Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:Dog_run::iloveyou:Gufiaczek ciudnyyy malunie serduszko :loveu::loveu::loveu:cioteczko [COLOR=Magenta]Zuzlikowa - ja tiebia liubliuuuuu i aylawiuuuuu i zetemmmmm :loveu::iloveyou:dziekuje pieknie ze zrobisz rekami swemi ogloszonka juhuuuuuuuuu:loveu::loveu:Emi jak dajesz rade z piesiami? trzymajcie sie zdrowooooooo Emi :loveu::thumbs:Gufiaczek przystojniaczek hohooooooo:loveu:[COLOR=Blue]Zuzliczku kochany ja tobie w tym tygodniu slac bede kaske na ogloszonka , dzis mam na 9.30 do pracy , nie wiem czy zdacze popoludniu , ale jutro sie postaram kobitki :multi::multi::multi:[/COLOR][/COLOR]

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Allegro Gufika[/B]...sprawdźcie ,czy wszystko się zgadza...

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=687774777]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (687774777) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Chłopiku,niech jak najszybciej zauważy Cię Twój domek!:loveu:

Posted

alegratka...
[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2017567_gufi_z_przystanku_a_zadziwil_wszystkich.html"]GUFI_z przystanku,a zadziwił wszystkich! IDEAŁ-pies Domowy![/URL]

gumtree...
[URL="http://katowice.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=142099318&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ142099318MXGuidMZ12278933-4490-a20b-26c0-f920ffffcfe4&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200002%3B9131%3B142099318%3B30035583%3B%3B&secev=AQAAASJu1XoAAM0AAAABACIxMjI3ODkzM2IyMS5hMjBiMjczLjM5ZTgzLmZmZmY5OGJhAAAAAQAAAAAIeEN2AGMKR%2BtoxPM9WAO0NRIWpOFNmB19&wmid=142099318"]Nr referencyjny ogłoszenia GUFI_z przystanku,a zadziwił wszystkich! IDEAŁ-pies Domowy! na : 142099318[/URL]

cafeanimal...
[URL="http://zwierzaki.cafeanimal.pl/GUFI---idealny-pies-domowy,21453"]GUFI...idealny pies domowy... - Zwierzaki - cafeanimal.pl[/URL]

..[B].może ktoś jeszcze dorobi trochę ogłoszeń[/B]...bardzo proszę!:lol:

Posted

Wspaniale, że sie psina znalazł:multi: Od razu czułam, że jest on grzeczny i "adopcyjny od ręki":multi:

wydaje mi się, że chyba umkneła moja propozycja 100 zł jednorazowo dla Gufiasza:oops: [B]kiedy on jedzie do hotelu? do jakiego hotelu jedzie?[/B] I gdzie wpłacać proszę o namiary na pw:cool3:

Posted

[quote name='bico']Wspaniale, że sie psina znalazł:multi: Od razu czułam, że jest on grzeczny i "adopcyjny od ręki":multi:

wydaje mi się, że chyba umkneła moja propozycja 100 zł jednorazowo dla Gufiasza:oops: [B]kiedy on jedzie do hotelu? do jakiego hotelu jedzie?[/B] I gdzie wpłacać proszę o namiary na pw:cool3:[/quote]

Jechać ma ze mną w nocy z piątku na sobotę tak żeby na sobotę rano był w hoteliku....ale nie wiem czy to aktualne bo cisza jak na razie.:roll:

Posted

:multi::multi:cioteczko Dzida byloby pieknie hohooo gdyby maluszek mogl z toba jechac :multi::loveu::loveu:cioenko Kobix co ty na to ? maluchuuu bedzie lepiej kochanyyyy :painting::thumbs:Zuzliczku nooo poprostu :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:[COLOR=Magenta]Dziekuje pieknie juhuuu kobietko zlota o zlotych rekach !!! Ja chcem miec takom siore :loveu::loveu::loveu:Emi jak sie macie? [/COLOR]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:multi::multi:cioteczko Dzida byloby pieknie hohooo gdyby maluszek mogl z toba jechac :multi::loveu::loveu:cioenko Kobix co ty na to ? maluchuuu bedzie lepiej kochanyyyy :painting::thumbs:Zuzliczku nooo poprostu :Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb:[COLOR=magenta]Dziekuje pieknie juhuuu kobietko zlota o zlotych rekach !!! Ja chcem miec takom siore :loveu::loveu::loveu:Emi jak sie macie? [/COLOR][/quote]

Już był ustalony transport z Kobix i miejsce w samochodzie jest dla malucha....tylko nie wiem jak to dokładnie będzie i czekam na jakieś info od Kobix.:roll:

Posted

:painting::painting:Co u was Emi ? cioteczko jak bedzie z tym hotelikiem , czy cioteczka Dzida moze w kazdym czasie jechac ? maluszku trzymaj sie ...te upaly sa wykanczajace :shake:

