ankapb Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Do kazdego dzialu o danej rasie zostal przyklejony temat: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f583/announcements.html"]Dogomania Forum - Ogłoszenia na Forum : Cavalier King Charles Spaniel[/URL] Czy wg Was w tym dziale potrzebny jest mod? Wg mnie - tak. Zglaszam sie na moda tego dzialu. Czy chcecie, bym nim zostala? Moze sama siebie zacytuje: "Ja zglaszam sie na moderatorke dzialu o cavalierach. Chcialabym miec mozliwosc moderacji tematow w tym dziale, poniewaz uwazam, ze jest tam straszny zamet; kilka postow przydaloby sie usunac, kilka nieaktualnych tematow zamknac. Trzeba rowniez zmienic autora watku o cavalierach w potrzebie, poniewaz z tego, co widze, dawno nie bywal na dogomanii w zwiazku z czym nie ma kto aktualizowac 1-szego postu. W ogole bardzo malo osob tam wchodzi, postaram sie rozruszac ten dzial i sprowadzic kilku hodowcow, kilku wlascicieli cavisiow... Kiedys bylam moderatorka na jednym forum, co prawda dosc dawno, ale pamietam, o co w tym chodzi. Poza tym mam czas i wiedze o rasie. Znam regulamin tego forum." Quote
sweet_sonia:) Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Popieram;);) ze potrzebny jest tu mad!!!!!!! Quote
sweet_sonia:) Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 To ja tez się zglosze na kandydata xD :diabloti: Quote
aga kom Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Brawo!!!Może w końcu coś będzie się tu działo:loveu:Chyba tylko w cavalierach taki zastój,jestem jak najbardziej zaaaaaaaaaaa!!! Pozdr.Aga Quote
sweet_sonia:) Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 To kto zalozy ankiete?? sa dwie kandydatury:razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 To ja też się zgłoszę :) Uważam, że mod jest potrzebny. Właśnie kto założy ankietę? Quote
Recommended Posts