clo Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 czekam na link alez ma szczescie toto ze trafilo na kobix:)) Quote
kobix Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 wypociłam;) zapraszam na wątek Tomcia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1167/konskie-wylysialy-tomcio-paluch-postrzelony-srutem-pomocy-142619/#post12668876[/URL] Quote
agni Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 witam Jestem na dogo niedługo i cieszę się że natrafiłam na osobę z Końskich :multi:Gufi był jakiś czas dokarmiany przeze mnie wtedy gdy go spotykałam, raz udało mi się zgarnąc go do domu ale mi zwiał i nie chciał potem do mnie iść, potem widywałam jakąś panią jak prowadza go na smyczy :painting: . Czy jest teraz u kobix w domu? Mam pytanie do kobix - widziałaś może już mój wątek o Mikusiu? [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1167/sympatyczny-mikus-141573/[/url] może poradzisz mi co mam zrobić gdzie się zwrócić, nie mogę go zabrać do siebie a nie mam wśród znajomych chętnych do wzięcia piesa. Nie umiem dodać w poście zdjęć ale założyłam album z jego fotką pozdrawiam Quote
bico Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agni, zajrzyj do instrukcji wklejania zdjęć, może ona coś pomoże. Quote
kobix Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='clo']jak gufi sie miewa?[/quote] Gufi się miewa znakomicie,tylko ja z czasem gorzej:razz: Gufiak pięknie chodzi na smyczy,nie jest agresywny do ludzi,do psów również w normie.toleruje kota.wychodzi czasem z kimś innym niż ja(kontakt z obcymi osobami dobrze mu zrobi).cieszy się na widok człowieka i smyczy,troszkę już reaguje na imię. na razie nie robiłam prób ze spuszczaniem na otwartym terenie zachowuje czystość(chyba że ma biegunkę).apetyt bardzo dobry. do adopcji NR1. niestety z ogłoszeń na razie cisza... Quote
kobix Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='agni']witam Jestem na dogo niedługo i cieszę się że natrafiłam na osobę z Końskich :multi:Gufi był jakiś czas dokarmiany przeze mnie wtedy gdy go spotykałam, raz udało mi się zgarnąc go do domu ale mi zwiał i nie chciał potem do mnie iść, potem widywałam jakąś panią jak prowadza go na smyczy :painting: . Czy jest teraz u kobix w domu? Mam pytanie do kobix - widziałaś może już mój wątek o Mikusiu? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1167/sympatyczny-mikus-141573/[/URL] może poradzisz mi co mam zrobić gdzie się zwrócić, nie mogę go zabrać do siebie a nie mam wśród znajomych chętnych do wzięcia piesa. Nie umiem dodać w poście zdjęć ale założyłam album z jego fotką pozdrawiam[/quote] [B]agni[/B] podaj do siebie tel.jeśli jesteś z Końskich z panią na smyczy powiadasz?:cool3::evil_lol: prześlij mi zdjęcia Micusia na pw jeśli to bezdomniak na pewno go znam muszę Cię zapewne rozczarować,ale ja również nie mogę znaleźć chętnych dt na miejscu:shake: osobiście zgarniam psy lub jeśli jest taka szansa wysyłam w świat... Quote
coronaaj Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='kobix']Gufi się miewa znakomicie,tylko ja z czasem gorzej:razz: Gufiak pięknie chodzi na smyczy,nie jest agresywny do ludzi,do psów również w normie.toleruje kota.wychodzi czasem z kimś innym niż ja(kontakt z obcymi osobami dobrze mu zrobi).cieszy się na widok człowieka i smyczy,troszkę już reaguje na imię. na razie nie robiłam prób ze spuszczaniem na otwartym terenie zachowuje czystość(chyba że ma biegunkę).apetyt bardzo dobry. do adopcji NR1. niestety z ogłoszeń na razie cisza...[/QUOTE] Swietna wiadomosc o Gufim, ze gotowy do adopcji..oby DS sie znalazl ale dobry??? Quote
clo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 a on ma allegro wyroznione?trzeba by moze mu zrobic taka "wypasiona"aukcje? Quote
zuzlikowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='clo']a on ma allegro wyroznione?trzeba by moze mu zrobic taka "wypasiona"aukcje?[/quote] Za 2 dni kończy się allegro Gufika. Można wtedy zrobić takie allegro...jeśli bedzie taka wola i środki.:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='zuzlikowa']Za 2 dni kończy się allegro Gufika. Można wtedy zrobić takie allegro...jeśli bedzie taka wola i środki.:lol:[/quote] niewiem jak tam Zulus stoi z finansami, ale deklarowałam na jakiegoś 20zł to może lepiej zapłace za takie allegro wyróznione??? jakoś z allegro ostatnio super adopcje sie trafiaja, wiec uwazam, że warto Quote
kobix Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']niewiem jak tam Zulus stoi z finansami, ale deklarowałam na jakiegoś 20zł to może lepiej zapłace za takie allegro wyróznione??? jakoś z allegro ostatnio super adopcje sie trafiaja, wiec uwazam, że warto[/quote] [B]Lu Gosiak [/B]wspaniały pomysł;) ja również uważam że allegro wyrożnione warto...dużo psów idzie z allegro [B]Zulus [/B]niestety z deklaracjami stoi kiepsko...co martwi,dojdą jeszcze koszty leczenia... tylko kto zrobi takie wypasione?:razz: ja nadal zablokowana:oops: Quote
