Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNE :( wiadomość z dziś!!!!!!!!!!!!!
Pies oddany przy nas. Właściciel był zmuszony oddać zadbanego, zaszczepionego psa z powodów bezpieczeństwa. Widac że pies troche zdezorientowany.
jest to samiec,mieszaniec dobka i wilka. Nie jest agresywny.
Został oddany z powodu jego reakcji na burze :(. Niestety w momencie gdy zaczyna grzmieć pies rzuca sie do ucieczki....
A jako że jest na terenie zakładu*gdzie był trzymany* gdzie nikogo po godzinach nie ma robi sie niebezpiecznie. Pies rozrywa siatke zębami *stąd te rany na pysku* i ucieka. Ma 4 lata. Gdyby był koło niego ktoś w kim miałby oparcie na pewno by sie uspokoił. Nietsty mężczyzna nie mógł ryzykowac bo w okolicy chodzą małe dzieci. nie chciał dopuścić do tragerdi i oddał psa. Myśle ze będzie to na prawde wdzięczny psiur ^^

A na imię dostał Piorun :)

Prosimy opomoc w znalezieniu jej dobrego domu...
Tel kontaktowy schronisko
Schronisko dla małych zwierząt
ul.Spółdzielcza 33a
58-500 Jelenia Góra

tel:+48 (75) 6420156

Posted

A ile ma lat? rozumiem, że wobec ludzi nie jest agresywny, a wiecie jaki jest wobec innych zwierząt(np: psów, może kotów), czy mam jego zdjęcie wysłac do Niemieckiej fundacji, z którą współpracujemy??

Posted

Pies ma 4 lata. jest napisane xP Cóż nie mam pojecia jaki jest do innych zwierząt. Nie wydawał sie być strasznie agresywny,nie rzucał sie przez kraty. Interesował sie człowiekiem. Ale oczywisćie tego nie wiem.
Informacje oczywiście mozesz wysłać. Jak pisałam pies ma wszystkie szczepienia,ksiazeczke itd.

Posted

Brutto jest dalej na stronie. Nasza ostatnia wizyta w schronie była baardzo przejsciowa. Tylko na dogadanie pewnych spraw. Nawet w środku nie byłyśmy. Tzn Agata była a ja pojechałam na Interwencje po czym musiałyśmy jechać. Ale Agaty nie ma niestety i nie bedzie przez 2 tyg wiec sie jej zapytać nie można. Ale skoro pies jest na stronie to raczej to oznacza ze dalej jest w schronie.

• 2 weeks later...