ciborka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Calibri,sans-serif]W dniu 20.06.2009 do Schroniska na Paluchu została przyprowadzona sunia rasy rottweiler (około pięcioletnia). Schronisko nie przyjęło jej - została znaleziona poza Warszawą - w Żółwinie. Pan, który ją przyprowadził nie mógł się nią zająć. Postanowiliśmy zaopiekować się nią... Zaraz po zakończeniu wizyty w schronisku zawieźliśmy ją do zaprzyjaźnionej kliniki. Przez pewien czas pozostanie w hotelu, będzie zaszczepiona oraz wysterylizowana. Szukamy dla niej dobrego domu - docelowego lub tymczasowego. [/FONT] [FONT=Calibri,sans-serif]Rocia jest kochaną, wspaniałą suką (jak wszystkie rottweilery :) )! Jeszcze przed Schroniskiem, gdy przyklękłam obok niej położyła mi mordę i łapę na kolanach prosząc "nie zostawiaj mnie tu..."[/FONT] [FONT=Calibri,sans-serif]Kontakt w sprawie adopcji - 503 069 502 [/FONT] [FONT=Calibri,sans-serif]Zbieramy środki na jej utrzymanie, sterylizację, szczepienia itp. Bardzo prosimy o wpłaty na konto naszej Fundacji tytułem "Rottweilerka Megi"[/FONT] [FONT=Calibri] Fundacja na rzecz zwierząt "Przytul Psa" ul. Parkowa 5K, Ustanów, 05-540 Zalesie Górne Bank BPH (o. w Piasecznie) 66 1060 0076 0000 3200 0133 1036[/FONT] Quote
dzodzo Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 mi sie podoba;) moze jakies rotkowe fundacje trzeba poinformowac? Quote
zonia Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Pokazujemy śliczną mordkę;) Ogłoszenia zaczynam od niej;) Quote
ciborka Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Byliśmy wczoraj na przedadopcyjnej, facet chce wziąć dwa pieski tylko jeszcze nie wie które :) Sabe i Bronię, Megi i Zefira czy Zalesiankę i Zefira W tym tygodniu pokażemy mu wszystkie nasze słodziaki :) Quote
ciborka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Nasza kochna rocia spod Palucha zmieniła miejsce pobytu, obecnie mieszka w hotelu w Konstancinie (razem z Maksikiem - dogadują się bardzo dobrze). Jest bardzo łagodna do ludzi i do innych psów (do kotów mniej :) ). Niestety okazało się, że ma ciążę urojoną. Przyjmuje odpowiednie leki, gdy dojdzie do siebie zostanie wysterylizowana. Jest bardzo miła i przyjazna. Ma ok. 5 lat. Na pewno będzie wspaniałą przyjaciółką dla każdego, kto da jej trochę miłości... Spójrzcie jaka z niej piękna księżniczka :loveu: Quote
Recommended Posts