Posted

odpowiadam zbiorowo bo info sporo a czasu mało(ostatnio na kompie zasiadam po północy czyli kiedy kończę wieczorne spacery)

chcę przedstawić wszystkim pewną propozycję(zależy mi aby została ona właściwie odebrana).decyzja również zależy od wszystkich deklarujących pieniążki na Guffiaka...

jakiś czas Ewab pisała o wychudzonym psie pilnie potrzebującym pomocy.
oto on:
[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/5025/fotkiadopcje1017.jpg[/IMG]

[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/3301/fotkiadopcje1026.jpg[/IMG]

[IMG]http://img176.imageshack.us/img176/3478/fotkiadopcje1029.jpg[/IMG]

[IMG]http://img216.imageshack.us/img216/4085/fotkiadopcje1037.jpg[/IMG]

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9691/fotkiadopcje1036.jpg[/IMG]

[B]ten psiak pilniej(!)potrzebuje pomocy-[/B]gania samochody po całym mieście,koczuje na ulicy już chyba z 3 miesiąc.jeśli zostanie zgłoszony do Dymin-będzie stracony a dla mnie nie do wydobycia:p

to młody samiec,około roku,1,5 do ludzi bardzo ufny i przyjazny,miał kontakt równiez z psami.wysokości do kolan-statystyczny kundelek.wychudzony i chyba z temperaturą-był osłabiony z gorącym nosem,położył sie pod drzewem ,spał...a nad nim gromada dzieciaków tupiących mu przed nosem i rzucających butelkami:angryy:

rodziców słodkich pociech oczywiście nie było :diabloti:więc musiałam sama strzelić pogadankę przedszkolną:mad:

Posted

moja propozycja brzmi
[B]Gufiak zostanie u mnie na bezpłatnym dt [/B](z ekspresowym szukaniem domu stałego i adopcją do DS mam nadzieję w m-c)

[B]wzamian za przekierunkowanie pomocy na tego psiaka(finanse,hotel [/B]u Morii-jeśli zgodzi się go przyjąć bo to jednak już większy gabarytowo pies od Gufiego i wymaga raczej kojca niż kanapy)
[B]lub inne płatne dt lub hotelik[/B]

[B]w ten sposób zdołamy pomóc 2 psom zamiast 1-a przecież o to chodzi.uważam też że pomoc powinien otrzymać pies w większej potrzebie i zagrożeniu...[/B]
nie mogę już patrzeć na tą bidę:-(wolę sie przemordować z Gufiakiem,byle by ten psiak otrzymał pomoc.

[U]bardzo proszę napiszcie co o tym sądziecie?[/U]

Posted

[quote name='kobix']moja propozycja brzmi
[B]Gufiak zostanie u mnie na bezpłatnym dt [/B](z ekspresowym szukaniem domu stałego i adopcją do DS)

[B]wzamian za przekierunkowanie pomocy na tego psiaka(finanse,hotel [/B]u Morii-jeśli zgodzi się go przyjąć bo to jednak już większy gabarytowo pies od Gufiego i wymaga raczej kojca niż kanapy)
[B]lub inne płatne dt lub hotelik[/B]

[B]w ten sposób zdołamy pomóc 2 psów zamiast 1-a przecież o to chodzi.uważam też że pomoc powinien otrzymać pies w większej potrzebie i zagrożeniu...[/B]
nie mogę już patrzeć na tą bidę:-(wolę sie przemordować z Gufiakiem,byle by ten psiak otrzymał pomoc.

[U]bardzo proszę napiszcie co o tym sądziecie?[/U][/quote]

Ja się zgadzam, to bardzo rozsądna i dobra decyzja - możemy pomóc obu psom, byle tylko Moria się zgodziła:roll:
Ja deklaruję przekierowanie moich jednorazowych 100 zł na tego biednego tułacza, w razie co, poproszę konto na pw.

Posted

[quote name='bico']Ja się zgadzam, to bardzo rozsądna i dobra decyzja - możemy pomóc obu psom, byle tylko Moria się zgodziła:roll:
Ja deklaruję przekierowanie moich jednorazowych 100 zł na tego biednego tułacza, w razie co, poproszę konto na pw.[/quote]
uf...
dziękuję [B]bico[/B] za zrozumienie(Twoja pomoc była zauważona i wpisana w deklarację post 1)taka myśl przychodziła mi do łba już wcześniej...ale finanse i pomoc była dla Gufiego,nie wiedziałam jak to napisać by nie wyjść na jakąś kombinatorkę:roll:

jutro zadzowię do Morii i zapytam.strategiczne jak zwykle sprawy-finanse i miejsce,miejsce i finanse...:p

[B]bardzo proszę o wypowiedź pozostałe osoby współfinansujące hotelik /pomoc "gufiakową"[/B]

Posted

[quote name='kobix']uf...
dziękuję [B]bico[/B] za zrozumienie(Twoja pomoc była zauważona i wpisana w deklarację post 1)taka myśl przychodziła mi do łba już wcześniej...ale finanse i pomoc była dla Gufiego,nie wiedziałam jak to napisać by nie wyjść na jakąś kombinatorkę:roll:[/quote]

nawet na myśl mi nie przeszło, żeby uważać Cię za kombinatorkę. Podjęłaś słuszną decyzję;)
Ja się patrzę, kto jest na wątku danego psa i obecność ciotek, które znam z rzetelności(tu np. zuzlikowa, fizia itp), rekomenduje mi inne cioteczki, których mogę jeszcze nie znać:lol:

Oby Morii się zgodziła...

