ANETTTA Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 oooooooooooo jak ja sie ciesze ze wszytko ok ..... przez tego bana nie mgłam wam tego wczesniej napisac !!!!! heppy end tak !!!! Quote
Ninka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 ANETTTA napisał(a):oooooooooooo jak ja sie ciesze ze wszytko ok ..... przez tego bana nie mgłam wam tego wczesniej napisac !!!!! heppy end tak !!!! Swietnie znow Cie widziec!!! Szczegolnie, ze to rowniez Twoja zasluga ten cudny DS dla Maksia! Gdybys go nie sprawdzila, pewnie by przepadl! KOchana!!! Quote
ANETTTA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ludzie nim oczarowani CO ????? dziewczyny tam sa 3 koty te koty wygladały jak nowe pluszaki wyczesane lśniace i willlllkie to naprawde dobry dom allllllllllllle lepiej za duzo nei wychwalać co nie Quote
Ninka Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Maksiu jest ulubiencem Pana, pogodzil sie z kotami bez problemu, ma 3dlugasne spacery dziennie, i w ogole to bym sie z nim mogla zamienic ;) Quote
Ninka Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ekhmm raczej pani, ktora gotuje codziennie obiadek, a do karmy smakolyki dodaje:loveu: bede musiala sie jeszcze zastanowic:evil_lol: Quote
Recommended Posts