Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 578
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wypociłam;)
zapraszam na wątek Tomcia
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1167/konskie-wylysialy-tomcio-paluch-postrzelony-srutem-pomocy-142619/#post12668876[/URL]

Posted

witam
Jestem na dogo niedługo i cieszę się że natrafiłam na osobę z Końskich :multi:Gufi był jakiś czas dokarmiany przeze mnie wtedy gdy go spotykałam, raz udało mi się zgarnąc go do domu ale mi zwiał i nie chciał potem do mnie iść, potem widywałam jakąś panią jak prowadza go na smyczy :painting: .
Czy jest teraz u kobix w domu?

Mam pytanie do kobix - widziałaś może już mój wątek o Mikusiu?
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1167/sympatyczny-mikus-141573/[/url]
może poradzisz mi co mam zrobić gdzie się zwrócić, nie mogę go zabrać do siebie a nie mam wśród znajomych chętnych do wzięcia piesa.
Nie umiem dodać w poście zdjęć ale założyłam album z jego fotką
pozdrawiam

Posted

[quote name='clo']jak gufi sie miewa?[/quote]
Gufi się miewa znakomicie,tylko ja z czasem gorzej:razz:

Gufiak pięknie chodzi na smyczy,nie jest agresywny do ludzi,do psów również w normie.toleruje kota.wychodzi czasem z kimś innym niż ja(kontakt z obcymi osobami dobrze mu zrobi).cieszy się na widok człowieka i smyczy,troszkę już reaguje na imię.
na razie nie robiłam prób ze spuszczaniem na otwartym terenie

zachowuje czystość(chyba że ma biegunkę).apetyt bardzo dobry.

do adopcji NR1.
niestety z ogłoszeń na razie cisza...

Posted

[quote name='agni']witam
Jestem na dogo niedługo i cieszę się że natrafiłam na osobę z Końskich :multi:Gufi był jakiś czas dokarmiany przeze mnie wtedy gdy go spotykałam, raz udało mi się zgarnąc go do domu ale mi zwiał i nie chciał potem do mnie iść, potem widywałam jakąś panią jak prowadza go na smyczy :painting: .
Czy jest teraz u kobix w domu?

Mam pytanie do kobix - widziałaś może już mój wątek o Mikusiu?
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1167/sympatyczny-mikus-141573/[/URL]
może poradzisz mi co mam zrobić gdzie się zwrócić, nie mogę go zabrać do siebie a nie mam wśród znajomych chętnych do wzięcia piesa.
Nie umiem dodać w poście zdjęć ale założyłam album z jego fotką
pozdrawiam[/quote]
[B]agni[/B] podaj do siebie tel.jeśli jesteś z Końskich
z panią na smyczy powiadasz?:cool3::evil_lol:
prześlij mi zdjęcia Micusia na pw
jeśli to bezdomniak na pewno go znam

muszę Cię zapewne rozczarować,ale ja również nie mogę znaleźć chętnych dt na miejscu:shake: osobiście zgarniam psy lub jeśli jest taka szansa wysyłam w świat...

Posted

[quote name='kobix']Gufi się miewa znakomicie,tylko ja z czasem gorzej:razz:

Gufiak pięknie chodzi na smyczy,nie jest agresywny do ludzi,do psów również w normie.toleruje kota.wychodzi czasem z kimś innym niż ja(kontakt z obcymi osobami dobrze mu zrobi).cieszy się na widok człowieka i smyczy,troszkę już reaguje na imię.
na razie nie robiłam prób ze spuszczaniem na otwartym terenie

zachowuje czystość(chyba że ma biegunkę).apetyt bardzo dobry.

do adopcji NR1.
niestety z ogłoszeń na razie cisza...[/QUOTE]
Swietna wiadomosc o Gufim, ze gotowy do adopcji..oby DS sie znalazl ale dobry???

Posted

[quote name='clo']a on ma allegro wyroznione?trzeba by moze mu zrobic taka "wypasiona"aukcje?[/quote]

Za 2 dni kończy się allegro Gufika. Można wtedy zrobić takie allegro...jeśli bedzie taka wola i środki.:lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Za 2 dni kończy się allegro Gufika. Można wtedy zrobić takie allegro...jeśli bedzie taka wola i środki.:lol:[/quote]

niewiem jak tam Zulus stoi z finansami, ale deklarowałam na jakiegoś 20zł to może lepiej zapłace za takie allegro wyróznione???
jakoś z allegro ostatnio super adopcje sie trafiaja, wiec uwazam, że warto

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']niewiem jak tam Zulus stoi z finansami, ale deklarowałam na jakiegoś 20zł to może lepiej zapłace za takie allegro wyróznione???
jakoś z allegro ostatnio super adopcje sie trafiaja, wiec uwazam, że warto[/quote]
[B]Lu Gosiak [/B]wspaniały pomysł;)
ja również uważam że allegro wyrożnione warto...dużo psów idzie z allegro

