Truska34 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jaki słodki śpioszek z Cocusia. Jestem nim niezmiennie oczarowana. A Ty się Nati pilnie ucz:mad:(Współczuję, sama dopiero niedawno się z tym uporałam). Pozdrawiamy! Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='jot11']Tak,dogo uzależnia i trzeba chociaż na pare minut wejść :multi: Pozdrawiamy :multi:[/QUOTE] A z paru minut robi się godzina, dwie, trzy ... Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Viky i Ja']A z paru minut robi się godzina, dwie, trzy ...[/QUOTE] a macie jeszcze inne fora oprocz dogo do zaliczenia na dzien? Quote
Nati28 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Wlasnie wrocilam i oczywiscie od razu na dogo ;):loveu: Oddali kolo z matmy i dostalam 4 (musialam sie pochwalic :evil_lol: ) Pegaza - ja nie jestem na innych forach ;) Quote
*Jot* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hej! Kolor banerka sam się zmienił? :evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witamy sie po przerwie i pozdrawiamy, Cocuś ma dobrze, leży leniuszek odpoczywa, też tak chcę!!!!!!!!!!!!1 Quote
Nati28 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 ja juz po basenie, ale dala dzisiaj wycisk :roll: A ja mam nowy banerek (inna osoba go robila) dlatego inny kolor :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No totez dlatego widzialam inny kolor i myslalam ze to kolory na monitorze inne... ten chyba jasniejszy jest:) fajowy ! Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Pegaza']a macie jeszcze inne fora oprocz dogo do zaliczenia na dzien?[/QUOTE] Nie ja wiernie siedzę na dogo :) [quote name='Nati28']Wlasnie wrocilam i oczywiscie od razu na dogo ;):loveu: Oddali kolo z matmy i dostalam 4 (musialam sie pochwalic :evil_lol: ) Pegaza - ja nie jestem na innych forach ;)[/QUOTE] Gratuluję czwóreczki [FONT=Tahoma]:smilecol:[/FONT] Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 :) Marzena skad Ty masz emoty takie? dyc nie mialas... Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Pegaza']:) Marzena skad Ty masz emoty takie? dyc nie mialas...[/QUOTE] I nadal nie mam :( Ściąge sobie zrobiłam i wklejam symbole [FONT=Tahoma]:diabloti: . Jakoś trzeba sobie radzić :evil_lol:[/FONT] Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 aaa moja sciaga lezy w kuchni nie chce mi sie po nia isc hihi Quote
iwa63 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jaki rozkoszny śpioszek [URL]http://images40.fotosik.pl/229/ce28a6e03db2f84emed.jpg[/URL] buziole przesyłamy dla Cocusia a z tymi banerkami to bys juz tak nie szalała bo mi zazdrość:cool3: Quote
Nati28 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Witam dogomaniakow z rana :):loveu: Juz teraz nie bede tak szalec z tym banerkiem ;) Zycze milego dnia :loveu: ( chociaz u nas pochmurno) Quote
dysia-u Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 u nas też pochmurno , aż żal wczorajszej pięknej pogody. Życze miłego dnia Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy was srodowo i tez gratulujemy czwóreczki. Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Nati28']Witam dogomaniakow z rana :):loveu: Juz teraz nie bede tak szalec z tym banerkiem ;) Zycze milego dnia :loveu: ( chociaz u nas pochmurno)[/QUOTE] Ależ szalej,szalej z banerkami .Zawsze to coś nowego. Mi też by się nowy teraz przydał,albo chociaż imię Apolla tam dodać :cool3: Ale ja ciemna masa i nie umiem tego robić sama :-( U nas też pochmurno i pada od wczoraj :shake: Pozdrawiam i do jutra :multi: Quote
Karolina. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy środowo :) [url]http://images40.fotosik.pl/229/ce28a6e03db2f84emed.jpg[/url] Aj, zawsze rozczulają mnie takie śpiące yorki :loveu: Pozdrawiamy! Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hej hej to chyba złosliwość losu ale piszę już po raz trzeci i za każdym razem mnie wywala :( We wcześniejszych wpisach pozdrawiałam przystojniaka:) i "uśmiechałam" się do Ciebie Nati, gdyż chciałam skorzystać z Twoich umiejętności:):):) Trzeba Yokuli podciać włoski tj troszkę kitkę i łapki, uszka i doopkę:). Albo ma na głowie za długie te włosuy albo ja nie umiem jej czesać, kitka cały czas leci jej do przodu i drażni oczka::( ciekawe czy teraz mi post wejdzie hihih Quote
Nati28 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Witam wszystkich wieczorowa pora :loveu:, dogo cos sie tnie i ciezko sie dostac do galerii :roll: Zycze milego wieczorku :cool1::loveu: Yoko - napisze do Ciebie na PW jak mi sie uda bo dogo cos sie tnie :shake:;) Iwa - widze ze macie piekny nowy banerek, taka zdolna jestes?? :razz: Quote
iwa63 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 No coś Ty, ja i banerek- hi hi Zrobiła mi go ,, Zuzka i shelciaki'' Bardzo ładny, co nie a dogo chodzi jak muł juznie mam sił Quote
*Jot* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='iwa63']No coś Ty, ja i banerek- hi hi Zrobiła mi go ,, Zuzka i shelciaki'' Bardzo ładny, co nie a dogo chodzi jak muł juznie mam sił[/QUOTE] Hej Cocolinki :multi: U mnie dogo dzisiaj działa gorzej niż muł :angryy::angryy::angryy: Quote
Doti1986 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A u mnie nie ma problemu:) Być może jest to spowodowane też ilością osób na forum i przeciążenie serwera a nie wspomnę że prędkość łącza też ma ogromne znaczenie:( Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cześć Nati. Dawno do was nie zaglądałam , ale przez to nowe dg to jestem jeszcze zagubiona. Pozdrawiamy i zyczymy miłego wekendu Quote
Recommended Posts