, że się chłopak sprawdzi :) Liczę też, że wstawimy fotki. Wydawał się być szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Ech dobrze że będziemy mieć wiadomości z pierwszej ręki ;) Jakoś tak bardzo Rexiu leżał mi na sercu.

Posted

izulkabu napisał(a):
Od piątku Rex pomaga doglądać ogromnego terenu :) Swojego nowego opiekuna wylizał dokładnie swoim jęzorem :) Pan jest nim zachwycony. Mam nadzieję, że się chłopak sprawdzi :) Liczę też, że wstawimy fotki. Wydawał się być szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Ech dobrze że będziemy mieć wiadomości z pierwszej ręki ;) Jakoś tak bardzo Rexiu leżał mi na sercu.

Gratulacje Rexsiu,Czekam na zdjęcia! i życzę Ci chłopaku Wszystkiego Najlepszego,bądź szczęśliwy w nowym domku.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Nowe wieści- u Reksa wszystko super, przez ochronę jest uwielbiany (i z wzajemnością), generalnie jest posłuszny, tylko bardzo agresywny do obcych. Wydaję się, że Reks jest stworzony do roli stróża. Wszyscy twierdzą, że nie wyobrażają sobie tego psa siedzącego np. w bloku, może stąd brały się jego problemy...