[B]Zulus [/B]niestety z deklaracjami stoi kiepsko...co martwi,dojdą jeszcze koszty leczenia...

tylko kto zrobi takie wypasione?:razz:
ja nadal zablokowana:oops:

Posted

ciotki proscie lare badz lidan:))one robia dla naszych psiakow super allegra z wszelkimi wyroznieniami:)no i dorcass tez nie zastapiona jest w tym:)

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Dobra,[B]allegro[/B] zrobie(ale jutro-ok?),[B]ale efekt da tylko wyróżnione,a nie mogę niestety zasponsorować...12zł.[/B]
Postaram się też zrobić kilka ogłoszeń...
[/quote]

[quote name='kobix']dziękujemy za odsiecz;)allegro jest znaczące(moim zdaniem wyróżnienie nie jest tak znaczące jeśli pies jest dobrze zareklamowany)

( robię niewyróżnione i jakoś psiaki znajdują domy z allegro:roll:)
[/quote]

Zgodnie z życzeniem zrobiłam allegro Gufikowi i kilka ogłoszeń...
to allegro...
[url=http://www.allegro.pl/item687774777_gufi_z_przystanku_a_zadziwil_wszystkich_idealny.html]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (687774777) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Nie ma problemu by wznawiając wyróżnić allegro.

[quote name='clo']ciotki proscie lare badz lidan:))one robia dla naszych psiakow super allegra z wszelkimi wyroznieniami:)no i dorcass tez nie zastapiona jest w tym:)[/quote]

Jednak chyba nie jest ono potrzebne.:oops:...trudno.

Posted

Oby było skuteczne!:oops:
Zdecydowanie optuję za przynajmniej wyróżnionym allegro...to nie problem by wyróżnić tego typu allegro nawet w trakcie jego trwania...tylko nie opłaca się.
Warto poczekać,az się skończy i od razu wznawiając min.wyróżnić!

Cioteczki,a tak naprawdę [B]przydałoby sie więcej ogłoszeń[/B]...cafeanimal,gumtree
i alegratka już są...ale przydałyby się inne.:oops:

Posted

:Rose::loveu::loveu:Zuzliczku [COLOR=Orange]dziekiiii za cuuudne allegro kochana :loveu::multi:[COLOR=Olive] Emi pisz cioteczko wszystko co ci potrzeba pisz kochana :loveu:pozdrawiam cala [COLOR=DeepSkyBlue]wielka gromadke psiaczkow Kobixowych i pancie opiekunke :loveu::Cool!::bye::loveu:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[B]zuzlik[/B] jako pedantka:evil_lol: przejrzałam allegro i jest moim zdaniem doskonałe do [B]wyróżnienia[/B](jeśli chciałabym się "czepnąć" to jedynie zdjęć przystankowych tak dziwnie z lewej strony wklejonych...)szczegół;)

już jako niewyrożnione miało 158 wejść!

[B]lu gosiak [/B]allegro zuzlika to przelej zuzlikowi na wyróżnione
dziękujemy:loveu:
------------------------------------------------------------

zupełnie szczerze-Gufik jest super psem,ciężko go nie lubić,jest inteligentny i sympatyczny
[B]oddam tylko w najlepsze ręce!:eviltong:[/B]

początkowo był hutaj i go nosiło po meblach i drzwiach ale teraz tak zasmakował w życiu domowym,że drzemie,słodko się przeciąga i zagląda do michy.wystarczy też tylko otworzyć drzwi i zawołać a zaraz Gufi staje słupka czekając na ulubiony spacer:razz:

Posted

[quote name='ewelinka_m']Gufi ma gdzieś ogłoszenia? jest cudny szybko powinien znaleźć domek :loveu:[/quote]
ma allegro i kilka ogłoszeń...ale potrzeba dużo więcej.
jeśli możesz pomóc go poogłaszać,będę bardzo wdzięczna...ja nie wyrabiam z czasem:shake:

właśnie podrzucono mi w iście "angielski" sposób krwawiącego kociaka po wypadku.co miałam zrobić ,zostałam w drzwiach z kotkiem na rękach -zaniosłam do weta.

pomocy wet.doczekał się dopiero po ponad godzinie
(dostał antybiotyk,wit.B,zmusiłam do podania kroplówki)

stracił dużo krwi,ma uraz przedniej łapki(oby nie uszkodzenie tzw.splotu),powiększone źrenice-niewykluczony jakiś uraz głowy(wstrząs)

na razie żyje:roll:
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/417/fotkiadopcje1194.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ewelinka_m']ok, więc jutro postaram się go ogłosić.

tekst taki jak na allegro?[/quote]
tak,zuzlikowa zrobiła allegro.tam są wszystkie niezbędne informacje-Gufiak jest adopcyjny na już...
to sympatyczny,przymilny,domowy około 2letni psiak-nauczony mieszkania w domu,chodzenia na smyczy i czystości