Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anett']Allegro Gufiaczkowi robiła Zuzlikowa
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=702377955"]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (702377955) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

to się już skończyło; nie wiem czy jest wznowiona aukcja? Zuzliczku?

W każdym bądź razie jeżeli ktoś będzie wystawiał pokryję koszty wyróżnienia aukcji; poproszę o dane na PM.[/quote]

Kilka ostatnich dni, to dlamnie niezły młyn,ale dziś jest dzień allegro;)...wznawiam ,poprawiam ,wystawiam...
Wznowiłam oczywiście allegro Gufika i nie zmieniałam nic...chyba,że macie jakieś sugestie!

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=722141870]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (722141870) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

[B]Anett...[/B]wystawiłam na 14dni wyróżnione...dane prześlę Ci na pm...to koszt 12zł...dziękuję bardzo!!!:lol:

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kilka ostatnich dni, to dlamnie niezły młyn,ale dziś jest dzień allegro;)...wznawiam ,poprawiam ,wystawiam...
Wznowiłam oczywiście allegro Gufika i nie zmieniałam nic...chyba,że macie jakieś sugestie!

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=722141870"]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (722141870) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

[B]Anett...[/B]wystawiłam na 14dni wyróżnione...dane prześlę Ci na pm...to koszt 12zł...dziękuję bardzo!!!:lol:[/quote]

nie ma za co:oops: czekam na PM
Super allegro a Gufik mały psi ideał znajdzie dobry domek:loveu:

Posted

Pora piękna faktycznie:lol:, moja ulubiona:evil_lol:

Mam nadzieję, że Gufik się nie obrazi
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1160/jak-boli-w-y-r-w-n-lapa-pies-potrzebuje-dt-142183/[/url]

pies z olkuskiej mordowni z wyrwaną łapą z barku...:-( Pomoc potrzebna NA CITO!!

Posted

Normalnie wstyd, że taki przystojny, ładny, grzeczny, mały i w ogóle idealny piesek jeszcze nie znalazł swojego domku :razz: To się w głowie nie mieści :shake:

Posted

[quote name='Lidan']Normalnie wstyd, że taki przystojny, ładny, grzeczny, mały i w ogóle idealny piesek jeszcze nie znalazł swojego domku :razz: To się w głowie nie mieści :shake:[/quote]

[B]Zdecydowanie!!!:shake:[/B]

Anett...doszły pieniążki na wyróżnienie Guficzka:loveu:

Posted

[quote name='Lidan']Normalnie wstyd, że taki przystojny, ładny, grzeczny, mały i w ogóle idealny piesek jeszcze nie znalazł swojego domku :razz: To się w głowie nie mieści :shake:[/quote]

Też tak myślę.

Gufik jest śliczny :loveu: i ma takie mądre oczy.

Posted

No to fan club Guffi ma coraz większy.
Ja uwielbiam małe rude krótkołapki. W domu są już dwie rude sunie, ale jedna jest duża.
Mój Toffi ( też mały rudziaszek) już 3 lata temu odszedł :-(. Miał 17 lat.

Posted

Gufik jest śliczny ale ma pecha:shake:
jedyna sensowna pani zainteresowana adopcja Gufiaka ...dziś zrezygnowała na rzecz szczeniaka.nie wie co traci...

szkoda wielka,bo jakem zołza i wredna wolontariuszka -tu nie mogłam się czepnąć

szukamy dalej;)

Posted

ludzie nadal posługują się szkodliwymi stereotypami(cyt.):"Szczeniak ma plusy.Będzie od początku z kotem,nie będzie uciekał,będę znała jego psychikę..."

zapewne myślą tak również wszyscy nabywcy małych amstafków:diabloti:

ech...szkoda gadać

Posted

Tiaa... :shake:

Obecnie mam pierwszego psa, a dokładniej suczkę Gapę, którego nie mam od szczeniaka. Powiem więcej-w chwili gdy Gapa przyjechała do nas mogła mieć już 4-5 lat. I wiecie co? Wy wiecie :eviltong: To mój najlepszy, najgrzeczniejszy, najpiękniejszy i najukochańszy pies :multi: Nie mam posikanych podłóg, pogryzionych butów i rąk, a sąsiedzi nigdy nie skarżyli się, że pies wyje gdy jesteśmy w pracy.

Poprzednie psiaki z którymi mieszkałam przybywały do nas w wieku 5-7 tygodni i wcale nie zostały wychowane jak należy chociaż teoretycznie powinny... w końcu były u nas od małego :eviltong: Gapa nawet za kotami nie biega, a moje papugi spacerują bezpiecznie tuż przed jej nosem (oczywiście pod moją kontrolą)

Guficzku, wierzę że znajdzie się odpowiedni domek i pokażesz wszystkim jakim cudnym jesteś pieskiem :-)

Posted

[quote name='Lidan']Tiaa... :shake:

Obecnie mam pierwszego psa, a dokładniej suczkę Gapę, którego nie mam od szczeniaka. Powiem więcej-w chwili gdy Gapa przyjechała do nas mogła mieć już 4-5 lat. I wiecie co? Wy wiecie :eviltong: To mój najlepszy, najgrzeczniejszy, najpiękniejszy i najukochańszy pies :multi: Nie mam posikanych podłóg, pogryzionych butów i rąk, a sąsiedzi nigdy nie skarżyli się, że pies wyje gdy jesteśmy w pracy.

Poprzednie psiaki z którymi mieszkałam przybywały do nas w wieku 5-7 tygodni i wcale nie zostały wychowane jak należy chociaż teoretycznie powinny... w końcu były u nas od małego :eviltong: Gapa nawet za kotami nie biega, a moje papugi spacerują bezpiecznie tuż przed jej nosem (oczywiście pod moją kontrolą)

Guficzku, wierzę że znajdzie się odpowiedni domek i pokażesz wszystkim jakim cudnym jesteś pieskiem :-)[/quote]

Bo to tylko takie stereotypy, że tylko szczeniaka da się wychować... a prawda jest taka, że wiele ludzi własnych dzieci nie potrafi wychować, nie mówiąc o psie...

Posted

[quote name='__Lara']Bo to tylko takie stereotypy, że tylko szczeniaka da się wychować... a prawda jest taka, że wiele ludzi własnych dzieci nie potrafi wychować, nie mówiąc o psie...[/quote]

Oj prawda, prawda.................
a Guffik dalej czeka........
a noce coraz chłodniejsze..............

Posted

Gufficzku nie spadaj, pokazuj się na 1 stronce, niech te ciotki wreszcie wyekspediują Cię do domku, juz najwyższa pora.. Niech ta śliczna mordeczka wreszcie będzie szczęśliwa... HOp, hop, hop!