TYGRYS-ica. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 i dobrze jak nie wychodzi :-) bo jak by ganial po pokojach to by mnie z mieszkania wyrzucili :evil_lol: czyli co tylko transport potrzebny teraz? :eviltong: Quote
olekg89 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mogłaś na zlot Czarkowi przywieźć :evil_lol:On tak lubi myszki.....chrupać:evil_lol: Quote
Karilka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Powiesz coś mi o sobie? Miałaś gryzonie wcześniej?:lol: Szukamy transportu;) Olek, w ten sposób to nie problem sie pozbyć Vigo. Puszcze po domu, kotka zamęczy, Iwan zdepcze a Dolar ..posprząta. Quote
TYGRYS-ica. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 o sobie? a co chcesz wiedziec ? :-) mialam wczesniej myszki, kroliki, chomiki i swinki morskie jak cos :eviltong: Quote
Betbet Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Dobrze, że tyle chętnych, bo ja już rozglądałam się za kolejnym terrarium plastikowym i stwierdziłam, że zabiorę bidola jak nic się dla niego nie znajdzie. Dwie czy trzy myszy co za różnica;) Po moich ostatnich wyjazdach znajomi, którzy opiekowali się moimi myszolami, wszystkim przemknęło przez myśl adoptowanie myszy. Więc domów, a domów potencjalnych ho ho:) Quote
fufu Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Jak nie było chętnych, to nie było wcale. A teraz to się będziem bić o myszaka ;) Quote
Betbet Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Spokojnie, ja podejrzewam, że on już dawno grzeje doopke w nowej norce:) Quote
fufu Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Betbet napisał(a):Spokojnie, ja podejrzewam, że on już dawno grzeje doopke w nowej norce:) Pewnie tak :) Quote
Karilka Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Nee, my sie przeprowadziliśmy drogie cioteczki, Vigo dostał nową klatko - villę i ma się dobrze. Nikomu go nie oddam:mad:. Przepraszam za brak informacji przez tak długi okres czasu ale nie było odzewu i nie uznałam wchodzenia na wątek za tak bardzo ważne, jeżeli udało mi sie dostać sie do internetu.. jakoś.:oops: Dzięki Wam wszystkim!:loveu: Quote
Recommended Posts