Seaside Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 PILNE :( wiadomość z dziś!!!!!!!!!!!!! Pies oddany przy nas. Właściciel był zmuszony oddać zadbanego, zaszczepionego psa z powodów bezpieczeństwa. Widac że pies troche zdezorientowany. jest to samiec,mieszaniec dobka i wilka. Nie jest agresywny. Został oddany z powodu jego reakcji na burze :(. Niestety w momencie gdy zaczyna grzmieć pies rzuca sie do ucieczki.... A jako że jest na terenie zakładu*gdzie był trzymany* gdzie nikogo po godzinach nie ma robi sie niebezpiecznie. Pies rozrywa siatke zębami *stąd te rany na pysku* i ucieka. Ma 4 lata. Gdyby był koło niego ktoś w kim miałby oparcie na pewno by sie uspokoił. Nietsty mężczyzna nie mógł ryzykowac bo w okolicy chodzą małe dzieci. nie chciał dopuścić do tragerdi i oddał psa. Myśle ze będzie to na prawde wdzięczny psiur ^^ A na imię dostał Piorun :) Prosimy opomoc w znalezieniu jej dobrego domu... Tel kontaktowy schronisko Schronisko dla małych zwierząt ul.Spółdzielcza 33a 58-500 Jelenia Góra tel:+48 (75) 6420156 Quote
aisaK Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A ile ma lat? rozumiem, że wobec ludzi nie jest agresywny, a wiecie jaki jest wobec innych zwierząt(np: psów, może kotów), czy mam jego zdjęcie wysłac do Niemieckiej fundacji, z którą współpracujemy?? Quote
Katia94 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Pies ma 4 lata. jest napisane xP Cóż nie mam pojecia jaki jest do innych zwierząt. Nie wydawał sie być strasznie agresywny,nie rzucał sie przez kraty. Interesował sie człowiekiem. Ale oczywisćie tego nie wiem. Informacje oczywiście mozesz wysłać. Jak pisałam pies ma wszystkie szczepienia,ksiazeczke itd. Quote
Seaside Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 aisaK super by było :) Bardzo dziękuję za zainteresowanie :loveu: Quote
Klementynkaa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 rany... a burz teraz sporo :( stopień zadobermanienia sięga zenitu... Quote
Klementynkaa Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 czy ten psiak ma jakies imię? jak go nazwać w ogłoszeniach? Quote
Seaside Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 nie ma - czekamy więc na propozycje :) Quote
Seaside Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 NIezłe :razz: Myślę, że dziewczynom też się spodoba :) Dopisuję do 1 postu Quote
Katia94 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Jestem za ;) Zapytam sie w schronie jeszcze dzisiaj czy na pewno nie ma imienia xP Quote
Seaside Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 podniosę chłopaka - może jeszcze jakieś ciotki zajrzą :( Quote
Dobermania Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 I co z nim? Może jakieś lepsze zdjęcia? Jak się zachowuje po tych kilku dniach? Quote
Dobermania Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Lepiej widać, na razie do ogłoszeń powinno wystarczyć... Quote
Katia94 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 W sumie jak brałyśmy Onke to go nie widziałam ale pewnie sie chował w budzie bo w piątek był p.Tomek co sie stroną zajmuje i psiak jest na stronie: Klik Quote
Seaside Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 podniosę - dziewczyny jak byłyście w schr., widziałyście chłopaka? Quote
Katia94 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Brutto jest dalej na stronie. Nasza ostatnia wizyta w schronie była baardzo przejsciowa. Tylko na dogadanie pewnych spraw. Nawet w środku nie byłyśmy. Tzn Agata była a ja pojechałam na Interwencje po czym musiałyśmy jechać. Ale Agaty nie ma niestety i nie bedzie przez 2 tyg wiec sie jej zapytać nie można. Ale skoro pies jest na stronie to raczej to oznacza ze dalej jest w schronie. Quote
Seaside Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 kurcze - pies dalej na stronie schroniska - nic więcej nie wiem :( Dziewczyn z Jeleniej powyjeżdżały chyba na wakacje :( Quote
Recommended Posts