eleonora1115 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Proszę gorąco o poradę hodowcy cavaliera. Otóż od 3 tygodni jestem szczęśliwą właścicielką małego cavisia 5 miesięcznego Impulsa.Niestety mój kochany psiaczek ma problem z czerwonymi krwinkami, na możliwych 200 ma 54. Co mam robić? Są też inne problemy, ale o nich później. Quote
aga kom Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Chodzi Ci o płytki krwi?Jeżeli tak to mój cavalier ma 34.Ta rasa tak ma,nic się z tego powodu nie dzieje;).No chyba,że są jakieś inne niepokojące objawy. Quote
eleonora1115 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dzięki, a ewentualnie, co może się dziać? Quote
eleonora1115 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dziwne, że mój weterynarz zaczął mu podawać zastrzyki, które spowodowały drgawki i chyba podniosła się temperatura. Zrezygnowałam z tej terapii, ale uspokoiłam się po doczytaniu na różnych forach cavisiowych, że ta dolegliwość to nic strasznego.:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
aga kom Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='eleonora1115']Dzięki, a ewentualnie, co może się dziać?[/quote] Pewnie już doczytałaś,mogą występować problemy z krzepliwością krwi.Myślę,że nic takiego się nie dzieje i wszystko jest w cavisiowej normie.Możesz uświadomić swojego weta,że takie wyniki występują u dużej liczby tych psów(może sobie poczytać w necie).Pozdr.Aga Quote
Recommended Posts