Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj sąsiadka znalazła pieska w typie Yorka. Pies jest świeżo po strzyżeniu, zadbany. Załatwia się na dworzu. Bardzo boi się aparatu. Mam nadzieję że tylko się zgubił i właściciel się znajdzie... Chociaż zaczęły się już wakacje... :angryy:

Kontakt : 502 626 117

Posted

nika, poróbcie ogłoszenia i porozwieszajcie w okolicy, gdzie psa znaleziono. Dajcie go na strone schroniska. Póki co, trzeba poczekac, bo może to byc po prostu pech, że pies komuś zwiał. Zdarza się :roll:.

Posted

[quote name='Reno2001']nika, poróbcie ogłoszenia i porozwieszajcie w okolicy, gdzie psa znaleziono. Dajcie go na strone schroniska. Póki co, trzeba poczekac, bo może to byc po prostu pech, że pies komuś zwiał. Zdarza się :roll:.

Ogłoszenia już zrobiłam, dzisiaj sąsiadka ma je rozwieszać. Dam jeszcze na róne portale w internecie.
Psiak jest nieufny, raczej nie chce się głaskać. Trochę powarkiwał jak robiłam mu zdjęcia.
Czekamy...

• 2 weeks later...
Posted

nika28 napisał(a):
Zadzwoniła sąsiadka że znalazła się właścicielka i psiak już w domku :multi:

A jednak. SUPER!! Niech mu tylko załatwią obróżkę z adresówką teraz ;).

Posted

Od kilku dni pies lata samopas po ulicy :angryy:
Baaardzo odpowiedzialna ta jego Pani :angryy:
Zastanawiam się czy go wziąść do domu i znaleść mu nowy, lepszy dom. Wkurzyłam się lekko mówiąc :roll: