lothia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 a ktoś na allegro chce oddać podengo [ale nie znam sie na tej rasie ] [url]http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/90/9038/903836/90383623[/url] tak w kazdym razie wygląda a może to inna rasa bo napisane jest podenco? nigdy nie widziałam ich na żywo Quote
karenina Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Lothia, ja juz rozmiawiałam z tym gosciem od aukcji kilka razy, widziałam tez wiecej fotek psa. To nie jest podenco, co najwyzej mix z jakims chartem. Gosc go podobno dostał od ciotki z niemiec, ta podobno przywiozła jego rodziców z hiszpani. Quote
lothia Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 no właśnie, wydawało mi się ze one maja ciut inne proporcje , ale wolałam się nie wypowiadać , bo nie jestem znawcą :oops: , pozatym widziałam tylko na fotach ale Twoje za to pozostały słodziakami ,a myslałam że jak dorosna bedą mniej słodkie :loveu: , bardzo rozrabiają[[SIZE="1"]choć to chyba nie ich temat[/SIZE]]? Quote
Recommended Posts