Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wam moje kochane. Mam te swoje "ukochane" praktyki w technikum :( A moja opiekunka praktyk szok!!!! Nie mam na nic czasu chodze spac o 1 w nocy a wstaje o 6 rano. Pisze te konspekty sprawdzam prace uczniów... Dostałam się pod skrzydła strasznej wrednej baby.... Jutro wpadne na dogo i odwiedze wasze galerie.... w przyszłym tygodniu dalej praktyki... Zaglądajcie tu do nas!

Posted

Cześć Wam :loveu:
Jesteśmy jesteśmy jesteśmy !!
Bardzo się z tego powodu cieszymy i żałujemy, że tak długo nas tu nie było, bo teraz widzimy ile nas ominęło! :O

Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D
Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :****

• 2 weeks later...
Posted

Hej Hej !!! Jesteśmy... praktyki skończone tydzień temu ale... nie mieliśmy dostepu do netu bo ja oczywiście zwlekałam z przedłużeniem umowy z neostradą ;/ Wspominając praktyki to była gehenna ale pod względem opiekunki, bo uczniowie byli super!!!! Mam dla Was jeszcze jedna zła wiadomość pobiłam wyświetlaczw aparacie- szok!!!! Myślałam ze się załamie :(
Riki jest taki kochany moje słoenczko tak tęsknił za mną jak chodziłam na praktyki... Jutro zajże na wasze galerie i pożyczę Wam Wesołych Swiąt! Dobrej nocki!