nika28 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dzisiaj sąsiadka znalazła pieska w typie Yorka. Pies jest świeżo po strzyżeniu, zadbany. Załatwia się na dworzu. Bardzo boi się aparatu. Mam nadzieję że tylko się zgubił i właściciel się znajdzie... Chociaż zaczęły się już wakacje... :angryy: Kontakt : 502 626 117 Quote
Reno2001 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nika, poróbcie ogłoszenia i porozwieszajcie w okolicy, gdzie psa znaleziono. Dajcie go na strone schroniska. Póki co, trzeba poczekac, bo może to byc po prostu pech, że pies komuś zwiał. Zdarza się :roll:. Quote
nika28 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Reno2001']nika, poróbcie ogłoszenia i porozwieszajcie w okolicy, gdzie psa znaleziono. Dajcie go na strone schroniska. Póki co, trzeba poczekac, bo może to byc po prostu pech, że pies komuś zwiał. Zdarza się :roll:. Ogłoszenia już zrobiłam, dzisiaj sąsiadka ma je rozwieszać. Dam jeszcze na róne portale w internecie. Psiak jest nieufny, raczej nie chce się głaskać. Trochę powarkiwał jak robiłam mu zdjęcia. Czekamy... Quote
nika28 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Zadzwoniła sąsiadka że znalazła się właścicielka i psiak już w domku :multi: Quote
Reno2001 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 nika28 napisał(a):Zadzwoniła sąsiadka że znalazła się właścicielka i psiak już w domku :multi: A jednak. SUPER!! Niech mu tylko załatwią obróżkę z adresówką teraz ;). Quote
Korciaczki Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Suuuuuuuuuuper :multi: Nika popraw na miau wątek w takim razie. Powodzenia psiaczku Quote
nika28 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Od kilku dni pies lata samopas po ulicy :angryy: Baaardzo odpowiedzialna ta jego Pani :angryy: Zastanawiam się czy go wziąść do domu i znaleść mu nowy, lepszy dom. Wkurzyłam się lekko mówiąc :roll: Quote
Recommended Posts