AnkaS-P Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witam. Otrzymałam wczoraj wiadomość o niemałych sukcesach [B]SHIBY[/B] [U]z hodowli[/U] [U]Hannibal.[/U]:lol: Ponieważ Hodowca się nie chwali:roll:, dlatego postanowiłam podzielić się wiadomościami: [B]ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal /Wooffie/ był trzeci na [U]BIS [/U]w Krakowie!!![/B]:multi::multi::multi: Z tego co wiem inne pieski z tej hodowli, a także z przydomkiem Hannibal też uzyskały doskonałe wyniki /Tattoi CACIB, inny res.CACIB/. W stawce było jednak więcej shib /10/, czy ktoś zna wyniki? Jak wypadły inne shibki? Prosimy o wyniki. [B]Gratulacje dla Hodowców z Hannibala, oby tak dalej!!! [/B]AnkaS-P Quote
Szybowiec Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='AnkaS-P'] W stawce było jednak więcej shib /10/, czy ktoś zna wyniki? Jak wypadły inne shibki? Prosimy o wyniki.AnkaS-P[/quote] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS] PSY klasa młodzieży 1670 C'CHOSHOKU YA Orleansnow [COLOR=Red]Zw.Mł. [COLOR=Black]klasa pośrednia 1671 KIOTO Dyas [COLOR=Red]CWC[COLOR=Black] klasa otwarta 1672 AKIDO Furia [COLOR=Red]V2 :eviltong: [COLOR=Black]1673 WABOK Hannibal [COLOR=Red]CWC,Res.CACIB [COLOR=Black]klasa championów[/COLOR] [COLOR=Black]1674 ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal [COLOR=Red]CWC,CACIB,NDPwR,BOB,BOG,III BIS :loveu: [COLOR=Black] SUKI klasa młodzieży 1675 SUZUKO Tajgeta [COLOR=Red]Zw.Mł.Naj.Junior :multi: ukończony Mł.Ch.Pl. [COLOR=Black]klasa pośrednia 1676 AIKO Mały Samuraj [COLOR=Red]CWC :razz:[/COLOR] [/COLOR][COLOR=Black]klasa otwarta 1677 Lucky Dragon's Pocanhotas [COLOR=Red]CWC,Res.CACIB :lol: [COLOR=Black]klasa championów 1678 Mara-Shimas I'M COOL WITHOUT YOU [COLOR=Red]CWC,CACIB,NDSwR :loveu: [COLOR=Black]1679 HOSHIKO Z VOLENSKEHO DVORA [COLOR=Red]V2 [COLOR=Black]Orientacyjne wyniki/może ktoś zgłosi poprawki?/[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] Quote
Gosia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gratulacje dla Waboka Hannibal- za rezerwowy Cacib. :loveu: Gratulacje dla wszystkich, którzy się stawili- mimo obrzydliwej aury. WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA MOICH PRZYJACIÓŁ- ARTURA LITWY I PATRYKA BUKOWCZANA- ZA CIERPLIWOŚĆ I DETERMINACJĘ. :iloveyou: Ani Wooffie, ani Tattoi nie są psami łatwymi do wystawiania-są humorzaste. :mad: Dla Ani Jaśkiewicz- właścicielki hodowli Chatanga- za bezustanne motywowanie. :2gunfire: Osobne podziękowania dla Mamy Patryka- za mrożoną szynkę. :loveu: Quote
Gosia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tu linki do zdjęć: [url=http://www.podajlape.pl/aktualnosci/129/XIII-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-II-28-06-2009.php]XIII Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Krakowie - wyniki i zdjęcia, dzień II (28.06.2009)[/url] [url=http://www.podajlape.pl/aktualnosci/128/XIII-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-27-06-2009.php]XIII Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Krakowie - wyniki i zdjęcia, dzień I (27.06.2009)[/url] Quote
Hayne Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Aż nie mogłam uwierzyć, że mały szpic japoński czyli shiba ;) wygrał na BISie w Polsce - to zburzyło moją spiskową teorię polskich wystaw... Zawsze twierdziałam, że szpice japońskie mniejsze od Akity nigdy nie mają szans na BISach... Ale to jest miła niespodzianka :) Gratulacje !!! O Wabok był wystawiany? I o szynce też nic nie wiem :/ ??? Quote
Gosia Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 dziękujemy :multi: Wabok jest wystawiany w zasadzie tylko w Krakowie, bo tam mieszka, a jego Właściciele nie obiecywali mi wystaw. Ale cieszę się, że jak już się pokazał, to z klasą. Tajemnica mrożonej szynki wiąże się z humorami Wooffiego- Artur miał przy sobie prawie plecak różnych przekąsek, maskotki i inne cuda na kiju- ale Wooffiego już nic nie interesowało. Wtedy Mama Patryka powiedziała podobno: " mam jeszcze mrożoną szynkę ! ". Podziałało. :buzi: Quote
kslawin Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Hayne']Aż nie mogłam uwierzyć, że mały szpic japoński czyli shiba ;) wygrał na BISie w Polsce - to zburzyło moją spiskową teorię polskich wystaw... Zawsze twierdziałam, że szpice japońskie mniejsze od Akity nigdy nie mają szans na BISach... Ale to jest miła niespodzianka :) Gratulacje !!! O Wabok był wystawiany? I o szynce też nic nie wiem :/ ???[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Gratulacje bo to naprawdę wielki sukces:multi: Żeby się tylko nie okazało, że sukces shiby na BISie, to wyjątek potwierdzający spiskową teorię wystaw.:placz: Trudno mi sobie np. wyobrazić BISa dla szybowca na wystawie kieleckiej.:shake: Chociaż kto wie...[/SIZE][/FONT]:evil_lol: Quote
kslawin Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Gosia']Kslawin- pożyjemy- zawalczymy ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hmmm... Aragorn w Kielcach? No ładnie by to było:multi: Ciekawe kto jeszcze ma ochotę powalczyć?[/SIZE][/FONT] Quote
Matagi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='kslawin'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hmmm... Aragorn w Kielcach? No ładnie by to było:multi: Ciekawe kto jeszcze ma ochotę powalczyć?[/SIZE][/FONT][/quote] A...ja;) czemu nie...?;) Quote
kslawin Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Matagi']A...ja;) czemu nie...?;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Baba czy Hanka?[/SIZE][/FONT] :razz: Quote
Matagi Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='kslawin'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Baba czy Hanka?[/SIZE][/FONT] :razz:[/quote] Hanka w listopadzie zapewne będzie dzieci niańczyć;):eviltong: HOSHI!;):lol: Quote
Szybowiec Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='kslawin'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Hmmm... Ciekawe kto jeszcze ma ochotę powalczyć?[/SIZE][/FONT][/quote] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Jak to kto???:cool1: Ci, co byli w zeszłym roku i miło wspominają Waszą wystawę!!!:multi: My się wybieramy!!!!:evil_lol: Co do składu to zobaczymy,może w międzyczasie rodzinka nam się powiększy to przyjedzie tylko ASTRA ,której kslawin jeszcze nie poznałeś...:oops: [/FONT][/SIZE] Quote
Recommended Posts