Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 735
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy za miłe słówka idziemy spac [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203F1.gif[/IMG][/URL]

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"]
[/URL]

Posted

Show dzisiajeszego wieczoru z Rikim w Roli głównej :eviltong:

Riki mieszka ze mna na pietrze- u rodziców na dole bywa codziennie ale spedza tam baardzo mało czasu.
Tydzien temu w poniedziałek Riki na dole dostał spory kawalek mięsa- surowego :) Pobiegł z nim do pokoju o wrócił po ponad 5 minutach zadowolony :p Wszyscy zajeci swoimi sprawami myslelismy ze Riki zjadł mięsko. Ale okazało się innaczej :evil_lol: Riki zakopał mięso miedzy torebkami moje mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Schodzimy wieczorem w niedziele na dół- Riki goni jak opetany i szuka czegoś wsród torebek... Po chwili wylatuje z miesem- które przesiadzialo tydzień. Nie wiem jak to mozliwe ale w pokoju nie śmierdziało w ogóle wqiec nie wiedzielismy ze mamy ukryty skarb. Za to jak wział to do pyska po domu rozniósł się taki odór ze lepiej nie mówic.
Rozpoczeła sie gonitwa za Rikim i jego śmierdzocym miesem które chciał skonsumowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Był strasznie zły kiedy próbowalismy mu wyrwac mieso- atak wscieklizny :angryy:
Do teraz czuje ten odór :shake:
Fin!!!

Posted

[quote name='iwa63']Witam
Rikuś to bardzo sprytny facet ale podziw dla ciebie że udało ci się odebrać mu to mięso.
A jak śpi to wygląda jak aniołek;)[/quote]
A to szatan wcielony :diabloti: Myślałam ze nas pogryzie takiego złego go jeszcze nigdy nie widziałam :evil_lol:

Posted

No to faktycznie zrobiłaś kawał dobrej roboty ,bo Toffiś jak coś złapie to muszę go czymś zająć to znaczy odwrócić jego uwagę, bo inaczej to łyka w biegu .Ostatnio nie zauważyłam ze jeden z pluszaków ma wkręcane oczka a ten łobuz wyciągnął jedno aja zamarłam ale zaczęłam cmokać i wydawać różne dźwięki i się udało.Nie chcę myśleć co by było gdybym nie zauważyła a oczko było dość spore .Póżniej posprawdzałam wszystkie pluszaki i okazało się że jeszcze nosek był wkręcany w innym pluszaku teraz sprawdzam każdą zabawkę,jak z dzieckiem:cool3:

Posted

[quote name='iwa63']No to faktycznie zrobiłaś kawał dobrej roboty ,bo Toffiś jak coś złapie to muszę go czymś zająć to znaczy odwrócić jego uwagę, bo inaczej to łyka w biegu .Ostatnio nie zauważyłam ze jeden z pluszaków ma wkręcane oczka a ten łobuz wyciągnął jedno aja zamarłam ale zaczęłam cmokać i wydawać różne dźwięki i się udało.Nie chcę myśleć co by było gdybym nie zauważyła a oczko było dość spore .Póżniej posprawdzałam wszystkie pluszaki i okazało się że jeszcze nosek był wkręcany w innym pluszaku teraz sprawdzam każdą zabawkę,jak z dzieckiem:cool3:[/quote]

Ja tak samo sprawdzam i chowam wszystko i chociaz Riki ma juz 7 miesiacy to zjadłby każdą rzecz :razz: A z miesem było o tyle łatwiej ze to był spory kawałek ;)

Posted

[QUOTE]Doti1986 Witamy poniedziałkowo:loveu:[/QUOTE]
My również witamy

[QUOTE]Nati28 Czesc :lol:
Riki jaki cwaniak maly :razz::razz:[/QUOTE]
Czesc
Cwaniak to mało powiedziane;)