[B]A innch tutaj współfinansujących, proszę o wypowiedzenie się i pomoc, zarówno dla Gufiasza, jak i dla Tułacza...[/B]

Posted

Boże jaki słodziak z tego psa - mój typ:loveu::loveu::loveu: jest przepiekny i bez domu:-(

dorzuce 20zł na Niego marne, ale zawsze cos:oops: oby tylko Moria sie zgodziła Go przyjąć

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Boże jaki słodziak z tego psa - mój typ:loveu::loveu::loveu: jest przepiekny i bez domu:-(

dorzuce 20zł na Niego marne, ale zawsze cos:oops: oby tylko Moria sie zgodziła Go przyjąć[/quote]
dziękujemy:loveu:
jakie te psiaki podobne do siebie:-otzn.Tułacz i Twój z banerka.identyko.

[U]oby Moria się zgodziła[/U] i [U]wszyscy inni się zgodzili[/U] i [U]transport się zgodził[/U]...:roll:

tak się składa że do weekendu mam 1 wolne miejsce w kojcu,miałabym możliwość przymknąć Tułacza w kojcu do czasu transportu

Posted

[quote name='kobix']
jakie te psiaki podobne do siebie:-otzn.Tułacz i Twój z banerka.identyko.

[/quote]
dlatego mowie, że moj typ:loveu::evil_lol::evil_lol: a wzrok Tułacza rozwala na łopatki...

Posted

:crazyeye::saeek::Dog_run:o matenkooo ziemioooo 1!!:-(biduniek ![COLOR=RoyalBlue][SIZE=4][FONT=Arial Black]powiem tak , Emiiii jesli masz miejsce i dasz rade z Gufcikiem -toooo bierz kochana tego tulacz ojjj bierz :loveu::loveu::loveu::loveu::modla:cioteczkiii zeby hotelik sie zgodzil :thumbs:[COLOR=DarkOrange]Emiii groga ja siem zgadzam na wszystko co zadecydujesz absolutycznie !:loveu::loveu:[COLOR=Navy][SIZE=2] ....a jak widze takie :angryy:dzieciory bez wychowania w szacunku to :shake::angryy: normalnie ..mam ochote dorwac i ukrecic .....tak ucza paskudni ludzie - i zyja sobie bez milosci i szacunku dla innych ![COLOR=Magenta][SIZE=5] ......Emilu jestes Wielka :multi::multi::multi::multi::multi:no wiesz ..serducho [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

A ja poproszę o info w takim razie czy jest transport potrzebny dla psiaka(jeślil jest łagodny) czy moge ewentualnie zabrać inną bide potrzebującą...
:roll:
oczywiście już nie mówię o Gufiku...

Posted

[B]dzidda [/B]transport jak najbardziej potrzebny!
tylko czy zgodzisz się zabrać [B]innego psa(ze zdjęć)?[/B]

bo co ja zrobię z tym psiakiem,jedyne wyjście że pojedzie do Morii
Moria wstępnie się zgodziła go przyjąć (będą ją jeszcze informować o psiaku)

[B]psa właśnie złapałam [/B]za chwilkę muszę go zaprowdzić na działkę,dokwaterować do drugiego psiura...zobaczymy jak akceptuje inne samce i czy jest przyjazny do psów.zrobię zdjęcia i wstawię tu po powrocie...

[B]bardzo proszę osoby deklarujące finanse na pomoc Gufiemu [/B]
[B]o deklaracje czy zgodzą się na przekierunkowanie na pomoc TEMU psu[/B]

(mam koszmarne problemy z wejściem na dogo)

Posted

[quote name='zuzlikowa'][B]W jakiej miejscowości jest ten psiak?...pytam o Onka.[/B][/quote]

właśnie też jestem ciekawa, bo może to pytanie umknęło?

Posted

[quote name='kobix'][B]dzidda [/B]transport jak najbardziej potrzebny!
tylko czy zgodzisz się zabrać [B]innego psa(ze zdjęć)?[/B]

(mam koszmarne problemy z wejściem na dogo)[/quote]

Zabrać pewnie ze zabiore jak jest łagodny...trochę ciasno nam będzie ale myślę że te 3,5-4 godziny jakoś damy radę... chłopaki muszą tylko się siedzeniem podzielić:roll: