zuzlikowa Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='anett']Allegro Gufiaczkowi robiła Zuzlikowa [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=702377955"]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (702377955) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] to się już skończyło; nie wiem czy jest wznowiona aukcja? Zuzliczku? W każdym bądź razie jeżeli ktoś będzie wystawiał pokryję koszty wyróżnienia aukcji; poproszę o dane na PM.[/quote] Kilka ostatnich dni, to dlamnie niezły młyn,ale dziś jest dzień allegro;)...wznawiam ,poprawiam ,wystawiam... Wznowiłam oczywiście allegro Gufika i nie zmieniałam nic...chyba,że macie jakieś sugestie! [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=722141870]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (722141870) - Aukcje internetowe Allegro[/url] [B]Anett...[/B]wystawiłam na 14dni wyróżnione...dane prześlę Ci na pm...to koszt 12zł...dziękuję bardzo!!!:lol: Quote
anett Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kilka ostatnich dni, to dlamnie niezły młyn,ale dziś jest dzień allegro;)...wznawiam ,poprawiam ,wystawiam... Wznowiłam oczywiście allegro Gufika i nie zmieniałam nic...chyba,że macie jakieś sugestie! [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=722141870"]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (722141870) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] [B]Anett...[/B]wystawiłam na 14dni wyróżnione...dane prześlę Ci na pm...to koszt 12zł...dziękuję bardzo!!!:lol:[/quote] nie ma za co:oops: czekam na PM Super allegro a Gufik mały psi ideał znajdzie dobry domek:loveu: Quote
kobix Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 wpadłam piękną porą:razz:by b.podziękować Ewelince za full ogłoszeń,Zuzlikowej i sponsorowi allegro Quote
anett Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pora piękna faktycznie:lol:, moja ulubiona:evil_lol: Mam nadzieję, że Gufik się nie obrazi [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/jak-boli-w-y-r-w-n-lapa-pies-potrzebuje-dt-142183/[/url] pies z olkuskiej mordowni z wyrwaną łapą z barku...:-( Pomoc potrzebna NA CITO!! Quote
Billie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 W jakim miescie przebywa obecnie ten przystojniak?:loveu: Quote
kobix Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='fizia']Końskie, w woj, świętokrzyskim[/quote] jak odpowiedziała moja rzeczniczka;) Quote
Lidan Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Normalnie wstyd, że taki przystojny, ładny, grzeczny, mały i w ogóle idealny piesek jeszcze nie znalazł swojego domku :razz: To się w głowie nie mieści :shake: Quote
zuzlikowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Lidan']Normalnie wstyd, że taki przystojny, ładny, grzeczny, mały i w ogóle idealny piesek jeszcze nie znalazł swojego domku :razz: To się w głowie nie mieści :shake:[/quote] [B]Zdecydowanie!!!:shake:[/B] Anett...doszły pieniążki na wyróżnienie Guficzka:loveu: Quote
EVA2406 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Lidan']Normalnie wstyd, że taki przystojny, ładny, grzeczny, mały i w ogóle idealny piesek jeszcze nie znalazł swojego domku :razz: To się w głowie nie mieści :shake:[/quote] Też tak myślę. Gufik jest śliczny :loveu: i ma takie mądre oczy. Quote
Billie Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wiecie co...ja się w nim zakochałam odkąd zobaczyłam go w tym wątku i nawet mi się snil...Cudowny jest:) Quote
Lidan Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Bo ten niby zwyczajny kundelek jest śliczny i ma w sobie to COŚ. Też często o nim myślę ;) Quote
