Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to ja należę do tych niskich bo u mnie 159cm, ale w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało bo nadrabiałam to wysokimi obcasami i tak jest do dziś.
A pogodę miałam dzisiaj piękną, było słonko i ok 4 stopni w plusie a wczoraj było tak samo tylko wiało
a teraz jest 0 st

Posted

[quote name='PositiveThought']zgadzam się, małe jest piekne ;)

Nie gadaj, że chlapa, przecież ładnie u nas w Sz-nie! :lol:
Chociaż ja w sumie na burej wsi siedzę i pojęcia najmniejszego nie mam, jak wygląda centrum...[/QUOTE]

Ja tez na odludziu mieszkam i tu u mnie chlapa ;)

[quote name='*kleo*']U mnie już jest, ale dużo się nie pomyliłam:evil_lol:

I otóż to :evil_lol: A moja kumpela, jak ktoś jej powie, że jest mała, to zawsze mówi "Mała jest walizka, ja jestem niska" :evil_lol: Ja tam na swój wzrost nie narzekam, zawsze można poprosić jakiegoś przystojnego kolegę, żeby coś sięgnął, no przecież sama nie dam rady :eviltong:[/QUOTE]

No nie duzo sie pomyslilas ;) a z tym przystojnym kolega to dobry pomysl :evil_lol:

Posted

O musze sobie to zapamietac..z ta walizka:D
ja tam zle sie z swoim wzrostem nie czuje, nawet obcasow nie nosze wysokich..taka jestem i jest mi z tym dobrze:)

ja 2 z przodu pamietam jeszcze ale szczeze to wrocic bym do niej nie chciala...

lece wlosy myc.. pozmywac..
lapek przejmuje moj <M>;)

Posted

[quote name='Pegaza']

ja 2 z przodu pamietam jeszcze ale szczeze to wrocic bym do niej nie chciala...

[/QUOTE]

No tak ogólnie to ja też pamiętam,nawet 1 z przodu pamiętam :eviltong: Wracać też chyba bym już nie chciała...:evil_lol:

Posted

Witam:) czytam tu rozmowy o wzroscie:) niziutkie kobiety z Was:) czasami zazdroszcze, ale czasami mysle ze moglabym byc jeszcze odrobine wyższa mam 175cm wzrostu i w sumie nie jest mi tak zle, wszyscy u mnie w rodzinie tacy wysocy:D moj kuzyn ma ponad 2 matery:D jedynie moja siostra jest niska, chociaz z rodzeństwa najstarsza ma okolo 167cm wzrostu:) czuje sie przy niej jak wielkolud..:D oby tylko mi sie wysoki mezczyzna trafil, bo chyba by mi bylo glupio z nizszym chodzic.. :)

Posted

Co do wzrostu to chyba do tych najniższych się na forum zaliczam bo mam 157:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie narzekam bo małe jest piękne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chrupcia co do chłopów to teraz niskich " nie produkują":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tam se wzięłam jak dla mnie wielkoluda bo mój jest ode mnie równo 40cm wyższy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doti1986']Co do wzrostu to chyba do tych najniższych się na forum zaliczam bo mam 157:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie narzekam bo małe jest piękne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chrupcia [B]co do chłopów to teraz niskich " nie produkują"[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja tam se wzięłam jak dla mnie wielkoluda bo mój jest ode mnie równo 40cm wyższy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No jak nie, u mnie na roku to ze świecą szukać, żeby był jakiś sporo wyższy ode mnie :evil_lol: Wszyscy albo mojego wzrosty, albo niewiele wyżsi, a jak już się sporo wyższy trafi to nie ma na co popatrzeć :eviltong: Ja to jeszcze pół biedy, ale moje dziołchy wszystkie wyższe ode mnie :evil_lol:

Posted

hehe no ja nie wiem jak z "produkcja" ale patrzac po szkole do ktorej chodze to w klasach o rak mlodszych co teraz przyszli na nowy rok to po prostu mi do pasa wiec nie wiem czy niskich nie produkuja:D:D a starsze roczniki to sa pare cm wyzsze, albo rowne:D u mnie w klasie tylko jeden chlopak jest wyzszy odemnie o jakies 2cm:D wazne ze ten co mi sie podoba jest wyzszy jak na razie:D

Posted

No to nie wiem bo u mnie na Politechnice to same wielkie chłopy :) U mnie w grupie to przeważnie 185 to taki najniższy a jest jeden na roku co ma 215:) Heheh kiedyś stałam za nim w kolejce do ksero to normalnie do pasa mu byłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakieś takie zmutowańce genetyczne:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja sie jak kruszynka czuje przy kuzynie, jak sie z nim rozmawia to glowe do gory wyciagasz:D a z tym ze sa niscy chlopcy to naprawde tak jest:) jak patrze na tych chlopców to masakra i czy oni jeszcze wyrosną... cos mi sie nie wydaje ze duzo:D POZDRAWIAM sniegowo:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Jak już tak piszecie o wzroscie to ja mam 170 i nie jest mi z tym źle:) ale jak sie rozejrzeć dookoła to chłopa wysokiego ze świecą szukać:)[/QUOTE]
ja też mam 170 hihi i chłopa co ma 180 wzrostu

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy po powrocie :)
A ja mam 156 i zawsze marzyłam o dodatkowych 15 centymetrach :evil_lol:[/QUOTE]

Ja jestem ciut wyższa od Ciebie ,ale też marzyłam chociaż o pięć cm więcej :diabloti: Zamiast tego dostałam zołzowaty charakterek :evil_lol:

Posted

Cześć sąsiadeczko, widziałam Cie wczoraj na zakupkach w Galaxy:):) ale obejrzałam sietylko na chwilkę i już Ciebie nie było:(. Pozdrawiam serdecznie i faktycznie jakieś fotki by się przydały:)

Posted

Witam wieczorkiem :loveu:
Jak dam rade to pozniej wstawie fotki :)

[quote name='Yoko2009']Cześć sąsiadeczko, widziałam Cie wczoraj na zakupkach w Galaxy:):) ale obejrzałam sietylko na chwilkę i już Ciebie nie było:(. Pozdrawiam serdecznie i faktycznie jakieś fotki by się przydały:)[/QUOTE]

A ja Ciebie nie widzialam :( a bylam najpierw na zakupach a pozniej w kinie na "Avatar" jak dla mnie bardzo fajny film :)