iwa63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witam serdecznie ;) Przepraszam,że dopiero teraz dotarłam do twojej galerii ale po prostu brakuje mi czasu a też bym chciała trochę poczytać o danym gwiazdorku żeby coś o nim wiedzieć:roll: Riki jest śliczny:loveu::loveu::loveu: to chyba jest najlepszy wiek u psiaka bo jest najżywszy,już nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie. Pozdrawiam i zapraszam do nas;) Quote
eve86 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='iwa63']Witam serdecznie ;) Przepraszam,że dopiero teraz dotarłam do twojej galerii ale po prostu brakuje mi czasu a też bym chciała trochę poczytać o danym gwiazdorku żeby coś o nim wiedzieć:roll: Riki jest śliczny:loveu::loveu::loveu: to chyba jest najlepszy wiek u psiaka bo jest najżywszy,już nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie. Pozdrawiam i zapraszam do nas;)[/quote] Oczywiście że odwiedzimy galeryjkę... Pozdrawiamy i dziekujemy ze wpadłaś do nas z wizytą :loveu: Quote
eve86 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Póki co wrzucamy jedną fotkę- Riki gra na trąbce ( w rzeczywistości ukradł nakrętke od perfum ) :evil_lol: [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/50/riki1.jpg[/IMG] Quote
eve86 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Kochane pomocy!!!! Riki złapał pchły :shake: Pewnie od jakiegos pieska z którym sie obwąchiwał przez płot albo jakiegos znajomego z sąsiedztwa :placz: Wczoraj go porządnie wykąpałam i długo spłukałam. A dzisiaj rano nałożyłam zawiesine na kark i koło ogona- kupiłam w zoologicznym :cool3: Nie wiem czy nie zrobiłam tego za predko czy nie powinnam odczekac z nałozeniem preparatu :-( Nie było zadnego pouczenia a preparat kupowała mama. Sprawdzałam przed chwilą one dalej na nim są a ja sie ich strasznie boje (nie żartuje) są okropne. Boje sie ze ten preparat nie działa i one mi sie rozejda po domu. :angryy: Co radzicie?????? Quote
Yoko2009 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Riki jest super kawalerem, wymiziaj go od nas. Nigdy nie miałam do czynienia z pchełkami ale też sie ich boję...jak każdego robactwa Quote
JOYka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]A poszły wy pchły jedne od Rikiego:mad::angryy:[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=#8b0000]Eve słyszałaś o takich kropelkach Frontline? Kenzo na razie (na szczęście) wolny od robaków , ale u moich pzostałych psiaków zdziałały cuda;)[/COLOR][/FONT] Quote
eve86 Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Jestem zdesperowana :shake: Czytałam o pchłach i boje sie ze mi sie w domu ulokują :cool3: Quote
JOYka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen]Dzień dooobry :Cool!:[/COLOR][/FONT] Quote
Nati28 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 A to pchly niedobre :mad: Ja robie Coco plynem Fiprex (chyba tak sie nazywa) i pchel nie ma, moze tez sprobuj ;) Quote
iwa63 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Witam;););) Strasznie się zmartwiłam tymi pchłami:-( Jesli mogę coś doradzić to obroże przeciw pchelną ,mojej bokserce zakładałam i pcheł nie miała.Ale najlepiej spytać weta, bo jak mu zapuściłaś kropelki to nie wiem czy jeszcze można obroże,bo może dostać uczulenia. Nie wiem jakie działanie mają te kropelki i po jakim czasie działają bo obroża od razu .Mojej znajomej pies też złapał pchły założyła mu obroże i poszła z nim na spacer i pchły pouciekały. Pchła jest pasożytem zwierzęcym i jak ma wybrać to woli pieska.Życzę wytrwałości. Quote
iwa63 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Zapomniałam dodać że Riki świetnie wygląda z tą ,,trąbkom'' ,jak byś nie powiedziała że to nakrętka to bym pomyślała że trąbka:evil_lol: Quote
karkakarka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ja też myślałam że to trąbka :evil_lol: A z pchłami nie miałam do czynienia :shake: ale tola też jest smarowana u weta kropelkami przeciw kleszczą i pchłą. Quote
eve86 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 No Riki tez był smarowany ale przestały widocznie działac :roll: Dziekujemy za odwiedzinki i zycze miłej nocki jutro odwiedzę wasze galerie... :p Quote
sandra291 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Witamy! Super zdjęcie:D:D:D A co do pcheł...niestety Suzi też miała z nimi chwilowy problem(złapała od psa na spacerze:( )Szybko ją wykąpałam,kupiłam obrożę(strasznie ją czuć)i po 2 dniach posmarowałam preparatem EKTOPAR na pchły i kleszcze....i problem znikł!:D Quote
sandra291 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Aha [B]2 dni przed i 2 dni po[/B] posmarowaniu pieska preparatem na pchły i kleszcze [B]NIE WOLNO GO KĄPAĆ![/B] ps.Preparat o którym wspominałam kupiłam u weta Quote
iwa63 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Witam w sobotnią noc Jak tam poszła bitwa z nieproszonymi gośćmi?:mad: Quote
moniczkaa86 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Cześć. Jak tam Riki i jego ekipa? :evil_lol: Wypędziłaś bandę? :diabloti:[/FONT][/I][/B] Quote
eve86 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Poszła banda w świat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [B][I][FONT=Courier New]No i dobrze! I niech już nie wracają! :mad:[/FONT][/I][/B] Quote
eve86 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='moniczkaa86'][B][I][FONT=Courier New]No i dobrze! I niech już nie wracają! :mad:[/FONT][/I][/B][/quote] No piesek od którego złapał tez dostał środek :p Quote
sandra291 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Witamy!:) Cieszę się,że problem znikł:) Quote
eve86 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Ja sie tak strasznie brzydze pcheł :mad: Wredne pasozyty :shake: Quote
Arabeska^^ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witamy, witamy i na nowe fotki zapraszamy :) Widzę, że Riki już nie ma pcheł - całe szczęście :) Ja też się ich brzydzę, mam nadzieję, że Fibs się przed nimi uchroni.. Pozdrawiamy i czekamy na jakieś nowe fotki :* Quote
Recommended Posts