EVA2406 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 No to fan club Guffi ma coraz większy. Ja uwielbiam małe rude krótkołapki. W domu są już dwie rude sunie, ale jedna jest duża. Mój Toffi ( też mały rudziaszek) już 3 lata temu odszedł :-(. Miał 17 lat. Quote
fizia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9870/fotkiadopcje1048.jpg[/IMG] Quote
kobix Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Gufik jest śliczny ale ma pecha:shake: jedyna sensowna pani zainteresowana adopcja Gufiaka ...dziś zrezygnowała na rzecz szczeniaka.nie wie co traci... szkoda wielka,bo jakem zołza i wredna wolontariuszka -tu nie mogłam się czepnąć szukamy dalej;) Quote
kobix Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 ludzie nadal posługują się szkodliwymi stereotypami(cyt.):"Szczeniak ma plusy.Będzie od początku z kotem,nie będzie uciekał,będę znała jego psychikę..." zapewne myślą tak również wszyscy nabywcy małych amstafków:diabloti: ech...szkoda gadać Quote
Lidan Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Tiaa... :shake: Obecnie mam pierwszego psa, a dokładniej suczkę Gapę, którego nie mam od szczeniaka. Powiem więcej-w chwili gdy Gapa przyjechała do nas mogła mieć już 4-5 lat. I wiecie co? Wy wiecie :eviltong: To mój najlepszy, najgrzeczniejszy, najpiękniejszy i najukochańszy pies :multi: Nie mam posikanych podłóg, pogryzionych butów i rąk, a sąsiedzi nigdy nie skarżyli się, że pies wyje gdy jesteśmy w pracy. Poprzednie psiaki z którymi mieszkałam przybywały do nas w wieku 5-7 tygodni i wcale nie zostały wychowane jak należy chociaż teoretycznie powinny... w końcu były u nas od małego :eviltong: Gapa nawet za kotami nie biega, a moje papugi spacerują bezpiecznie tuż przed jej nosem (oczywiście pod moją kontrolą) Guficzku, wierzę że znajdzie się odpowiedni domek i pokażesz wszystkim jakim cudnym jesteś pieskiem :-) Quote
__Lara Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lidan']Tiaa... :shake: Obecnie mam pierwszego psa, a dokładniej suczkę Gapę, którego nie mam od szczeniaka. Powiem więcej-w chwili gdy Gapa przyjechała do nas mogła mieć już 4-5 lat. I wiecie co? Wy wiecie :eviltong: To mój najlepszy, najgrzeczniejszy, najpiękniejszy i najukochańszy pies :multi: Nie mam posikanych podłóg, pogryzionych butów i rąk, a sąsiedzi nigdy nie skarżyli się, że pies wyje gdy jesteśmy w pracy. Poprzednie psiaki z którymi mieszkałam przybywały do nas w wieku 5-7 tygodni i wcale nie zostały wychowane jak należy chociaż teoretycznie powinny... w końcu były u nas od małego :eviltong: Gapa nawet za kotami nie biega, a moje papugi spacerują bezpiecznie tuż przed jej nosem (oczywiście pod moją kontrolą) Guficzku, wierzę że znajdzie się odpowiedni domek i pokażesz wszystkim jakim cudnym jesteś pieskiem :-)[/quote] Bo to tylko takie stereotypy, że tylko szczeniaka da się wychować... a prawda jest taka, że wiele ludzi własnych dzieci nie potrafi wychować, nie mówiąc o psie... Quote
EVA2406 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [quote name='__Lara']Bo to tylko takie stereotypy, że tylko szczeniaka da się wychować... a prawda jest taka, że wiele ludzi własnych dzieci nie potrafi wychować, nie mówiąc o psie...[/quote] Oj prawda, prawda................. a Guffik dalej czeka........ a noce coraz chłodniejsze.............. Quote
BasiaD Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gufficzku słodziaku hopaj szybciutko do domku, ale już! Quote
BasiaD Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gufficzku nie spadaj, pokazuj się na 1 stronce, niech te ciotki wreszcie wyekspediują Cię do domku, juz najwyższa pora.. Niech ta śliczna mordeczka wreszcie będzie szczęśliwa... HOp, hop, hop! Quote
fizia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9870/fotkiadopcje1048.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts