Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie ;)
Przepraszam,że dopiero teraz dotarłam do twojej galerii ale po prostu brakuje mi czasu a też bym chciała trochę poczytać o danym gwiazdorku żeby coś o nim wiedzieć:roll:
Riki jest śliczny:loveu::loveu::loveu: to chyba jest najlepszy wiek u psiaka bo jest najżywszy,już nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie.
Pozdrawiam i zapraszam do nas;)

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa63']Witam serdecznie ;)
Przepraszam,że dopiero teraz dotarłam do twojej galerii ale po prostu brakuje mi czasu a też bym chciała trochę poczytać o danym gwiazdorku żeby coś o nim wiedzieć:roll:
Riki jest śliczny:loveu::loveu::loveu: to chyba jest najlepszy wiek u psiaka bo jest najżywszy,już nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie.
Pozdrawiam i zapraszam do nas;)[/quote]

Oczywiście że odwiedzimy galeryjkę... Pozdrawiamy i dziekujemy ze wpadłaś do nas z wizytą :loveu:

Posted

Póki co wrzucamy jedną fotkę- Riki gra na trąbce ( w rzeczywistości ukradł nakrętke od perfum ) :evil_lol:

[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/50/riki1.jpg[/IMG]

Posted

Kochane pomocy!!!! Riki złapał pchły :shake: Pewnie od jakiegos pieska z którym sie obwąchiwał przez płot albo jakiegos znajomego z sąsiedztwa :placz: Wczoraj go porządnie wykąpałam i długo spłukałam. A dzisiaj rano nałożyłam zawiesine na kark i koło ogona- kupiłam w zoologicznym :cool3: Nie wiem czy nie zrobiłam tego za predko czy nie powinnam odczekac z nałozeniem preparatu :-( Nie było zadnego pouczenia a preparat kupowała mama. Sprawdzałam przed chwilą one dalej na nim są a ja sie ich strasznie boje (nie żartuje) są okropne. Boje sie ze ten preparat nie działa i one mi sie rozejda po domu. :angryy: Co radzicie??????

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]A poszły wy pchły jedne od Rikiego:mad::angryy:[/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=#8b0000]Eve słyszałaś o takich kropelkach Frontline? Kenzo na razie (na szczęście) wolny od robaków , ale u moich pzostałych psiaków zdziałały cuda;)[/COLOR][/FONT]

Posted

Witam;););)
Strasznie się zmartwiłam tymi pchłami:-(
Jesli mogę coś doradzić to obroże przeciw pchelną ,mojej bokserce zakładałam i pcheł nie miała.Ale najlepiej spytać weta, bo jak mu zapuściłaś kropelki to nie wiem czy jeszcze można obroże,bo może dostać uczulenia.
Nie wiem jakie działanie mają te kropelki i po jakim czasie działają bo obroża
od razu .Mojej znajomej pies też złapał pchły założyła mu obroże i poszła z nim na spacer i pchły pouciekały. Pchła jest pasożytem zwierzęcym i jak ma wybrać to woli pieska.Życzę wytrwałości.

Posted

Zapomniałam dodać że Riki świetnie wygląda z tą ,,trąbkom'' ,jak byś nie powiedziała że to nakrętka to bym pomyślała że trąbka:evil_lol:

Posted

No Riki tez był smarowany ale przestały widocznie działac :roll: Dziekujemy za odwiedzinki i zycze miłej nocki jutro odwiedzę wasze galerie... :p

Posted

Witamy!
Super zdjęcie:D:D:D
A co do pcheł...niestety Suzi też miała z nimi chwilowy problem(złapała od psa na spacerze:( )Szybko ją wykąpałam,kupiłam obrożę(strasznie ją czuć)i po 2 dniach posmarowałam preparatem EKTOPAR na pchły i kleszcze....i problem znikł!:D

Posted

[quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]No i dobrze! I niech już nie wracają! :mad:[/FONT][/I][/B][/quote]

No piesek od którego złapał tez dostał środek :p

Posted

Witamy, witamy i na nowe fotki zapraszamy :)
Widzę, że Riki już nie ma pcheł - całe szczęście :)
Ja też się ich brzydzę, mam nadzieję, że Fibs się przed nimi uchroni..
Pozdrawiamy i czekamy na jakieś nowe fotki :*