*kleo* Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Doti1986']U mnie sesja za 3 tygodnie a wymyślili egzaminy przed i się człowiek chyba pochlasta:( ja mam 3 :( a najgorsze będzie fizyka:([/QUOTE] U nas się za 1,5 tygodnia zaczyna, ale przed sesją będę miała zerówkę z hodowli owiec jak się załapię. Fizyki nie zazdroszczę, na I roku miałam 5 tygodni biofizyki i do teraz zastanawiam się, jak to zrobiłam, że pozaliczałam wszystko w pierwszych terminach :evil_lol: [quote name='Doti1986']A ja mama Wytrzymałość materiałów, fizyka i nieszczęsny humanistyczny przedmiot stosunki międzynarodowe gospodarcze i polityczne:( Nie wiem co to za przykaz żeby na uczelniach technicznych były przedmioty tez humanistyczne:([/QUOTE] Nas też z humanistycznymi nie oszczędzili, na I roku był taki wymóg, że ci z nauk przyrodniczych mieli do zaliczenia ileś tam wykładów z dwóch przedmiotów humanistycznych, no i tym to sposobem przesiedziałam ciąg wykładów z historii i psychologii grając w karty z kolegami, robiąc notatki na inne przedmioty bądź też czytając książki. Quote
Yoko2009 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Cześć Cocusie:0 witamy i zapraszamy na wxzorajsze fotki:) Quote
dysia-u Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mój starszy ma dopiero egzamin na koniec gimn ale też się stresuje. Co będzie robił jak zawali i braknie punktów uuuu Quote
karkakarka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Doti1986']A ja mama Wytrzymałość materiałów, fizyka i nieszczęsny humanistyczny przedmiot stosunki międzynarodowe gospodarcze i polityczne:( Nie wiem co to za przykaz żeby na uczelniach technicznych były przedmioty tez humanistyczne:([/QUOTE] No ja na kierunku humanistycznym mam gospodarkę przestrzenną, ale musieli nam coś takiego dać, bo studiuję na politechnice... więc jakiś techniczny przedmiot musiał być :/ W środę idę do kościółka na mszę, bo jest "o cuda i błogosławieństwa w czasie sesji" :D w tamtym roku też byłam :) Quote
*kleo* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='dysia-u']mój starszy ma dopiero egzamin na koniec gimn ale też się stresuje. Co będzie robił jak zawali i braknie punktów uuuu[/QUOTE] Ja na testy gimnazjalne nic się nie uczyłam, a miałam bodajże drugi najlepszy wynik w klasie :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='*kleo*']Ja na testy gimnazjalne nic się nie uczyłam, a miałam bodajże drugi najlepszy wynik w klasie :evil_lol:[/QUOTE] Ja dokładnie tak samo jak się uczył systematycznie przez cały czas to zaliczy na 5:) Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 U Cocosiow dzis jeszcze nie bylam ale juz nadrobilam:) Quote
Nati28 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 hey :loveu: milo ze do nas wpadacie :) Ja ostatnio prawie w ogole nie mam czasu bo codziennie jakies kolokwium lub zaliczenie :shake: Ale zaraz wpadne do waszych galerii nadrobic zalglosci ;) Quote
*Jot* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 No niestety nauka najważniejsza :diabloti: Cześć Cocolinki :multi: Quote
*kleo* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='Nati28']hey :loveu: milo ze do nas wpadacie :) Ja ostatnio prawie w ogole nie mam czasu bo codziennie jakies kolokwium lub zaliczenie :shake: Ale zaraz wpadne do waszych galerii nadrobic zalglosci ;)[/QUOTE] Ja od poniedziałku będę miała hardcorowo, szykuje mi się 5 zaliczeń + być może zerówka. Quote
niunka04 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 witamy się;) śliczny pyszczek z Twojego Coco;) Wymiziaki ode mnie i Niki;) Quote
Yoko2009 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Hej hej :) zapraszamy na foteczki z rana:) Quote
Pegaza Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No to przyjemnego wekendu zycze i odpocznij troche od tej nauki;) Quote
niunka04 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 oj a co tu tak cichutko???:) czekamy na foteczki;) Quote
Nati28 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='niunka04']oj a co tu tak cichutko???:) czekamy na foteczki;)[/QUOTE] Narazie nie mam czasu na fotki, niestety :shake: Quote
niunka04 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 styczeń początek roku a tu już czasu brak;) niedobrze... u mnie też matura... zaczynam od studniówki jakoś się teraz zebrać nie mogę..;) Quote
Nati28 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='niunka04']styczeń początek roku a tu już czasu brak;) niedobrze... u mnie też matura... zaczynam od studniówki jakoś się teraz zebrać nie mogę..;)[/QUOTE] Ja sie na kolokwia ucze ;) Quote
*kleo* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hej Nati, jak tam sesja? Już masz czy się zacznie dopiero? Quote
Nati28 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='*kleo*']Hej Nati, jak tam sesja? Już masz czy się zacznie dopiero?[/QUOTE] Dopiero sie zacznie ale z niektorych przedmiotow mam zaliczenia przed sesja jak np w ta srode ;) Quote
Recommended Posts