karkakarka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [url]http://img42.imageshack.us/img42/50/riki1.jpg[/url] Fajniusi :loveu: Quote
eve86 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dziekujemy za miłe słówka idziemy spac [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F1.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"] [/URL] Quote
Yoko2009 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witamy pięknego śpioszka:), wstawać czas na spacerek Quote
eve86 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Show dzisiajeszego wieczoru z Rikim w Roli głównej :eviltong: Riki mieszka ze mna na pietrze- u rodziców na dole bywa codziennie ale spedza tam baardzo mało czasu. Tydzien temu w poniedziałek Riki na dole dostał spory kawalek mięsa- surowego :) Pobiegł z nim do pokoju o wrócił po ponad 5 minutach zadowolony :p Wszyscy zajeci swoimi sprawami myslelismy ze Riki zjadł mięsko. Ale okazało się innaczej :evil_lol: Riki zakopał mięso miedzy torebkami moje mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Schodzimy wieczorem w niedziele na dół- Riki goni jak opetany i szuka czegoś wsród torebek... Po chwili wylatuje z miesem- które przesiadzialo tydzień. Nie wiem jak to mozliwe ale w pokoju nie śmierdziało w ogóle wqiec nie wiedzielismy ze mamy ukryty skarb. Za to jak wział to do pyska po domu rozniósł się taki odór ze lepiej nie mówic. Rozpoczeła sie gonitwa za Rikim i jego śmierdzocym miesem które chciał skonsumowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Był strasznie zły kiedy próbowalismy mu wyrwac mieso- atak wscieklizny :angryy: Do teraz czuje ten odór :shake: Fin!!! Quote
iwa63 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witam Rikuś to bardzo sprytny facet ale podziw dla ciebie że udało ci się odebrać mu to mięso. A jak śpi to wygląda jak aniołek;) Quote
eve86 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='iwa63']Witam Rikuś to bardzo sprytny facet ale podziw dla ciebie że udało ci się odebrać mu to mięso. A jak śpi to wygląda jak aniołek;)[/quote] A to szatan wcielony :diabloti: Myślałam ze nas pogryzie takiego złego go jeszcze nigdy nie widziałam :evil_lol: Quote
iwa63 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to faktycznie zrobiłaś kawał dobrej roboty ,bo Toffiś jak coś złapie to muszę go czymś zająć to znaczy odwrócić jego uwagę, bo inaczej to łyka w biegu .Ostatnio nie zauważyłam ze jeden z pluszaków ma wkręcane oczka a ten łobuz wyciągnął jedno aja zamarłam ale zaczęłam cmokać i wydawać różne dźwięki i się udało.Nie chcę myśleć co by było gdybym nie zauważyła a oczko było dość spore .Póżniej posprawdzałam wszystkie pluszaki i okazało się że jeszcze nosek był wkręcany w innym pluszaku teraz sprawdzam każdą zabawkę,jak z dzieckiem:cool3: Quote
eve86 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='iwa63']No to faktycznie zrobiłaś kawał dobrej roboty ,bo Toffiś jak coś złapie to muszę go czymś zająć to znaczy odwrócić jego uwagę, bo inaczej to łyka w biegu .Ostatnio nie zauważyłam ze jeden z pluszaków ma wkręcane oczka a ten łobuz wyciągnął jedno aja zamarłam ale zaczęłam cmokać i wydawać różne dźwięki i się udało.Nie chcę myśleć co by było gdybym nie zauważyła a oczko było dość spore .Póżniej posprawdzałam wszystkie pluszaki i okazało się że jeszcze nosek był wkręcany w innym pluszaku teraz sprawdzam każdą zabawkę,jak z dzieckiem:cool3:[/quote] Ja tak samo sprawdzam i chowam wszystko i chociaz Riki ma juz 7 miesiacy to zjadłby każdą rzecz :razz: A z miesem było o tyle łatwiej ze to był spory kawałek ;) Quote
Nati28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czesc :lol: Riki jaki cwaniak maly :razz::razz: Quote
eve86 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [QUOTE]Doti1986 Witamy poniedziałkowo:loveu:[/QUOTE] My również witamy [QUOTE]Nati28 Czesc :lol: Riki jaki cwaniak maly :razz::razz:[/QUOTE] Czesc Cwaniak to mało powiedziane;) Quote
pycia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Witamy wieczorkiem:) Zapraszamy do nas na nowe fotki:D Quote
moniczkaa86 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Dzień dobry![/FONT][/I][/B] [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2046/hejka.gif[/IMG] Quote
eve86 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Hej Wam wszystkim :multi: Mamy nowe fotki tylko czasu brak żeby wstawić :razz: Quote
Doti1986 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='eve86']Hej Wam wszystkim :multi: Mamy nowe fotki tylko czasu brak żeby wstawić :razz:[/quote] No to trzeba się zebrać i wstawiać bo czekamy:) Quote
iwa63 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witam w wtorkowy wieczór, fotki,fotki,fotki Quote
pycia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witamy wieczorowo:p i pozdrawiamy cieplutko:lol: Quote
eve86 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Hej wam dzieki ze o nas pamietacie :) I odwiedzacie nas :) Dzisiaj po południu wstawie fotki i wpadne do waszych galerii :) :loveu: Quote
moniczkaa86 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [B][I][FONT=Courier New]Cześć :loveu:[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Courier New]Czekamy na fotki :multi:[/FONT][/I][/B] Quote
Recommended Posts