Natalia&Lola Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='iwa63']Co tu tak cicho?[/QUOTE] Wlasnie? Czekamy na zdjęcia i jakies info. Pozdrawiamy:) Quote
Karolina. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Witamy :) Gdzie się podziewacie? Stęskniliśmy się za Rikim :loveu: Czekamy na was :loveu: Quote
eve86 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Hej wam moje kochane. Mam te swoje "ukochane" praktyki w technikum :( A moja opiekunka praktyk szok!!!! Nie mam na nic czasu chodze spac o 1 w nocy a wstaje o 6 rano. Pisze te konspekty sprawdzam prace uczniów... Dostałam się pod skrzydła strasznej wrednej baby.... Jutro wpadne na dogo i odwiedze wasze galerie.... w przyszłym tygodniu dalej praktyki... Zaglądajcie tu do nas! Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zaglądamy i pozdrawiamy:) Trzymaj się na tych praktykach! Jak będziesz miała chwilkę wolną to wpadnij na dogo, wstaw foty abyśmy miały co oglądac. Dobrej nocki;) Quote
Natalia&Lola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Życzymy z poniedzialku milego tygodnia na praktykach;) Quote
Karolina. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Przyszliśmy przewietrzyć galerię :) Jak tam praktyki? Quote
iwa63 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy Czy ta stara jędza Cię nie wykończyła? Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Witamy sie wieczorową porą. Szukam swojego banerka , coś mi go zeżarło , nie widzieliście gdzieś po drodze buuuu Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :loveu: Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !! Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Quote
Karolina. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Co tam słychać u was? :loveu: Napadało trochę śniegu? :cool3: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czekamy na zdjęcia! :) I ślemy pozdrowienia z zasypanej śniegiem i mroźnej warszawy. Quote
dysia-u Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 my też się witamy i zapraszamy na focie Quote
eve86 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Hej Hej !!! Jesteśmy... praktyki skończone tydzień temu ale... nie mieliśmy dostepu do netu bo ja oczywiście zwlekałam z przedłużeniem umowy z neostradą ;/ Wspominając praktyki to była gehenna ale pod względem opiekunki, bo uczniowie byli super!!!! Mam dla Was jeszcze jedna zła wiadomość pobiłam wyświetlaczw aparacie- szok!!!! Myślałam ze się załamie :( Riki jest taki kochany moje słoenczko tak tęsknił za mną jak chodziłam na praktyki... Jutro zajże na wasze galerie i pożyczę Wam Wesołych Swiąt! Dobrej nocki! Quote
Truska34 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć Rikusie! Jak już naprawicie aparacik, to wstawcie jakieś zdjęcia Rikiego. Ciekawa jestem, jak się zmienił "braciszek". Pozdrawiamy Was słonecznie! Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć już prawie świątecznie :multi: Fajnie ,że w końcu sie pojawiliscie :multi: Czekamy na zdjęcia :lol: Pozdrowionka :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Red][I][B][SIZE=3]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/FONT] :tree1::x-mas: Quote
Karolina. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Przyszliśmy życzyć Wam: [CENTER][B][SIZE=3]Wesołych Świąt[/SIZE][/B] !!! [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/b023.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Recommended Posts