ciborka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Calibri][SIZE=3]Zapraszam do obejrzenia spotów reklamowych psów z Palucha (i nie tylko) oczekujących na adopcję (oraz tych, które między innymi dzięki tym filmom, znalazły już dom!) [/SIZE] [/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT] [CENTER] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Calibri] [/FONT][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=#6d6436][FONT=Calibri] [SIZE=3]W spotach wystąpili między innymi: [/SIZE] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [CENTER] [/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Agata Buzek, Agnieszka Jaskółka, Artur Barciś, Artur Szulc, Beata Sadowska, Grażyna Torbicka, Joanna Liszowska, Karol Strasburger, Karolina Wajda, Lucyna Malec, Maciej Robakiewicz, Małgorzata Lewińska, Małgorzata Pieczyńska, Marek Włodarczyk, Olga Borys, Paweł Deląg, Rafał Maćkowiak, Rafał Olbrychski, Stefan Friedman, Tomasz Mandes, Włodzimierz Szaranowicz, Wojciech Majchrzak, zespół AFROMENTAL [B]Filmy dostępne są na stronie internetowej Fundacji na rzecz zwierząt "Przytul Psa":[/B][/SIZE][/FONT] [COLOR=Red][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=Red][B][url]www.przytulpsa.pl[/url][/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT][/LEFT] Quote
Olka_Olga Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 To mi się podoba! (w przeciwieństwie pokazów mody z udziałem Znanych i psów ... ) A film są ciekawe, bardzo dobra nowa forma na znalezienie psom domy. Ale boję się, że mogli znaleźć się Ci, którzy kupili psa tylko dlatego, bo występował z kimś znanym ... Ale mam nadzieję, że wolontariusze nie pozwolili na adopcje przez takich ludzi! Quote
stratoos Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Też mam nadzieję, że psy trafiły/trafią do nowych domów właściecieli, którzy dokładnie przemyśleli swoją decyzję, a nie pod wpływem chwili postanowili adoptowac psa, który występował razem ze znaną postacią. Sama akcja i film bardzo fajne. Nowy, ciekawy sposób na szukanie domów dla psiaków. :multi: Quote
Recommended Posts