Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']U mnie sesja za 3 tygodnie a wymyślili egzaminy przed i się człowiek chyba pochlasta:( ja mam 3 :( a najgorsze będzie fizyka:([/QUOTE]
U nas się za 1,5 tygodnia zaczyna, ale przed sesją będę miała zerówkę z hodowli owiec jak się załapię. Fizyki nie zazdroszczę, na I roku miałam 5 tygodni biofizyki i do teraz zastanawiam się, jak to zrobiłam, że pozaliczałam wszystko w pierwszych terminach :evil_lol:
[quote name='Doti1986']A ja mama Wytrzymałość materiałów, fizyka i nieszczęsny humanistyczny przedmiot stosunki międzynarodowe gospodarcze i polityczne:( Nie wiem co to za przykaz żeby na uczelniach technicznych były przedmioty tez humanistyczne:([/QUOTE]
Nas też z humanistycznymi nie oszczędzili, na I roku był taki wymóg, że ci z nauk przyrodniczych mieli do zaliczenia ileś tam wykładów z dwóch przedmiotów humanistycznych, no i tym to sposobem przesiedziałam ciąg wykładów z historii i psychologii grając w karty z kolegami, robiąc notatki na inne przedmioty bądź też czytając książki.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doti1986']A ja mama Wytrzymałość materiałów, fizyka i nieszczęsny humanistyczny przedmiot stosunki międzynarodowe gospodarcze i polityczne:( Nie wiem co to za przykaz żeby na uczelniach technicznych były przedmioty tez humanistyczne:([/QUOTE]

No ja na kierunku humanistycznym mam gospodarkę przestrzenną, ale musieli nam coś takiego dać, bo studiuję na politechnice... więc jakiś techniczny przedmiot musiał być :/

W środę idę do kościółka na mszę, bo jest "o cuda i błogosławieństwa w czasie sesji" :D w tamtym roku też byłam :)

Posted

[quote name='dysia-u']mój starszy ma dopiero egzamin na koniec gimn ale też się stresuje. Co będzie robił jak zawali i braknie punktów uuuu[/QUOTE]
Ja na testy gimnazjalne nic się nie uczyłam, a miałam bodajże drugi najlepszy wynik w klasie :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja na testy gimnazjalne nic się nie uczyłam, a miałam bodajże drugi najlepszy wynik w klasie :evil_lol:[/QUOTE]

Ja dokładnie tak samo jak się uczył systematycznie przez cały czas to zaliczy na 5:)

Posted

hey :loveu: milo ze do nas wpadacie :)
Ja ostatnio prawie w ogole nie mam czasu bo codziennie jakies kolokwium lub zaliczenie :shake:

Ale zaraz wpadne do waszych galerii nadrobic zalglosci ;)

Posted

[quote name='Nati28']hey :loveu: milo ze do nas wpadacie :)
Ja ostatnio prawie w ogole nie mam czasu bo codziennie jakies kolokwium lub zaliczenie :shake:

Ale zaraz wpadne do waszych galerii nadrobic zalglosci ;)[/QUOTE]
Ja od poniedziałku będę miała hardcorowo, szykuje mi się 5 zaliczeń + być może zerówka.

Posted

[quote name='niunka04']styczeń początek roku a tu już czasu brak;) niedobrze... u mnie też matura... zaczynam od studniówki jakoś się teraz zebrać nie mogę..;)[/QUOTE]

Ja sie na kolokwia ucze ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Hej Nati, jak tam sesja? Już masz czy się zacznie dopiero?[/QUOTE]

Dopiero sie zacznie ale z niektorych przedmiotow mam zaliczenia przed sesja jak np w ta srode ;)