clo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ciotki proscie lare badz lidan:))one robia dla naszych psiakow super allegra z wszelkimi wyroznieniami:)no i dorcass tez nie zastapiona jest w tym:) Quote
zuzlikowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='zuzlikowa'] Dobra,[B]allegro[/B] zrobie(ale jutro-ok?),[B]ale efekt da tylko wyróżnione,a nie mogę niestety zasponsorować...12zł.[/B] Postaram się też zrobić kilka ogłoszeń... [/quote] [quote name='kobix']dziękujemy za odsiecz;)allegro jest znaczące(moim zdaniem wyróżnienie nie jest tak znaczące jeśli pies jest dobrze zareklamowany) ( robię niewyróżnione i jakoś psiaki znajdują domy z allegro:roll:) [/quote] Zgodnie z życzeniem zrobiłam allegro Gufikowi i kilka ogłoszeń... to allegro... [url=http://www.allegro.pl/item687774777_gufi_z_przystanku_a_zadziwil_wszystkich_idealny.html]GUFI_z przystanku,a Zadziwił Wszystkich! IDEALNY! (687774777) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Nie ma problemu by wznawiając wyróżnić allegro. [quote name='clo']ciotki proscie lare badz lidan:))one robia dla naszych psiakow super allegra z wszelkimi wyroznieniami:)no i dorcass tez nie zastapiona jest w tym:)[/quote] Jednak chyba nie jest ono potrzebne.:oops:...trudno. Quote
__Lara Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zuzlik już zrobił, a ja się na przyszłość piszę :cool3::lol: Quote
clo Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 zuzlik nie zauwazylam ze robisz mu allegro przepraszam:oops: twoje allegro jest cudne!dziekujemy! Quote
zuzlikowa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Oby było skuteczne!:oops: Zdecydowanie optuję za przynajmniej wyróżnionym allegro...to nie problem by wyróżnić tego typu allegro nawet w trakcie jego trwania...tylko nie opłaca się. Warto poczekać,az się skończy i od razu wznawiając min.wyróżnić! Cioteczki,a tak naprawdę [B]przydałoby sie więcej ogłoszeń[/B]...cafeanimal,gumtree i alegratka już są...ale przydałyby się inne.:oops: Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 zuzliku allegro super:loveu::loveu: to komu i ile mam przelać bo sie pogubiłam, czy to od zuzlika wyróżnione czy nie:oops:?? Quote
Nadziejka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 :Rose::loveu::loveu:Zuzliczku [COLOR=Orange]dziekiiii za cuuudne allegro kochana :loveu::multi:[COLOR=Olive] Emi pisz cioteczko wszystko co ci potrzeba pisz kochana :loveu:pozdrawiam cala [COLOR=DeepSkyBlue]wielka gromadke psiaczkow Kobixowych i pancie opiekunke :loveu::Cool!::bye::loveu:[/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
kobix Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [B]zuzlik[/B] jako pedantka:evil_lol: przejrzałam allegro i jest moim zdaniem doskonałe do [B]wyróżnienia[/B](jeśli chciałabym się "czepnąć" to jedynie zdjęć przystankowych tak dziwnie z lewej strony wklejonych...)szczegół;) już jako niewyrożnione miało 158 wejść! [B]lu gosiak [/B]allegro zuzlika to przelej zuzlikowi na wyróżnione dziękujemy:loveu: ------------------------------------------------------------ zupełnie szczerze-Gufik jest super psem,ciężko go nie lubić,jest inteligentny i sympatyczny [B]oddam tylko w najlepsze ręce!:eviltong:[/B] początkowo był hutaj i go nosiło po meblach i drzwiach ale teraz tak zasmakował w życiu domowym,że drzemie,słodko się przeciąga i zagląda do michy.wystarczy też tylko otworzyć drzwi i zawołać a zaraz Gufi staje słupka czekając na ulubiony spacer:razz: Quote
Nadziejka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :loveu::Dog_run::Dog_run:cioteczkooo toz psiatka maja u ciebie raj ohooo:multi::multi::loveu::loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Gufi ma gdzieś ogłoszenia? jest cudny szybko powinien znaleźć domek :loveu: Quote
kobix Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='ewelinka_m']Gufi ma gdzieś ogłoszenia? jest cudny szybko powinien znaleźć domek :loveu:[/quote] ma allegro i kilka ogłoszeń...ale potrzeba dużo więcej. jeśli możesz pomóc go poogłaszać,będę bardzo wdzięczna...ja nie wyrabiam z czasem:shake: właśnie podrzucono mi w iście "angielski" sposób krwawiącego kociaka po wypadku.co miałam zrobić ,zostałam w drzwiach z kotkiem na rękach -zaniosłam do weta. pomocy wet.doczekał się dopiero po ponad godzinie (dostał antybiotyk,wit.B,zmusiłam do podania kroplówki) stracił dużo krwi,ma uraz przedniej łapki(oby nie uszkodzenie tzw.splotu),powiększone źrenice-niewykluczony jakiś uraz głowy(wstrząs) na razie żyje:roll: [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/417/fotkiadopcje1194.jpg[/IMG] Quote
ewelinka_m Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ok, więc jutro postaram się go ogłosić. tekst taki jak na allegro? Quote
kobix Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='ewelinka_m']ok, więc jutro postaram się go ogłosić. tekst taki jak na allegro?[/quote] tak,zuzlikowa zrobiła allegro.tam są wszystkie niezbędne informacje-Gufiak jest adopcyjny na już... to sympatyczny,przymilny,domowy około 2letni psiak-nauczony mieszkania w domu,chodzenia na smyczy i czystości Quote
Recommended Posts